17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sofiaone

Хахахаа, гроздето е кисело. Да си ползват със здраве китайските машинки по пътя към каменната ера, накъдето са се засили с 200 км/ч.

Идеално - като дупе и гащи си паснаха!

Русия започва да заприличва на китайска провинция. Както е слабо населена, Китай като нищо ще си отхапе Манджурия, след като ги е поробил икономически и технологично.

Природата не търпи празноти.

КОй по дяволите си купова нещо което се казва ШАОМИ ... еб. съм ви ши. китайски баклуци

Пластмасов касетофон за $200.00 от КОРЕКОМ, се купуваме през 80-те с ЦЕЛОГОДИШНА ЗАПЛАТА на цялото семейство. Без да са включени ток, въглища, хляб, Македонска наденица, градска баня, ОФ членски внос.

глупости говориш ве троле, 200$ бяха малко под 200 лв, защото долар-лев беше 0,98лв, а 200 лв беше месечната заплата, все пак не забравяй, че и други хора са живели по това време

Ти си трол, Долара беше около 3лв на черно , официално беше левче но не можеш да го купиш.

Пълни простотии, вероятно от човек, който само е чувал за кореком ама е бил още в ташаците на баща си по тва време...

1Долар=8-10 Лева, През 80год.и не можеш легално да Купуваш от Корекома,ако нямаш Валутна сметка в БНБ,или си чужденец-виетнамец например.

То и тук е така, все по-рядко виждам хора с Ейпъл

вече втири смених за 3 години тука в Москва

последният анекдот от Путин?

XAXAXAXA Какъв пазар е раССия!!!! В раССия винаги са използвали основно китайски колхозни ментета! При 200$ средна месична заплата това е логично! :))))) Там са същите бедни мишоци, като българските панелни таласъми-комунисти! В раССия само жужжето Медведев имаше АЙфон и не спираше да се хвали с това!

О Боже! ти си болен бе човече, отиди се освидетелствай в някоя клиника!

Първото комунде се припозна

И къде средната заплата в русия е 200$ Да не говориш за средната пенсия? Един тъп тракторист взема 35000 около 550 usd. Да не говорим за инженери (44000) , програмист (65000-100000). Ако си мислиш че по на север е по зле е точно обратното в Тюмен заплатите са близки до тези в Москва но цените са по ниски. Стифа сте говорили простотии без да сте били там.

По Тюмен имах предвид по забутан край не по на север , макар да е същото. Там заплатите не са ниски. И за разлика от САЩ където на север също са високи но и цените са невероятни - една кока-кола в Ситка е почти 0.6usd - това е три пъти цената в среден запад.

Като няма риба и рака е риба.

Китай ще довърши Русия без грам сантименталност. В момента е на етап проникване, ще отдели колкото време трябва, руското производство съвсем ще изчезне и в един момент ще бъдат толкова зависими, че ще им дадат свои територии без някакви сериозни пречки.

ахахах да ве, кажи още един виц?

Ми-тата направо къртят. :-)

...всички закони за защита на личните данни

На пазара празни ниши няма, за да вземеш пазарен дял трябва д го отнемеш от някой, така и в този случай - едните си отиват, веднага идват другите... Русия няма да загине, от 2014 г. соросоидите чакат да се случи това чудо и все не се случва. :)

Вие погребвате НАТО и ЕС от 75 :)

Никой не ги погребва :))) ес се самопогребва без чужда помощ - да благодарм на урсуса :))) очакваме новини от полша и унгария, за екзит. :)))

За всичко си има заместител, има NIKKE, abibas, Rceback, Merkedes, BNW, Panasoanik.., само за младите загинали момчета и от двете страни няма заместител - питайте очернените руски и украински семейства, те ще ви кяжят калко смислено е да започнеш война в Европа, в 21-ви век.

Хайде не реви. лицемер!

nymka, ти ли си?

само като прочетох за спад при епъл и ми стана ясно стъкмистиката каква е - епъл затвори офисите си в Мужикия беее, редакторчето! следете ги тия неща!

и сега за айфона 14 ни набиват най малко 15% увеличение,щото такива като тебе квичът в екзтаз без да знаят че от русия идват главните суровини за айфонските чипове,аман от дураци

Е, и като Епъл затвориха магазините си в Русия, това вдигна ли или понижи продажбите им?

да ни вдигнат ценита на нас гордите европейски подлоги на сащисаните

на Apple в Русия бяха затворени само за седмица, след което всички отвориха наново с над 30% надценка (заради курса на рублата). Ето ви един от тях: Магазин на Apple, предлагащ iPhone, iPad и много други продукти в елегантна дизайнерска обстановка. Опции за обслужване: Пазаруване в магазина Намира се във: ТЦ Экватор Адрес: ул. Перерва, 43, Москва, Русия, 109341 Работно време: Отворено ⋅ Ще затвори в 20:00 ч. Телефон: +7 977 901-70-18

еми нормално, кухите западни джендъри сами се прецакаха, сега азиатците ще ги заменят в Русия и ще им вземат пазара

Да им пратят и малко мъжки индивиди, да опъват рускините, няма само араби да ги опъват по Дубай. Че техните мужици много пият и не стават, а и доста си останаха в Украйна.

бе героя от фейсбоклука със спарената пишак

Чакай само да довърша жената, която обичаш и тръгвам. Няма грижи.

Значи Самсунгите и наръпаните ябълки ще паднат и тука. Поради свръхпредлагане.

ти си под ционистическо робство и го славиш като виден соросиден израстък от комунистичеко семе

Пак няма да можеш да си купиш. Жалко. Карай с котайчето и тва е. Съдба.

Аз съм на Самсунг. Купен от работодателя ми, заедно със сим картата. И лаптоп Леново Т14. Купени са преди 9 месеца. Служебно ми се полагат тия устройства, аз си ги избирах. Не съм купувал от джоба си такава техника от над 10 години.

Леново нали знаеш от коя страна идва?

Идеални за руските тъпунгери.

е не е най-великия телефон на вселената apple специално създаден за овце, нали?

Събери пари, купи си и ще видиш разликата. Но с тролене за копейки, не знам дали ще стане. Трябва да си много добър гъзолизец.

ти така ли правиш? събираш пари с години за да си купиш айфон? аахахаха, имах преди време ползвах го 1 месец и го продадох, по-голямо дърво от айфона няма

запада китай ще ги глътне

Китайските телефони не са лоши. Вършат си работата, дефектите им са поносими, могат да се ползват. Когато човек няма пари или няма друга възможност, китайският смартфон също е приемлива опция. Има, обаче, една тънкост. Няма сила, която да може да спре Китай да наложи на китайските фирми да "ъпдейтнат" софтуера по подходящ за китайското правителство начин в удобен за Китай момент. Та не е просто въпрос на гъзария или нещо такова. Русия се устремила да стане енергиен придатък на Китай, да загуби напълно всякаква технологична независимост. Това не е добре за никой, но най-вече няма да е добре за руснаците. Те сега си мислят, че китайците са едни много симпатични хора, които са им приятели и другари в борбата срещу "лошите" западняци. След едно поколение ще се усетят кой кой е, но може би ще е твърде късно тогава.

айфоните и самсунгите не обслужват ционистите от цру,всичко това е създано с цел в името на едно и също,дали е цру,дали е ккп,няма разлика в това стадото да е нашо

Казваш ,, добрите " ъпдейти са разрешени само на айфоните и самсунгите ?

Не съвсем. Страната, която оперира може да блокира сървера за ъпдейта а специално ксиаоми има опция за замразяване на версията и за блокиране по IP.

Когато няма други - ще се продават китайски , празно не остава ... но за руснаците "марковото" са много важни и в момента в който отново се появят - отново ще почнат да се продават като топъл хляб

Ца обикновения потребител разлика няма. Разликата е за суперманяци. Те са много малко и не са определящи. А за келешлици с марково ще забравят и руснаците при този апокалипсис, който се задава.

Нещо плюсове минуси към коментарите ? Или евроатлантическите ценности не позволяват...

русия ще се монголизира, вече са почнали

тогава на овеня мъдата да паднат

В икономиката, както и в природата, празно място няма. Като има дебили, които политкоректно си правят харакири, като напускат един огромен пазар, има и умни, които заемат нишата. Знаете ли колко им дреме на руснаците за повърнята на Макдоналдс или диариите на козметичните компании?

Русия "огромен" пазар? ЕС е 5 пъти по-голям пазар от Русия, а като покупателна способност - още 3 пъти. По данни на Епъл, съотношението продадени телефони ЕС : Русия е 13.8 : 1.

Да купуваме ,, шроизведените в Европа" .... кои са ?

е що така разни фирми като Рено реват толкова много, че губят милиарди?

Да ми свирят на чепа в Русия, разбра ли, Гогоф. Ако и ти желаеш, си поканен.

Забърши брадата гяурчо и трай .

годишно се купуваха около 20 милиона самсунги и айфони,така че китайците им взимат пазара и милиардите долари,ама нали требва Русия да е на дъното,а се оказва обратното,че оттам идват 80% от редките метали за производството на чиповете,и китайците се намъкнаха зорлем на пазара за чипове и сега ще почнат да искат яко доларчета от западналите демокрации,така че когато Путин почна да си взима своето от укрите никой не се всуша в думите му че всичко е проиграно и сега ние зомбитата подчинени на краварските дивотии ще почнем зорлем да си купуваме китайските телефончета

Ти си неграмотна рашка .

на ента степен умножена по числото пи,щото вярваш в дедо си коледа,използвам и айфон и самсунг и то флагманите,но не искам заради тъпаци като тебе да плащам все повече и повече щото виж русия си вземала вересиите на ссср от ураинските цигани и ние гордите западняци им налагаме санкции за да храниме милиардерите ционисти

Намали манго. В Русия живеят 140 милиона алкаша само.. 20 милиона телефона само самсунг и айфони.. ами другите? То излиза, че през година и пеленачетата си сменят телефоните.

позволяват си,а не като тебе дребния соросиден отрядник на бкп драскащ за помия,щото си точно това,предател преди 10и на комунистите и предател на ционистите след 10и,затова сега грухтиш и пишеш белким некой ти даде и цент за поста,яж демократичната помия и си грухти