Коментари - Китайски учени: Бъдещето принадлежи на изкуствените утроби | IT.dir.bg
назад

Китайски учени: Бъдещето принадлежи на изкуствените утроби

Бременността и раждането скоро може да се превърнат в отживелица

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Китайски учени: Бъдещето принадлежи на изкуствените утроби | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече почнаха да отглеждат и бебета в тубички. Докато не ни закачат за компютри и целия ни живот да се контролира от тях, няма да спрат.

Взех си пуканките и чакам коментарите на Ганьопитеците :)

Даже няма нужда от излизане от изкуствената утроба ! Пускат им едни кабели към мозъка и ги вкарват директно в МЕТА ВСЕЛЕНАТА !

На един му пречи слънцето, на друг раждащите жени. Психопатите нямат свършване. А с изкуствените утроби ще стават все повечче.

Предлагам на всички бебета да им се махат репродуктивните органи, да се правят една раса и с една и съща генетика и вече всичко да става в тубички.

Звучи ми като осигуряване на безплатни роби собственост на производителя. Целта изобщо не е облекчаване на представителите от женски пол. Подобни експерименти трябва да бъдат забранени

Посмали, Манго!

Етичния проблем действително е огромен. Зависимостта на едно бебе от отглеждащите го, обикновено биологични родители, е огромна. Именно отглеждащите го могат да оформят в него виждане, какво е добро и зло, приемливо и неприемливо и т.н... В родителите е заложен биологичен инстинкт, като вид предпазен механизъм Създаващите бебета по изкуствен начин няма да имат никакви естествени задръжки Ако това стане реалност в бъдеще, то израза "живота му не струва и пет стотинки" ще придобие съвсем ново измерение. Ако сега говорим за нелегално производство на хероин, тогава ще говорим за такова на хора...

Всичко се сбъдва ...

Възможност на мъжете, които искат деца да имат и свое .

Izrodi

Времето на Хомо Монополис. Всъщност, масовата сороска истерия отдавна го подготвя. Което не е нелогично, щом технологиите го позволяват. Според статията, ролята на мъжа и ролята на жената вече няма да се свързват със създаването на условия за зачеване на плод. Няма да е необходимо. Тяхната роля ще се изчерпва с това, (не)родител едно да създаде яйцеклетка, (не)родител две да създаде цперматозоид(и) и до там. Творенията им ще бъдат извличани по съответен технологичен начин, ще бъдат поставяни в подходящи условия, за да се осъществи оплождането, ще бъдат въведени в интелигентната утроба, след което ще бъдат изведени, за да поемат жизнения си път, като след узряването си, ще минат през същите процедури. Така ще отпаднат безброй мъчителни преживявания за индивидите. Разни влюбвания, страсти, болезнени избори на партньори, обвръзки със семейно -финансови съюзи, трагични избори на полова принадлежност, дори месечният цикъл може да се избегне, като се подмени с яйцеотдаване, а родилните мъки и майчините грижи, като кърмене, недоспиване, преумора и главоболие, напълно ще изчезнат. Дори няма да е необходимо да се организират с излишен труд и средства разни партита, разни свалки, притеснения от първи целувки, секс и т. н. Тези нещя ще станат излишни. Дори порно сайтовете ще изчезнат, защото вече нищо няма да е загадъчно. Хомо монополис (еднополовият човек), вече няма да има необходимост от другия пол, защото просто, друг няма да има. За сметка на това, ще може да си избира между хиляди социални полове, към които да принадлежи. Стига да си седи у дома и да не пречи на останалите да си избират и те социалния пол според медийните реклами. А индустриализирането на популационната производителност, ще освободи хората от притесненията около пренаселването на планетата, около ресурсното възпроизводство и други такива неща, защото лесно ще се планира. Нали се сещате? Надявам се, гротеската да не ви се стори като липса на чувство за реализъм.

Веднъж разработена, рано или късно технологията ще бъде внедрена... Човечеството няма да миряса, докато не се затрие... Първото ще се случи в близките десетилетия, второто божа работа..

Тези жълтури колкото по-рано спрат да съществуват, толкова по-добре. Арогантни, лъжливи, самонадеяни мръсени изроди! Да се наврат те в утробата на собствения си Токамак докато работи!

Какво е робство? Лишаване на индивидите от всички приятни неща. Какво е робовладелец? Индивид, който лишава останалите (но не и себе си) от всички приятни неща. Защото може. Всчко е до време! Колкото и тайни да се крият, рано или късно робите поумняват.

След като костите отказват да раждат, ще трябва сами да се оправяме някак си...

То и сега повечето хора сякаш не са раждани от майка. Като дойдат киборгите съвсем ще я втасаме.

Китайците имат застаряващо население и скоро ще започнат да си отглеждат роби да им работят във фабриките.

Забавно как сурогатното майчинство е забранено в Китай, но именно там създават изкуствена система на принципа сурогатното майчинство. Което ще рече че няма да могат да я прилагат там, а за офиси и болници в чужбина едва ли ще е и така допустимо. Остава само и да излезнат доклади че така роден всеки човек е по-добър от естествено роденият както е в сюжета ни филма от 1997 Гатака.

Програмираш си бебето на Windows, поръчваш го в Amazon и го получаваш с честитка от Pfizer с дрон и готова утроба люлка. През това време работиш без да ползваш отпуск по майчинство.

Да ви запрети Господ безумията, дето сте намислили! Че тежко ще е наказанието ви на оня свят! Не осмисляте ли какви и колко нещастни деца ще се родят? На кого ще казват мама и тате? Робот-бавачка ли ще ги отглежда? Безумци!

Така-така, те това го гласят вече от две години. Фабриканта си поръчва определена бройка работници и му ги доставят от изкуствените утроби. Когато се износят работниците за тяхно здраве им поставят ваксини, и остатъка им се сервира като питателна наситена с белтъчини храна на новите работници постъпили от утробите! Напълно затворен екологичен цикъл без замърсяващи остатъчни продукти! Мечтата на зеления активист! Да ви е честито новото светло бъдеще, където никой няма да страда от болести поради старост ;)

Колко униврсално! Светът става един Китай. Добре дишли в Матрицата! На Матрицата ѝ трябват евтини батерии.

Да се чудиш как предците на тези болни мозъци, подчовеци и слуга на рогатия йехова са се отървали от къмпинг в Полша.

На тея май е време да им се пръсне мозъка ненормални изроди долени

Какво да роди извратеното съзнание на болни мозъци, които кръщават децата си на падащ по стълбите леген?!

ХарИсвах китайците до скоро...но минаха всички граници..толкова жалко става мисленето им...Най-голямата опастност за човечеството е отдалечаване от човешкото

Кому е нужно подобно извращение. Бебе от буркан? Кому са нужни 1.4 милиарда китайци. Време е за ползване на повече презервативи и прптивозачатъчни. Иначе планетата няма да издържи фабриката за бебета, която и сега се вихри в Азия, Африка и Южна Америка.

Който не е получил зелен или къФто цвят го измислят сертификат (издаван съгласно някакви условия) да ражда по естествен начин ще трябва да прибягва до тази услуга. Така си мисля...

Човек като се види с пари, тогава се разбира колко струва ...

Новите хора ще се съчетаят много добре с технологията на Мъск за чипове директно в мозъка. С подходящо хормоно третиране ще са много по-добри от роботите

Тези изроди тотално изтрещяха!!! Мършляците искат да превърнат човека в животно, което се произвежда и отглежда във ферми за да служи за работна ръка?!!!? Големият въпрос е, кой ще ги произвежда тези хора и за кого ще работят? Мисля, че ако отговорим на този въпрос тази човешка измет трябва да лежи в затвора даживот. 2022-01-22 08:47:46 Случайно прочел (нерегистриран) Затвора е малко! За такива като него трябва Закон за Защита на света!

Първо избивате населението с "ваксини" против "ковид", която нанотоксидоза сами създавате с пръскане на отрови от самолетите. Пък после няма роби, ще ги отглеждаме в изкуствени утроби... Де6а сатанистите! АНАТЕМА!

Може някой вече да се е досетил. Копирам постовете на тъпите путлерасти от темата за Мъск и изкуствените утроби Да видим сега боклуците как ще лапнат китайското пишле

ККитайчета като гледам май и на вас ви требе да ви отгледат мозък в изкуствена утроба!

Абсолютни ненормалници! Първи в света по откаченост!!

Време е някой да ги гръмне. Или поне вкара в лудницата или затвора, където ви е мястото, опасни окачалки!

Тези нацисти веднага трябва да бъдат осъдени и обесени. Всичко друго но не и това очаквах от тях.

Тзи май започнаха да се мислят за Господ?

е, в такъв случай няма да се псува на майка, а на ... да ти еба изкуствената утроба?! Че то 'тва псувня ли е?

всичко от филмите се сбъдва - био-роботи без "баща" и "без" майка - т.е. те са "никой" ... "бойна единица"... това е краят !

За бойни единици има роботи и компютър половин кило, а не 100 кила, че и да иска обем и въздух и какво ли не. Човек излиза много-много-много скъпо да го отгледаш за роб. Това са десетки години чакане. С робот става за веднага и в последствие разходите са минимални. Но възниква въпроса и за какво е нужна война? Войната трябва на диктаторите да се утвърждават и задържат на власт. Ако може и чужда територия да анексират с фалшив референдум е най-добре.

Ха честито! И на силните и независими жени! И на мъжете - мачовци и изнежени! Човешката мисия на Земята приключи.

Що за простотии! И какво, бройлери ли ще развъждате? И кой ще държи родителските права? Да не говорим за връзката майка-плод. Детенцето, дори още неразвито, усеща топлината на майчиното тяло, движението, гласа на родителите, въобще всичко, каквото е предвидено да се случва. Дето се вика - честито! Добре дошли в Матрицата.

Био роботи.

Хаха..., тва е щото китайките ще служат само за безопасен с*кс и робия на 16 часов работен ден във фабриките на императора.

Ще бъдат верни воини на комунизъма, това вече са го опитвали червените кхмери на пол пот.

Абе, то накрая Господ няма да ни трае дълго и ще ни измете всичките от тая земя, за да я прочисти от идиоти.

Както за контролираната евтаназия има желаещи, така и за изкуствените утроби ще има жени с медицински индикации. Морален, правен, икономически, религиозен, философски, медицински и етичен проблем, но за всеки влак си има пътник. Дано човечеството е достатъчно зряло да използва адекватно научно-техническите си достижения. Има ли прогрес основан на морала, защо - не?

Да му мислят онези, които ще живеят в бъдещето ... Аз лично не се каня. освен донякъде в най-близкото ;-) Ако не ми мине котка път ...