Коментари - Най-бързата клавиатура в света излиза за iOS 8 | IT.dir.bg
назад

Най-бързата клавиатура в света излиза за iOS 8

Още една от популярните клавиатури за Android скоро ще получи възможност за интеграция в iOS.

Обратно в новината

Коментари - Най-бързата клавиатура в света излиза за iOS 8 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли бутон TURBO ?

И мега има

Не си падам по тамагочита. Не знам как към тях да вържа клавиатура, мишка, монитор и най-добре тамагочито да си го заменя с кутия. ;)

Добре че светвния прогрес не зависи от такива като теб...

"Не знам как към тях да вържа клавиатура, мишка, монитор" - за протокола - можеш да вържеш всичко това на повечето смартфони

Не съм се занимавал. Сигурно бежични. Проблемът е, че всичко омотаха с тези тамагочита. А аз съм правил приложения за тях.

Инсталирах да я пробвам. След това я изтрих. Ползва жестове за навигация и предстазване на думи, триене. Може да е по-лесна за хора които не са ползвали клавиатури преди - деца.

в такъв случай, ти и с обикновена клавиатура ще биеш световния рекорд по бързопис който е бил възможен досега само с ТАЗИ клавиатура. Не си дете, или пък някакъв некадърдник, нали ?

Пиша си достатъчно прилично съм swiftkey. Отделно че fleksy не обича отделни фрази и ги сменя. Пробвай да на пишеш "Joan of Arc." Редовно ми се случва да сменям между кирила и латиница. Тази клавиатура няма български език и не поддържа сменяне на езика така удобно като например нормалната клавиатура или swiftkey.

Пробвах я. Никак не ми хареса. Swiftkey е около 1000 пъти по-добра.

Те първо да измислят работещ андроид пък тогава да правят клавиатури за него !!!!

...простотия НЕМА!

Защо да пиша като мога да диктувам и телефона се справя учудващо добре.

Защото в автобус, на концерт или на улицата примерно не е много удобно да диктуваш. Всеки идиот ли ще си задава тъпите въпроси?

Ей-й-й... ц-ц! Тази клавиатура сигурно ще изписва мейла или SMS-а преди да го измисля! Точно както при повечето жени устата им е по-бърза от мисълта...

Така се рекламира платен продукт !!!

С колко милисекунди изписва по бързо текста пред нормална такава...... ?????

Бързината е само за реклама, важното е удобството което е субективно.

С много. Като цяло тази и стандартната клавиатура нямат почти нищо общо.

Доколкото знам, най-добрите машинопистки /повечето са жени/ профионалистки достигат към 400 символа в секунда. Обикновенните настолни /десктоп/ клавиатури обработват /процесорът им обработва де/ 1 символ за 2-3 мили секунди...В тази "новина" такава информация е пропусната...А ако обработва 1 символ за 1 мили секунда - какво от това? Човек или робот ще цъка?

идеята е, че не ти се налага да изписваш цялада дума, функция която съществува при повечето клавиатури, но при тази е направено изключително адекватно. Пробвах я, след като прочетох тази статия, доста добре се представя. Освен това заместването на думите става по начин, който не съм срещал до сега.

Мисля, че по-правилно е да се каже набиране на текст а не писане.

400 Символа в секунда ?!?!?! НЕщо май не ти е ясно времето

Не съм го измислил аз. Има си търсачка за това инфо. Дали не ти е трудно още да ползваш гугъля? Или просто си пишеш ей-така , за да ти е кеф да натискаш клавишите?

Истина е това 400те символа в секунда. Мацката задника й е много голям и може да обхване 20 клавиатури наредени една до друго. Като седне на бюрото и хоп - 400 символа за една секунда. Но това е ограничено от процесора (Xeon * 2), който не може да насмогне да обрати толкова информация. С новите квантови компютри това ще се оправи.

Все съм си мислил ,че по бързо няма как да се пише......ама явно в дроида има проблем с клавиатурата........тя сама ли пише бързо или пръстите трябва да пишат..........БАХТИ ОЛИГОФРЕНСКАТА КЛАВИАТУРА.

Почти си си отговорил сам :) Клавиатурата върши по-голямата част от работата, пръстите почиват ;)

Защо трябва да пиша sms като минутите са неограничени ?

хората ти говорят, че клавиатурата ти е бърза. То тогава сигурно и мейл няма нужда да пишеш, щом можеш да се обадиш по телефона ?

Клавиатурата не е само за СМС-и. Нали трабва да напишеш какво търсиш в интернет, страница или да попълниш някаква форма. Аз за СМС-и не съм се сетил, но ползвам подобна клавиатура и смятам, че е най-полезното приложение.

Някои хора използват клавиатурите и за други неща освен за писане на СМС.