17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайците придобиха възможност да скитат по света благодарение на не особено далновидната икономическа политика на американските президенти и германските канцлери.Да предоставят на китайската компартия огромни финансови и технорогични ресурси.И резлтатът е налице.Китайските комунисти се зъбят и заплашват,а китайските туристи разнесоха заразата по цял свят. Сега им сърцаме попарата! А на антиковид троловете на ,,братушкити”мога да им пожелая приятно тролуне когато Китай окончателно присъедини Сибир.Или да прометат статията за състоянието с коронавируса в московските болници!

Не е ли по-точно да кажем, че китайците скитат по света благодарение на далновидната политика на ККП. Щото ако си малко по-грамотен ще разбереш, че никой не им е предоставил нищо, а са си го платили и то многократно. Капитала никога не подарява нищо! Няма безплатен обяд.

От кво си възмутен ве тъпак 4те НАЙ-големи КИТАЙски банки контролния пакет акции от над 30% се ДЪРЖИ от граждани илица на САЩ и бушони на СОРОС с хедж фондове Възхода на КИТАЙ се дължи на АМЕРИКАНЦИ демократи сатанисти-богоборци -банкери любители поклоници на рептили дракони символа на който е ЛУЦИФЕР Змията-ДРАКОН най-почитаното същество в КИТАЙ

това беше начина да се победи ссср, няма как, за да направиш омлет е така

Оххххх! " Китайците се потопили до на - дълбоката точка... 10909 м., но някой янки се бил потопил до 10927 м.". Разбери, де!

Ахааа - значи ТОВА върхово постижение от 60-те може да се повтори многократно, както и всички други - но ходенето на Луната В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ! :) Разбирам.

Не разбираш понеже си руски идиот.

Ама не съм, мухльо. Това да не ти е Левски и ЦСКА. Гади ми се от елементарни боклуци като вас - независимо от кой "лагер".

Баш си си мухльо. Това и на тебе ти е ясно дори.

Я гълтай лекарствата и марш обратно в леглото бе. И той постижени я и той наука. Нямаш грамотността на петокласник а си се разврещял до посиране пак.

Кефи ме ддирра на херсонския съсель! Скубе денги и от руското и от китайското посолство! кривозъбите колхозници са 60 ГОДИНИ зад САЩ по всичко, но постоянно разни платени медии ни внушават, колко велики и уникални били всъщност крадливите комунета!

Господин Майоре, колко парички ти е хонорара за да пишеш често, ей така против руските братя или нещо свързано с Русия? Защо не си намериш някаква работа, примерно да почистиш някой кът у дома или да помогнеш на някой съсед с нещо. Що за поведение имаш, странен типове се навъдиха в милата ни татковина...

Кви братя бе???? С дръпнати очи ли си? Щото 60% от руснаците са. Москва не е Русия бе тъпак

Брат брата 500 години под робство оставя ли? Нямам нужда от такива "братя" дето се сетиха за нас докато губиха на източния фронт в руско-турската война.

2200 километра, те тава е падина!

Историческо е да си Първият. А не след 60 г. Тази "статия" е поредното платено "съобщение" на китайското посолство в София. Поне десена смениха, че ми втръсна всеки ден с Хаувуй.

Тъй де както и Дарвин е казал , че хората произлезли от маймуните - но някой като теб , маймуни са си останали .

Дали това е казал Дарвин или просто си си необразован?!

Добиче Ватно, Липсата на първите 7 г. морално възпитание се отразяват жестоко на съзнанието на Ватнитя тролове. Отвори дебелата и умна книга на Сър Чарлз Дарвин и може да се откриеш между страниците на ...."ПРОИЗХОД НА ВИДОВЕТЕ".

Абе там как се завлича така океанска кора под океанска? Требва да е океанска под континентална за да е зона на субдукция...

Чисто океанска плоча под чисто континентална плоча е моделна идеализация. Там едната кора е с част от по- лека кора заради островна дъга. И пак става така че едната плоча е по лека от другата локално.

Две КОНТИНЕНТАЛНИ плочи се припокриват точно там. А вулканичните острови са резулгата от това припокриване - магмата се освобождава чрез вулканите образували островите. Но там е най-драматичното взаимодействие между плочите на Земята и се е получил този гигантски катаклизъм като дълбочина в Земята.

Кадрите на машината на дъното са снимани от Чък Норис по къси гащи и шнорхел с Go Pro в ръката.

Това японците май го бяха правили доста години назад във времето ... Китайчетата само чакат да паднат някои и други патенти и веднага възпроизвеждат технология от преди 20-30 години...

Беше така преди много години. Сега всичко ново се прави там.

Как може така да е било преди, след като преди е имало патенти в/у технологиите, които днес китайците "разработват"... Баси кухите глави имате ...

Само 1100 атмосфери на дъното!

То хубаво тая китайска тенекия се потопи , а изплува ли ???

Е, българският батискаф, разбира се, е далеч по-добър в технологично отношение. Нашите изследователи успяха да се спуснат по-дълбоко и от американските. Само македонците са по-напред от нас в проучването на Марианската падина, но с тях никой не може да се мери.

Когато трябваше, Българския батискаф направи своите открития в програма с американски учени. В Екваториална на Българското пространство (Средиземноморие и Черно море) а не на чужди територии. Така бе открита Чинията на Ной в Черноморските дълбочини залели селищата преди ПОТОПА. А китайците са както руснаците - където стъпят само с бой ги гонят.

След като са направили няколко последователни потапяния, отговорете си сам на въпроса...

Това е Китай. Дори и в Марианската падина биха Щатите . С уверени крачки върви към заветното първо място като световна икономическа сила. И странно не чувам да СВ пише за корона вируса в Китай? Какво стана изчезна ли?

Ми заминавай за Китай бе. Щом те кефи.

прост по рождение,но и допълнителни курсове при простия а?

Китай е тук бе, всичко около тебе е китайско, даже и компютъра от който пишеш. За кво да ходим там?

А земи първо се поограмоти , а после с дърдоренето по форумите, а ??? "На 23 януари 1960 г. в Марианската падина до дъното се спуска батискафът „Триест“ с швейцарския учен Жак Пикар и американския лейтенант от ВВС Дон Уолш." Та викаш китайците изпреварили хамериканците и в потапянето ... Идиот

Това е Китай. Дори и в Марианската падина биха Щатите . С уверени крачки върви към заветното първо място като световна икономическа сила. И странно не чувам да СВ пише за корона вируса в Китай? Какво стана изчезна ли?

тъпи, 23 януари 1960 г батискафа "триест" с швейцереца жак пикар, и лейтенанта от ввс на щатите , дон уоли са първите хора спуснали се на дъното на марианската падина!през 2012 същото направи и канадеца джеймс камерън!

както повърхността и близкия космос

че в марианската падина няма найлонови пликчета и пластмасови бутилки?

Но покрай гренландия е пълно със кока кола дошла от източното крайбрежие на демокрацията

Нещо правено преди 60 години ?????

Това, че за разлика от туристическия поток на Еверест, там са слизали хора колкото са пръстите на едната ти ръка.

Това постижение на Човечеството е по-голямо от Изкачането на Еверест и Стъпване на Луната .

много е трудно да спуснеш една ламаринена кутия до 10 километра дълбочина, почти толкова трудно, колкото да изстреляш ракета до Луната, която да е в състояние да се върне обратно. Съвсем сравними са. Постижение на човечеството като гола на Лечков с глава на световното 94-та и това, че одеве си издухах носа.

Тъпак, щом е извършено от комунисти, значи е велико. Слава на Китай за историческото постижение на Човечеството.

А ние се потапяме в лайната, все по-дълбоко. хе-хе

Ти си лайно по рождение.

С такъв вожд къде искаш да ходим? Там може на там ни кара, като сме ОФСИ така е!!!

това за теб е вялно..

Потапяй си се, като те кефи, но не говори от мое име.