Коментари - Тръмп: Да следим профилите на китайците | IT.dir.bg
назад

Тръмп: Да следим профилите на китайците

Президентът на САЩ Доналд Тръмп иска профилите в социалните мрежи на пристигащите в Америка китайци да бъдат следени и проверявани.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Да следим профилите на китайците | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този германо-шотландец много насериозно се взе...

loyola

Ми който няма профил, какво прави ? Аха - продавам проамерикански профили!

А на снимката ти е задната ти част,явно-не е ясно глава или задн..к

щом го казва протежето на жужето, значи така трябва

изкукуригал дядка

ние в САЩ го харесваме и живеем добре, ще става и по-добре. започна да изпълнява предизборните си обещания още първия ден. рядко срещано явление.

Бай Тръмпе, да не видиш и ти нещо от руските си приятели. Само, че те бяха първи. Пак откриваш топлата вода бе дядка.

Предполагах, че като стане президент малко ще узрее този човек. Но не би, с всеки изминал ден трепе рибата с малоумни идеи.

Бъркате, сър. Това е доста стара идея. Още от предизборната му кампания. За тея си обещния беше избран. За тая посока на работа и рзвитие беше избран. Това искат избирателите и това подкрепиха.

Американците при бай Тръмп ще трябва сега да се научат да работят отново. И не на компютър, защото тиая работи ще се правят от ботове, ами ще трябва да бачкат гадната работа, която я въшеха латиносите. В тоя смисъл, не виждам как Тръмп може изкара мандата си.

който иска да знае защо и как точно живее със сто години назад: 立即注册 微博

Този наистина ме изумява с идеите си. Води някаква студена война срещу всички не-американци. Каквото и да включва това.

Доналд беше обещал да открие нови работни места! Вече и стратегията му започва да се очертава. Ако тези 3-4 милиона китайци посещаващи САЩ са активни колкото е Тръмп в социалните мрежи.То на доста народ ще му се отвори доста работа по демократичното събиране на информация. Може би китайците могат да бъдат следени( демократично) защото идват от НЕдемократиен комунистически Китай.Те и без това от демокрация не разбират. Този умник консулидира света (срещу кра...ка)по начин по който никой не си е и мислил че е възможно. Вече започвам да си мисля, че тоя няма да изкара и до юли. Не че другите са по-цвете.

То няма какво толкова да им се следи на китайците. Те са толкова далеч от политика, че някои от тях дори не знаят кой им е президента. Просто ИЗОБЩО не ги интересува. Интересуват се само от собствения си бизнес, как да печелят пари, с кого да играят маджонг след работа или да пеят караоке, и да си чатят по телефоните за глупости. Но пък си живеят добре, далеч не са така изнервени както нас, европейците. Да беше казал Тръмп да гледа профилите на хората от арабските страни- разбирам, ама на китайците... малко е смешно.

Имаш доста грешна представа за китайците. Нищо, което си описал може да се прикачи към който и да е китаец.

консултирам, но консолидирам

Е това вече е малко страннои нелепо. Какво му пречат пък китайците в случая? Между другото те и Weibo не ползват масово, те си ползват Weichat, и там си споделят разни неща, дето едва ли биха били интересни за Тръмп, като например какво са яли, къде са ходили на екскурзия през уикенда, разни неща свързани с работата им, майките си споделят разни снимки с техните бебета, и понякога споделят как се чувстват. Ама щом на Тръмп му е толкова интересно- да гледа. Иначе той ми е симпатичен, добри намерения има, но понякога действа не особено мъдро, дано да се научи. :))

Тоя излъскан загубеняк за няма и месец се уплете като пате в кълчища.

Това може да хрумне само на някой, който няма идея как се правят нещата. Я някой да докаже, че имам профил в социална мрежа? :) Или няма да пускат хора без профили в социална мрежа? :))

Хахахаха,заблуден си и не особено умен!

Най-накрая разбрах как Тръмп ще бори безработицата. За да следиш милиард и триста милиона китайци си иска доста работна ръка.

Всъщност от къде сте сигурен че китайците са милиард и триста милиона? Аз мисля че истинският брой на китайците е поверителна информация.

Тръмп е истински патриот! От "Атака" е!