17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей, че много специалисти са извъдиха бре! Едните ходили до Марс, другите зад него, че даже и щели да се връщат! Толкова четете, слушате и не ви става ясно, че всичко това е една простотия за обиране парите на будалите! Ще търсят живот на Марс или където и да е по слънчевата система! Е, няма!

Браво на китайците. Вървят напред с гигантски крачки. Русия остана трета сила.

Това не е проблем, че Русия останала трета сила (ако изобщо). А това, че Америка скоро няма да е първа. И това внася голямо напрежение в света. Иначе руснаците да са тръгнали да налагат санкции и да правят цветни революции на някого, щото ги бил изпреварил ?

Руснаците никога не са били в позиция да могат да постигнат нещо със санкции. Когато са контролирали чужди територии - като например нашата - е било със сила, ползвайки услугите на най-гнусната/продажна част от местното население и т.н., знаем историята. От САЩ има удряне на спирачки да не бъдат изпреварени, това го знам и от болезнен личен опит. Техните конкуренти са ни избутвали брутално с подкупи от тукашния пазар повече от веднъж. Това не е баш официална политика, да се дават подкупи е незаконно, дори когато техни фирми оперират в третия свят. Но има безброй начини да се даде подкуп без да може да мине за такъв (консултантски, "обучения" навън и т.н.) а и най-лесно е да се остави даването на подкупа на местния "вносител" (обикновени ченгьоршави трътняци негодни за нищо освен да раздадат подкупите по веригата до ниво министър). Това разбира се го правят не само за да удрят спирачка, в случая с нашата продукция го има защото е на години пред това, което имат те.

Мдаааа! Може да си прост, ама с костюм, очила и стилна подстрижка си е по - добре! Пък пиши простотии колкото си щеш!

Ох, горкото dp, нечестно го конкурирали и подкупи давали. Все едно са ритнали улична котка. За тях си просто крайпътна мърша, роудкил. Свободният пазар, честната конкуренция и лъснатата ябълка са приказки за залъгване на малоумни психодесни несретници като теб. Чак като наритат собствения ви задник започва да ви просветва и да виете като карпатски вълци. Свиквайте.

Ненаврякалият се щатен врякалник дойде да ми обясни как се оцелявало на пазара на който оцеляваме вече толкова години от опита си там на щатен врякалник, LOL. Я марш да си гълташ лекарствата и да кротуваш бе, къде се вреш и ти акъли да даваш та и на кого.

И това го каза педоджендърски продажен педали като dp лизач на краварски анали!да вземем ми обяснят тези капути защо лудите говеда имат бази на българска територия без заплашат и пукната стотинка при условие че руснаците под време а така наречен окупация никога не си имали техни бази тука! Или как като на съюзници лудите говедари утре то разрядната кочина америка този кенеф на света ни продадоха някакви антични бараки Ф 16 модели и на по 50 60 години на тройна или четворна цена просто факти тъпи уйове козовски

Аааа, не така! Какви са тия уйове козовски? Чувал съм само за Фердинанд Козовски, другар, интербригадист и военен министър след 9-ти 44г....

Извод: Гиганските крачки изискват гигански ресурси-а в китай освен човешки другите са ограничени! Да ама на север ресурси колкото щеш! Защо ли нещо на последък се заговори как Сибир бил някога Китайски?

Браво! Ама все пак да попитам: Това за пръв път ли се прави?

Никой не ми отговори и затова ще поясня въпроса си! Ако някой сега произведе трабант , но не от картон а от пластмаса ТОВА ВАЖНА новина ле е?????

закарал е маратонки адибас и телефону хуяавей

Станции от трето поколение, като Мир и Международната космическа станция , са модулни космически станции, събрани на орбита от парчета, изстреляни отделно. Модулизираните методи за проектиране могат значително да подобрят надеждността, да намалят разходите, да съкратят цикъла на разработка и да отговорят на разнообразни изисквания на задачите

Копират стара съветска технология. Така са често и във военните технологии.

И с тази стара съветска технология стигнаха до Марс и кацнаха там, а "съветската технолигия" не успя и да излети като хората към Марс.

Руснаците имат изпратена сонда до Марс през 70-те, троле. Четене си трябва. Ама при теб едва ли ще помогне.

Да. Имат разбита сонда. Ма трябва четене И мислене. Ни една снимка, ни едно видео. Само - кацнахме. вЕрвайте ни. И балъци като тебе вЕрват. 25 сек...

Китайската савецка технология - най-добрата стара савецка технология!

И там ли са изнесли от вируса?

Ако го бяха направили американците, всичките тукашни "честни" и "независими" медии щяха да се задъхат в оргазмен телешки възторг. Ама нали са китайците ... и с тая бележчица можем да минем. все пак благодарим, че пуснахте нещичко.

Те американците го правеха когато му беше времето - преди десетилетия. Това е все едно сега да се хвалиш, че си направил двигател с вътрешно горене. Друг въпрос е защо американците се оставиха в космическата си програма да е пълно с китайски шпиони.

За да останат каззаците още повече в калта.... Само САЩ и Китай стигнаха Марс. Роскомикс живеят на изкуствено дишане.

В Китай такива комунисти като вас не ги приветстват, а ги разстрелват публично!

"Пекин" е всъщност БЕЙДЖИН. Запомнете! И да накарате Китай да спре и да тръгне да тича назад 20 години, едва ли ще срещне Европа или Америка. Най много Сингапур или Япония/Корея да срещне по пътя. Представа си нямате колко са напред ..

По-скоро се произнася Пей'чин, което всеки може да чуе произнесено от китаец, има listen в Wikipedia. В българския език най-вероятно е дошло от алтернативния препис (транскрипция) Peking, като при нас е отпаднала последната буква и е останало Пекин. Иначе, знам колко са напред - 24/7 те следят камери и ти смятат "социална оценка" ... 1984 застигна първо китайците.

Ех... Намерил с когоо да спори... Колко звуци има в мандарин знаеш ли? Над 200. П не е, Б е 200%. Провери пйон~юн транскрипцията

Не ставай смешен. Руснаците дърпат китайците напред.

Голямо дърпане ги дърпат хахаха на къде ги дърпат на доло ли? Щото там където са тръгнали китайците буквално руснаците от там се връщат и като казвам връщат имам в предвид връщат.

В китайския звучни съгласни няма, има "обикновени" и такива с придихание (т.е няма "б/п", а има "п/пх)".

_stankow

Вашингтон всъщност е Уоишингтън, запомнете ! И какво като запомните ? Какво значение има как някой на друг език нарича нещо си ? Ние български език нямаме ли си ?

абе, как се казва американската орбитална станциа :)))

На предишната и викаха " Мир". А на сегашната и викат просто "нашата международна станция".

МИР е била руска станция ве палячо смешен.

САЛЮТ е първата космическа станция . Собственик -СССР

Skylab. Тя беше първата от първите, ама нямаха знания как да живеят в нея и след 4 години почти без никакво сериозно посещение цопна около Австралия

да, да. и не се споменава много щото е била олям провал.

6 години и 3 мисии по 3-4 месеца.

А бе падна ли вече оная степен от ракетата дето изведе станцията и дето щеше да пада незнайно къде и имаше притеснения тука в дира. Поне 3 пъти писаха тука глупости относно това.

Тука беха писали "САЩ казаха че за сега няма да я свалят, но са недоволни от китайците и ги критикуват"

_stankow

Журналистите нямат за задача да ви осведомяват за решен проблем. Още повече ако е успешно решен и без жертви. Те са длъжни да раздухват проблемите, до пълна истерия. Затова - 10 статии как ще падне, по 3 страници. И два реда за това, как си падна в океана без да засегне никого.

8 часа е добро постижение. Ракетите вече не ги засилват на изток по Екватора да гонят Михаля ден и половина, а ги засилват на северозапад през Северния полюс, за да пресрещат станциите. Тази маневра е руска.

И що не го прави вече а гледа на горе и ръкопляска само на Китай и САЩ от долу?

Ами на 29 юни има карго

Питай oneweb .

3х по-малко броя от Мъск и 2.5х тонове по малко на изстелване. Копейки.

Руските, какво правят? А... нищо... откакто Тръмп им спря финансирането. Свърши се със совецката летателна техника. Ще гледат космоса на картинка вече.

А ти кво направи ве цървул? Както винаги нищо. Само квичене от 1001 имена за паница бобена чорба . Даже американските негросолджъри те не евбават за човек и си одат де си искат, па ти само грухтиш от кочината. мбуууухахах

Мбухахахаха Здраво поемаш негърския. Путака вече лиже и той негърски. Тръгнал да сравнява форумен писач с руската Комическа индустрия. Много ниско ги сравняваш Руслямците бе - Той какво правил... Ха ха ха ха.

И ти си същия цървул ве. Освен да пълзите из калните еврониви да бИрете европлод и еврозеленчук и да квичите из форумите колко сте велики евроатланти друго не можете ве. Тъпа чалгаджииска слугинажна сган. мбуууухахах

ма много са ти потънали гемиите бе еврейофиле. Шаломов нещо здраво е закъсал за да си толкова пропаднал и тъжен. Голям бой яде по всички фронтове и само се моли на този и оня. Добре, че беше Меркел да му изходатайства СП2 и САЩ им разреши(за сега) да строят. Не че са построили нещо. Още чакат на швейцарците дето им построиха всички газопроводи до сега... калпава нация.

Прав си, но не е нищо. За сега устойчиво произвеждат блядки за радост на целия напреднал и изостанал свят - навсякъде се реализират, защото са евтини и красиви. А за технологии ги търси, след като отпаднат забраните от цивилизования свят, а това ще стане, когато се вразумят и спрат агресията си.

Ай поизтрезней и пак пиши, да попитам целият цивилизован свят на коя врата чука да му произвеждат евтинко?

произвеждат негрото тъпаци като тебе. е как са влезли чернилките у някакъв цех да търсят майкати та да ти наклецат братчета и сестрички. ббаахаха

Значи са се сдушили с англичаните . На 28 - ми са икачили спътници на oneweb . Без шум - просто работа .