Китайски учен разкри какво се случва с първите в света генетично модифицирани деца

Те водят нормален живот, съобщи генетикът Хъ Цзянкуей, но няма независимо потвърждение за успеха и безопасността на експеримента му

Обратно в новината

Коментари - Китайски учен разкри какво се случва с първите в света генетично модифицирани деца | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По този начин Световния Елит ще си модифицира децата - перфектни умствено и физически и живеещи стотици години.

ㅤ

На едната и расте фишка, а на другата втори ред пици.

Вярвам в науката. Фен съм на Файзер. Обаче ние си знаем, че тия генетични, уж медицински опити са с цел създаване на супер войници. На никой не му пука, че хора умират от редки заболявания., нито пък рак, спин и т. Н

... значи просто не вярваш в науката!

Тези кравари не се спряха. Големи изроди са соросоидните американци.

Какви кравари, какви американци, бе трол прост!

Ковид не бил китайски вирус - ей на, от пиле мляко правят.няма нужда от конспирации.

ㅤ

И от крава - Яйца.

китайците са иключително безскрупулни и вредни ,един ден ще бъдат много сериозна заплаха за света ...

Те са.

Трябват стриктни регулации!

Няма еднозначен отговор. Дърпаме дявола за опашката със сигурност. Но и това са уникални научни възможности, които могат да спасят живота на много хора... Ето пример: в Испания внасят генно модифициран домат от Холандия - съдържа ген на риба, за да расте на ниска температура. Човек с алергия получава шок, антидотът обаче не действа, защото рибният ген в домата е модифициран, човекът умира.

Явно е имал алергия към риба;) Ама я ме светнете каква е разликата между ДНК-то на доматите и това на рибата, че нещо немо га да се сетя?

Генно модифицирани деца срещу болести?! ОК! А каква е гаранцията от ЗЛОУПОТРЕБИ?!

Ядрена енергетика ... Каква е гаранцията от злоупотреби? Кръгла 0! Още днеска може някой да превърне в мръсна бомба АЕЦ Козлодуй и да натрови с радиация Балканите и половин Европа. Ами да затваряме АЕЦ Козлодуй и да си търсим 2000 mw/h (2168 в секундата в която пиша) от някъде другаде! Света не е черно-бял! Сив е! Всяко нещо си има и добри и лоши страни, включително науката. Няма нито едно достижение на науката, за което да не можеш да измислиш способ за злоупотреба. Ако се сещаш за такова, значи просто ти е бедна фантазията да измислиш начин за злоупотреба.

истината е следната: маймуните дърпат дявола за опашката за да видят какво ще се случи, най-просто казано. а много, много добре се знае Винаги какво става в такива случаи. "на мен няма да се случи!", а? хахаха. в действителност Никой Не знае какви са дългосрочните последствия от подобни опити с толкова комплексни системи, какъвто е човешкият организъм. защото кодът и пренаписването му е едно, но следващите взаимодействия няма как да бъдат изчислени дори с квантовия компютър на изкуствения интелект. все пак човекът, не само като организъм не е компютърна игра, още по-малко написан код за изкуствен интелект. а за психопатите, които си мислят, че чрез изменение на кода, и.и. и други подобни ще може да си създаде армия от програмирани от него био-роботи, с които ще управлява света, то той се лъже много жестоко. защото няма как да управляваш свят само от свои био-роботи. няма смисъл от такава скука за един живот, който продължава само сторина години и пак свършва. Бог с нас

Кретен

ще помогне ако напишете мускулна дистрофия Душен? Да види колко сте хора?

За което говорите не става по този начин.Едно е да добавиш някакъв протеин съвсем друго да му "задаваш" как да изглежда.Не бъркайте науката с фантазия

Новият Менгеле! Да променяш законите на природата чрез генетични модификации и то на хора! Това е пълен Ъпсурд!

Паниката на плоскоземците в коментарите само ме кара да се замисля в какво училище бих искал да учи детето ми.

Каква е всъщност формата на земята?! Разходи се до Луната и погледни отгоре за какво става дума. Може да се окаже, ще никой не е прав!

Se taia

Можеш лесно да докажеш, че Земята не е плоска дори без да я напускаш. Ама де толкова акъл да погледнеш един изгрев или залез на Слънцето на морето и да се запиташ как то "потъва" отвъд хоризонта. И това е най-малкото. Всеки плоскоземец млъква, когато го попиташ за магнитното поле на Земята и за лунните затъмнения.

Плосък ти е мозъка. Сигурно се замисляш за първи път!

Тия изроди обаче няма да ви кажат за клонирането на хора.

Проблема не е точно за този експеримент и точно за този ген. В този случай вероятно ще се отчете феноменален успех. Проблема е че ако се отприщи тази практика, при нивото на познания в момента, най-вероятно ще има повече странични ефекти от колко ползи.

Експеримента е от 2018. CRISPR се използва от 2012. Промяната на този ген не води до генна модификация на организма. Това е ген, който може да се случи при други хора без външна намеса. По страшна е модификация на гени които не биха могли дда се проявят по естествен път.

Така се почва - с цел коригиране на генетичните болести, и докато се усетиш, вече си се увлякъл и си започнал да създаваш руси, високи, силни, здрави и красиви. Разбира се, ако не му сложат на учения пак юздите с някоя 20-годишна присъда. Не мога да преценя за добро ли е, или за лошо - времето ще покаже.

"Генетикът излезе от затвора през април 2022 г. и поднови научната си дейност." Тоя не си е взел поука, или пишоците на загорелите пандизчии му липсват и иска пак да се връща.

Ами църквата се извини на Жана Д' арк. Галилео Галилей , Коперник и на този ще се извинят.

Ако спосява от наследствени генетични болести - защо не??? Днес хиляди хора имат " бебе в епруветка", а тази пракхика беше заклеймена в началото и от църквата, и от кого ли не!:)

Има прекалено много безкосмени маймуни на планетата вече. Още не са необходими

- Мамо порасна ми трета цица Майката : - въобще не ми пука на к¥ра ….

Copy-paste.... Всяко добро начало се изчеква....според властта и парите.....тежко ни....на децата и внуците ни един ден.....ако изобщо има все още хора..... Жестоката истина е, че за да лекуват, им трябват опити....това е. На моя приятелка момиченцето е на 4г с рядко генетично заболяване...правят опити на 8 човека в щатите, в света са 272 случая от 2012г... и 1 тук, в София.... лекарството го намират за 1400лв, но не е по каса...т.к не е регистрирано.... а процедурата ще отнеме около 5г.... на черно стига до 3200 евро. Тук докторите изобщо не знаят какво да правят, даже им се карата, че детето е проходило....а не трябвало да може да ходи... все още не говори и за тях е зеленчук.... отглеждали си зеленчук, нямало мозък, а те искали лекарство за оросяване на мозъка... или нещо подобно, не можах да запомня всичко с точност. Турският лекар само им обръща внимание... и с триста зора от щатите вчера успяха да получат спрейчета за нос с хормона на щастието.... опит-проба-грешка.... булгаристан.....

Овертонче! Те боцканите дечица напоследък не са ли и те ГМО и те нормален живот водят и даже им обясняват за блъд клотчетата колко са яки!

Баце, при ГМО-то се знае какво се пипа и защо и какво трябва да се получи. И за да се почне такова пипане са минали поне няколко петилетки изследвания. Наистина стават и грешки, но никой не е застрахован. Докато историята със боцкането със препарати дето не са минали задължителните тестове помоето скромно мнение си е геноцид нищо че съм фен на науката и техниката и уважавам ГМОто.

Хората модифицират хора, а в България още има гласуващи за герб. Смятай.

И за промяната, баце, те също са изтрещелници, като теб

И накрая идва Терминатора и изчиства кочината със голямото бум. Нали някой не си мисли , че природата може безкрайно да търпи ? Още Гилгамеш , който е бил 2/3 Бог и 1/3 човек е търсил вечния живот. При всички случаи живеем в супер интересни времена .

Да живееш в интересни времена беше едно от трите китайски проклятия. Другото беше да ти се сбъднат всички желания и третото - да влезеш в полезрението на властта.

Китайците ще пуснат ГМО войници киборги срещу САЩ.

Седнал си. Американците са далич и нямат суха граница с Китай ,но пък имат пешеходна граница с рускини.

След като сащисаните нямат обща граница с Китай, чий го дирят тогава в Тайван?

Съвременен д-р Менгеле

Винаги съм се чудил на немалък брой хора не само в България, но и в чужбина, за тяхното постоянно възхищение от Китай и китайския модел на управление на обществото. Погледната от всички страни, настоящата тоталитарно-трехнократична-трансхуманистична система в Китай е перфектният дистопичен социо-политически модел на юдео-масонските елити, тъй като може да се каже, че това, което Западът го прави върху своето население, китайското правителство го прилага много по-явно и настървено. От социалната им кредитна система, вездесъщите, стотици милиони видеокамери за наблюдение с лицево разпознаване, специално изготвените им лагери за карантина и политическо дисиденство до всякакви видове медицински франкенщайнски експерименти с хора и животни, които сами по себе си са посегателство върху майката природа както от биологична, така и от чисто морално-етична гледна точка. Китай е просто новият глобалистичен модел, който според сценария на юдео-масоните следва да се наложи над останалия свят след предстоящия изкуствено предизвикан военен конфликт между Изтока и Запада, от който Запада по план трябва да излезе губещата страна.

Каква майка ти е природата, бе, лумпен?! В природата един трябва да умре, за да нахрани друг смъртен, който пак умира. С две думи, някой трябва да ти РОДИ следващата вечеря, ако на това да го еба викаш МАЙКА! КАТО ТИ Е МАЙКА ЩО НЕ СИ ХОДИШ ГОЛ И БОС КАКТО ТЕ Е РОДИЛА, МИ ГЛЕДАШ ДА СЕ СКРИЕШ ОТ НЕЯ? ДЖЪТКАШ МИ С КОЛА, ДЕРЕШ КОЖИТЕ НА ДРУГИТЕ, ЧЕ ДА СЕ ОБУВАШ И ОБЛИЧАШ...

....В началото беше така ?...... след това.....?