Китай разработва седемместен космически кораб от ново поколение

Разработва се и нова пилотирана ракета, проектирана да има по-голяма изстрелваща сила

Обратно в новината

Коментари - Китай разработва седемместен космически кораб от ново поколение | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам им да не се превърнат в най-големия фойерверк!

Китай е номер едно и е на светлинни години напред в всичко.

Ама Китай само крадял, нищо не създавал и не изобретявал. Твърде грешни стереотипи, насадени кой знае от къде и кого. Китай е държава с повече от 5000 години история. Създали са писменост, компас, барут, хартия, коприна, керамика, изобщо фундаментални открития. Естествено, че ще се възползва от достиженията и на други нации, както някога са се възползвали от техните открития.

В момента точно опитват да копират Dragon на Мъск. опитват също да копират и старшипа му. Все още не им се отдава де....

_stankow

>>>ъздали са писменост, компас, барут, хартия, коприна, керамика, изобщо фундаментални открития. Така е, древна и велика нация са били, с периоди на упадък. Само писмеността - на много други места е възникнала и по-рано и паралелно. При това фонетична, не йероглифна. Керамиката е още по-древна от целия Китай. По-скоро заслугите на Китай са за откриването и развитието на порцелана.

Голяма писменост са създали, няма що. Фактът, че все още карат на йероглифи вместо да минат на азбука е основна спирачка пред развитието им. Но може и да е за добро, в крайна сметка ще проговорят английски... с тия йероглифи доникъде няма да стигнат ако карат само на тях.

Китай разработва сиреч краде. Всичко им е крадено на жълтите.

С по голяма изстрелваща сила, ще почина от смях.

Ама на картинката са 17?!?

Предсмъртна агония на съветската космонавтика. (То руска няма, всичко е наследсто е от СССР)

_stankow

И какво пречи на Русия развитието на космонатвтиката в Китай ? А развитието на Китай пречи ли на европейската космонавтика ? На индийската, корейската програми ? На щатите, пречи ли ? Не се сещам за такива връзки, но вие може да знаете нещо повече ?

А ФАЩ ги нема у целата схема :)

Ми путя също го нема!

Откраднали са чертежите на Бидоня.

китайските евреи.

Абе де се дянаха копейкаджиите? Тая статия - а и някои други скорошни трябваше да са ги налазили вече! Или Пригожин вее им е спрял копейките?

Гледай си перемогата и не квичи :)

Могат - правят. Голяма държава, голяма икономика, имат пари. А някои други лежат на немските ракети и ти обясняват как ЩЕ ЩЕ ЩЕ...

Глупости! Те детските им играчки се чупят на първия ден, космически кораб ще ми правят... Ако не копират от Запада нищо не могат да направят... Д си ядат ориза и да не се месят където не им е работата!

Е точно така, а космическата им станция в орбита е ....... какво. Като сте зомбиран няма смисъл да си изпускате празнодумията тук. Хайде ни открехни коя държава в орбита има собствена станция? Ама си много умен ще знаеш

Направена от чист Бамбук !!!

_stankow

Само сополото на двигателя е направено от оризова хартия, импрегнирана със соев сос ! :D :D

Китай да разработи 1.5 милиард-местен космически кораб и да освободи земята от себе си!

Новия икономически хегемон - Китай, новия световен жандарм - Русия, фащ - извън историята - нъл тъй рече фукуяма......

то русията още 1820/30 години е наречена европейския жандарм. Е изкачва се в класацията като световен жандарм. да и е честито.