Северна Корея се похвали с "най-мощното оръжие на Земята"

Балистичната ракета с подводно базиране може да нанесе ответен ядрен удар

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея се похвали с "най-мощното оръжие на Земята" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дето подводниците са им дизелови и доста шумни и поради това се знае къде са. Пък и като се не са на повърхността, ако се доближат където не трябва, може много лесно да има спретнат една аварийка и язък за ракетите.

Все пак трябва да се признае, че да зомбираш 25 милиона души си е невероятно постижение.

Народа ти умира от глад! Най-големия ти подръжник в света русия затваря посолството в държавата ти поради това, че инак служителите му ще умрът от глад! За 3 години 1 милион души (а може и повече да са) са умрели от глад в държавата ти! Ете на тоа му се вика на гол гладен мръсен слаб тумбак чифте пищови! Еми ко да ви кажа! Те даже в тия терористичните ислямски държави беше по-добре! Това става при управлението на кой да е диктатор!

И все пак руските ракети са по-големи и по-мощни.

Боже, Боже, кому е нужно цялото това разточителство, когато народът тъне в мизерия и глад. Бедният народ няма нужда от защита. Тази армия защитава диктатора.

на народа бе!!!! като няма хляб - гледат по телевизията ракети... щото ако рекат да ги изядат (ракетите) ще ги осветкат за предателство към вожда и родината (в този ред).

Ха, ха.... на гол гъз пищови.

Оказва се, че това брутално смъртоностно оръжие е пръднята на великия лидер Ким Чен Ун. Химически войски на Северно Корейската Народна Армия вече събират отровния газ в буркани, които да бъдят изпратени на вечния враг САЩ. Поради недостиг на буркани, великия лидер Ким Чен Ун, се е обърнал към великия вожд толупа Бойко и го е помолил да изяде всички миналогодишни компоти и да му прати празните буркани с наложен платеж до офис на Еконт.... Светът тръпне в очакване на унищожителен отговор от страна на САЩ, но президента Тръмп все още е анатемосан от Туитър и не може да си влезе в акаунта. В безпрецедентен ход Тръм е телефонирал на британския премиер Борис и го е помолил да нападне Северна Корея. Борис обаче му е отказал, понеже заради Брекзита, британските войници се нуждаят от виза за да преминат през държавите членки на ЕС. Поради извънредна епидемична обстановка, на опашките пред посолствата трябва да се спазва дистанция от 2м, та нямало как да достатъчно голям брой войници да си изкарат визи, което обричало на неуспех планирата инвазия. Очаквайте още ШОК БОМБА новини.....

Идиотите ''пращаха''нормалните хора в Китай,после във Виетнам...сега в Сев. Корея.Междувременно навсякъде хората си подобриха условията на живот само при нас всичко се разруши.Честита ни американска ''демокрация'' и бази!!!!!

всъщност случая е много показателен, но явно не си запознат с него. Затова мило детенце нека те поограмотя: Имало едно време една държава Корея с един народ корейски. Случила се война, кой крив, кой прав днес не е важно, резултата е, че държавата и народа се разделят на две. С.Корея стана сателит на СССР, после на Китай. Днес е символ на диктатура, бедност, репресия на народа и изостаналост. Ю.Корея стана сателит на САЩ, днес може да се каже че са относително независима държава. Днес е един от световните технологични гиганти. Ти в коя от двете Кореи би предпочел да живееш днес? Според теб историята на България на историята на коя от двете Кореи е подобна?

Ами азе ти кажа иска да живее в България но под вещото ръководство на ссср. Така всички ще са същите мизерни и като с Северна Корея(не говоря за качеството на обикновения гражданин на Северна Корея) но тои ще има Волга и "а дано да е пак милиционер".

Детенцето си явно ти!По всичко личи че не си наясно как са сесъздали Северна и Южна Корея!Наясно ли си следствие на коя война и на коя конференция е договорено създаването им?

... не! война имаше! разбира се винаги има поне 2 интерпретации на случилото се: първата. "Героичният, божествен лъчезарен лидер и баща на народа Ким Ир Сен поведе родните войски и с нищожна помощ от васалите си СССР, Китай и Монголия, победи пълчищата от капиталистически окупатори начело със САЩ, Ю.Корея, Великобритания, Германия, Австралия и тн.познати със срамната абревиатура ООН. Така божественият Ким Ир Сен създаде династията от божества, божествено управляващи социалистическият рай на земята - С.Корея. В безкрайната си доброта, великодушие, хуманизъм, хуманност (пропуснах ли да кажа и божественост) той отдели едно малко ъгълче, за да има къде да отидат слабоумните ю.корейци, и да не пречат на щастието в социалистическия рай." (версия на пропагандния център С.Корея) вротия. "Корейската война е първият значим военен сблъсък от Студената Война в който СССР и САЩ въвличат сателитите си. Трае 1950-53 г, взима общо от двете страни между 4-7 милиона жертви, но не завършва с явен победител. Края на март 1953г С.Корея приема условията на ООН с което войната приключва. Договорено е разделение на Корея на две държави - С.Корея и Ю.Корея, разделение което си остава и до днес." (кратка версия, която има в почти всеки учебник по история по света)

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

10 на всички червени боклуци дечицата им не са в кочината Россия

Ние, от задругата в Анадола те чакаме с натопорчени краставици !!! И Аллах Адбар!!!

до Манаф Караибрахим чакайте още 10 минути , ако не дойде се почвайте един друг ... както досега ... :))

лъже нашето е 1

По Руската телевизия казаха ,че най големото оръжие на Северна Корея е бидон боб със зеле . Лично Путин го е пробвал и затова решил да признае Северна Корея за лидер в при атомните държави.

Нещастните корейци трябва да бъдат освободени.Крайно време е да се проведе операция "корейска война 2" под ръководството на Щатите и при гарантирано бездействие от страна на Китай и Русия. Ако чайниците подкрепят диктатора това е достатъчна причина да бъдат изключени от всички международни организации и отсвирени от пазарите на цивилизацията. С Русия нещата са по-сложни, тя трябва да бъде приобщена, но само след като даде свобода и сигурност на населението си, т.е. унищожи олигарсите, в противен случай същото като с Китай. Някой критикуваще ситуацията у нас, но се пропуска, че Бг не е свободна страна от около стотина години, а и пред това не е била образец.Бг е управлявана след освобождението от разни тъмни структури и по тази причина не се развива нормално.

И аз така казвам, време е Ю. Корея да се присъедини към Северна, при гарантирано бездействие на САЩ и останалите рептили.

вече е много срамно толкова малка държава - по численост и по площ, да има по-голям БВП и многократно по-голям стандарт на живот от рашистан :)))))

Като за начало това Бг го махни и си пиши България. А другото са фантазии.

това може да стане само в мокрите ти мечти в които САЩ е единствена доминираща в целия свят сила. Не случайно С.Корея я наричат злото куче на Китай. Китайците ги устройва някой безобиден за тях да джавка срещу САЩ и да ги плаши. А САЩ реално ги плаши, тази чужда марионетка на която няма как да влияят. "Бг не е свободна страна от около стотина години" Днес няма такова нещо като "свободна страна", дори САЩ не могат да бъдат определени като такава. Колкото и да се бият в гърдите ако днес САЩ затворят границите подобно на С.Корея след 20-тина г ще са същата изостанала жалка диктатура каквато е С.Корея днес. Глобализацията направи всички по света взаимно зависими и връщане назад няма. Всички са зависими от решенията на останалите, просто някои повече (примерно България, С.Корея) някои по-малко (примерно САЩ и Китай), а от друга страна решенията на някои са по-важни за общността (примерно САЩ и Китай), а решенията на други по-маловажни (България, С.Корея). Всички страни напълно съзнават това, а като позитивно последствие е че няма открити войни, освен срещу тези нарушаващи този баланс.

Банка за сперма има на бул. Гоце Делчев в София. Там могат да те забременят изкуствено, стига да си фертилна след всичкото... Едва ли някой мъж би се хванал да живее и да има деца с проститутка.

Обърках таба

те го чакат да мре ,а той се гласял да ги еве

Едва ли в Северна Корея гнусен циганин може да влезе посреднощ в къщата на някого, да го малтретира и убие за дребна сума пари. Когато една държава като България не е в състояние поне да осигури правото на живот на своите граждани, по-добре е да замълчим.

В С Корея един кореец праща копоите си посред бял ден по къщите на хората да прибират ориза, ако е останал.

1989 тея пичове са девет милиона, с нищожна аграрна икономика, по същото време България е със девет милиона население и в топ 20 икономически развити страни. Тридесет години по късно тия момчета разполагат с ресурс с който се съобразяват и памучни те гащи а ние сме... Я да видим ами минус 80% икономика, минус 80% армия и минус 30% популация. Всички приказки са вятър пред простите факти. Така че като пишете за новите ни приятели и светлото бъдеще имайте в предвид например че се наложи турски самолети да пазят България защото не можехме да вдигнем патрулна двойка, еи точно толкова сме изпаднали.

Баце...това за топ 20 икономически развитите страни и България там във в-к Работническо дело ли го чете ??? Щот аз там и други глупости съм чел ...ма за 30 г не успях да ги видя !!!

Ами да си беше купил очила.

чудно ми е защо пишеш абсурдни глупости които се проверяват точно за 15 сек. и кой малоумен ти пише +чета без да се замислят над написаното. 89 г С.Корея е 20 милиона, България никога не е била в топ 20 в световна класация за икономически развити страни (в такава касаеща страните от соц.блока да). Със С.Корея никой за нищо не се съобразява, защото просто няма нужда, външната им политика като изключим периодичното плюнчене и оплюване на запада е точно 0. Тая история с турските самолети реално никога не се е случвала, беше само хипотетично предложение от НАТО, българското небе в момента се брани от български самолети.

Истината е без значение. Важното е, да си заработи копейките, човека.

Леко с "топовете" и с комунизмът. Бяхме на 1000000 % зависими от СССР. И като падна ние се сгромолясахме. Сега се опитваме да станем отново, но без тях. Да трудно е, да бавно е, но трябва да го направим ние, без "братската" помощ. Понимаеш товориш.

От картон ли са направени?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Стига с тия жени. Мъже няма ли?

За нещастие ядрените оръжия са партенки. Ако наистина бяха толкова мощни - светът отдавна нямаше да го има. Ако евреите НЕ притежаваха по-голямата част от света - досега 100 пъти щеше да се е намерил кой да ги избомби. Толкова ги мразят всички - и с право. Ядрените оръжия са лъжа от Студената война. Единствената им реална мощ беше психологическата. Неслучайно вече на никого не му пука за тях.

Колко държави е окупирала за последния век Северна Корея и Корея въобще ? И колко терорист Номер 1 - САЩ ? Колко окупационни военни бази има Северна Корея ? И колко не0либералната Империя? За съжаление товва е единственият сигурен аргумент срещу Вашингтонското блато и Началниците му !

това на камионите с подводните ракети бяха макети и то не особено добре закрепени , клатеха си как си искат ... тия имат хлаб/ориз с кофи да ядат докато направят пълноценна ракета ...

Алоу.у.у, феновете на Кимчету. Искам да ви пратят една година да поживеете там, като повечето корейци и после да ви кажа , че оставате там завинаги и да ви видя физиономиите Ха-ха -ха!

До тоя с минуса: Купи ли си билети за Пхенян. Аз и в Китай бих искал да ви пратя да поработите в някой 1-2 милионен , забравен от бога китайски град и после пак да ми говорите за китайското чудо.

Като гледах парада им май само автоматите им можем да произведем ...

вапцай с латекса и не пиши де не рабираш ... :)

А с нещо друго да се похвалят???

А ориз откъде?

Само на мен ли ми прави впечатление че на фимчето в целия град почти никъде няма ток. Само уличните лампи в центъра светят, прожектори осветяващи някои фасади и диодни маркучи по сградите. Явно имат енергийна криза. Странно защо си правят парада по тъмно когато това най-много си личи. Както се казва в поговорката: "На гол задник - чифте пищови !"

Всички са на манифестация

Имаш собствено ядрено оръжие, силна армия и ясна външна политика - всички се съобразяват с тебе и се държат както подобава. В обратния случай - гледай нас с гайдите, Тиквата, Шкембе войвода и сие. Барабар с милиардите,платени авансово за старите нарисувани трошки.

Отде ви изравят бе.

и кво имат бре , гръмнали са 3 ядрени взрива под земята , това и ние можем да го направим .. тва не е ядрено оръжие ... първо требе да го качиш на ракета , после тя требе да лети , трето да уцели горе долу и четвърто онова дето е в главата и да гръмне ... :)))

Значително постижение, но най-добре да се похвалят когато до достигнат до брутния вътрешен продукт на Южна Корея.

Русия има същият БВП....колкото Ю. Корея.

Иван Петров

не точно... 70-80% от руската икономика не се отчита никъде...сив сектор икономиката им е от водещите в света, но алчността на олигарсите е н.1

За всяка диктатура е необходим "външен враг". Също и вътрешен! Иначе не може да съществува!

Няма какво да ядат, ама си мерят ракетите. На тия не им трябва да им пускат бомби, сами се затриват!

Абе, май имат какво да ядат щом им остава и за ракети. За разлика от нашта невероатна демокрация. Кат си платиш парното ти остава колкото за едно билетче да изтъркаш.

Ма толко ли си мързелив и тъп?

Защо ни занимавате с тези идиоти? Искате да покажете как България би изглежддала без БОЙКО БОРИСОВ ? Умен ход !

Не знам как точно би изглеждала България без Тулупа, но със сигурност ще е по-добре. Но съм сигурен, че ако банкянския комунист остане на власт, ще станем по-зле и от Северна Корея - като изключим армията и оръжията.

Беше трудно да разбера защо северозапада изостава! Сега разбрах, типичен представител на този район си!

За многократно използване.... . С връщаща се първа степен за по-евтино.

Май лош превод на MIRV - Multiple Independent Re-Entry Vehicles, когато една ракета-носител изстрелва няколко независими бойни глави във висдоките слоеве на атмосферата. Това се учеше дори в средното училище по гражданска отбрана. Ама като няма армия и задължителна военна служба, ще търпим такива охлюви... и това е най-малката беля.

Хе, хе, дали? Отличник по Р/ Т към ОСО 1985г. Не си разбрал, няма превод , а хумор свързан с отчайващата действителност в Северна Корея.

Многократното използване е за паради.

Ами дано, що пък не?

Ако знаеше, че служи за плашило на хората да виждат какво е без демокрация, едва ли щеше да е такъв мракобесник самовлюбен. Но пък виждаме пълен мрак и българска бравурност..

В статията се споменават едни подводници на които най-вероятно щели да бъдат базирани тези Велики ракети. Още по-интересното е че корейците не разполагат с подводници включително и тези които да са способни да носят и изстрелват балистични ракети. И тъй като не разполагат с ядрени подводници, способни да останат неограничено време под водата тия ракети ще си останат само за паради.

Путята с неговите мултфилми газ пикае! Опика и осмърдя целия Кремъл! Мухахахахахахаха!

....и един мармот завива фоерверките в станиол :)

Че Ким е велик спор няма и фактите го доказват. Исус Христос ряпа да яде. Западните, южно корейските и японските "обективни" медии няколко пъти твърдяха, че този е умрял ... Да ти се повърне от дезинформация и безочие.

Оръжието е за масово поразяване и трепе само комунистите...казва се ГЛАД..

Ядрената бухалка трябва да се показва, така няма да се наложи да се ползва.

Ооооо, е тука вече стъпиха в ла.ната! С Путин как ще се разбират, нямам идея!

Путята с неговите мултфилми газ пикае! Опика и осмърдя целия Кремъл! Мухахахахахахаха!

Не на Луната бре, НА СЛЪНЦЕТО стъпиха !!! Пак не си доразбрал нещо....

Само се хвалят, но досега - нищо. Американците сами си бутнаха Небостъргачите!

Та какво разправяха за корейците? Коренчета яли и трева пасли! Да, ама не! Такава демонстрация на мощ може да направи само държава със стабилни икономически и политически основи. Пример за обратното - Гергьовският парад в България! И за да изпреваря дежурните тролове - не коментирам правата, свободите и жизнения стандарт, а опитите да ни се внуши, че С. Корея е "държава от Шестия свят". Да, ама не!

Браво! Ето един истински патриот! Трябва да браним корейците докрай! Нали ни освободиха и сме православни славянски братя!!

Тикво, къде пък намеси патриотизма! Явно за теб лъжата е знак за патриотизъм! И нищо чудно, като гледам сегашните "патриоти".

Трябвало е да продължиш с училището... Иронията се учи в по-гонрните класове...

А ти научи правописа! Той се изучава в долните!

Корейците наистина няма какво да ядат. Като за начало дори и в страните от третия свят няма такъв вид диктатура и контрол. До степен партията си определя какво да обличаш и каква прическа да имаш. Класификация точно за тая държава едва ли има. И все пак си мислех че е по-важно да осигуриш нормално съществуване за народа си отколкото да размахваш оръжие за компенсация на някои маломерни органи.

Към нелицеприятните исторически истини, които на Запад отдавна вече са забравени, но в съзнанието на севернокорейците са живи и до днес, спадат и масовите кланета. Като това в Но Гун Ри. Както стана ясно през 1999 година, американски войници са избили на това място стотици цивилни граждани, тръгнали да бягат от военните действия.

Същото се отнася и да селата Ми Лай и Сонг Ми във Виетнам, където американците са избили 100% от жителите - и то цивилни - жени, деца и старци! Ей тъй, за кеф.

А в интервю от 1954 година главнокомандащият съюзническите войски генерал Дъглас МакАртър изразява съжалението си, че не е получил разрешение да осъществи плана си за приключване на войната в рамките на десет дни. Този план предвиждал хвърлянето на "30 до 50 атомни бомби"

Se taia

Направо ги закръгли на 1000 атомните бомби, че да звучиш по-убедително... Откъде ви изравят, не знам

Това превишава общия брой на съществуващите атомни бомби по това време. ама сигурно извънземните само ги доставили на тоя генерал та затова искал да ги хвърля.

Алоо, тролетариата, тва горе е просто цитат. Ако имаш възражения, обърни се към генерал Дъглас МакАртър. (може да ти трябва медуим)

бившият американски външен министър Дийн Ръск: "Имахме пълно превъзходство във въздуха и изравнихме Северна Корея със земята" Избити са 20% от населението на Корея. But no more! Разни Майорчета и други Тролчета страдат че вече няма как.

Търсим враг,иначе системата загива. Нали бе Ким?

Май за сега Говедария загива като гледам. Напоследък много сигурно.

Също като в Русия- може народа да няма какво да яде ама трошат пари в оръжие.

Абе, калъф, ти даже не знаеш къде е Русия на картата, ама си пееш твойта! Иди, виж - пък тогава коментирай! Между другото, в класацията на ООН за 2020 по индекса на паритетната покупателна способност (PPS) Русия е със седем места пред нас. Тъжно, но факт. Така че не ги мисли руснаците, а нашите съдрани гащи!

кУде предпочита да живее обичащият независимоста си petrovito! В независима северна Корея или в поробената България! М! Копейки мълчат и мучат! СавеЦката наука няма отговор на този въпрос!

Абе капут, колко ти плащат по цял ден да дращиш и да изкарваш черното-бяло?

Галош

Много луди има по тоя свят.

Много си угоил бузите брат. Мини малко на зеле без свинско.