Коментари - Това ли е най-добрият смартфон за снимки? | IT.dir.bg
назад

Това ли е най-добрият смартфон за снимки?

Kodak Ektra е смартфон създаден специално за феновете на мобилната фотография.

Обратно в новината

Коментари - Това ли е най-добрият смартфон за снимки? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

путин е виновен :) :) :)

Прав си

"Kodak Ektra е смартфон създаден специално за феновете на мобилната фотография." Хората са си го написали, че е за строго определен сегмент от пазара! Що се коркате, не разбирам...

Не, това е най-лошият фотоапарат за разговори...

Тук мога да се начета на мненията на големи експерти, бре! Момченцата знаята кое е боклук, кое е дърво и кое става, те просто са с аналитичен и критичен ум. Само се чудя как още не са ги наели на работа като главни инжинери в някоя водеща световна компания ами киснат недооценени по форумите. Де да можеха тези Експерти да направят нещо полезно през живота си . . . поне копче например, ама то все някой им пречи. Ама то от пичовете работа не търси, виж с акъл с лопати ще те заринат. Ако не са те, прости ще си умрем.

Браво - вече гугъл преводача с неговия блестящ стил е "допистник" на дира.

Дизайнът е в ретростил и напомня на първите апарати .Страхотен е .Снимките също.Стилът стъкло ламарина и заоблени ръбове омръзва. Полъх и носталгия .Невероятно аристократичен.

Това е скапан фотоапарат, от ранга на Смена 8М с функция на телефон!

за снимки това е боклук; за хубави снимки има хубави фото апарати, а това освен че прави калпави снимки, е калпаво и за говорене... "умни" джаджи за прости хора

брей, брей, брей ... голяма си врачка! видя телефона на картинка и вече сичко знаиш! кат си почнала, я фърли един боб, та кажи дали че е студено зимъска

Абе що за глупости! Който иска да си прави хубави снимки си купува фотоапарат!

разбира се кодак се напиня щот фалира безславно и сега разсмива публиката с напъните си

Това дрЪво по-скоро за най-грозният телефон да го класират. Като го гледам, като си гледам безценната 6510-ка то просто Нокиата ми е супер бижу

ьц

21 MP на 1/2.4" сензор, аман от глупости бе. 12 мегапиксела на два пъти тая площ на сензора (2/3" сензор) и пикселът вече е с 0.035мм стъпка някъде май беше, вече прекалено дребен за възможностите на оптика и всичко.

хората няма кво да ядът, те смрадфони мрадфони нам'коси ми праят...

Лъжеш, това го повтаряш от година насам. Да беше пукнала от глад 5 пъти досега ако нямаше какво да ядеш.

Lumia 1020 по параметри изглежда в пъти по-добра от този Кодак и е от преди 2 години

Cheeseus

1. "Kodak Ektra е смартфон създаден специално..." 2. "Основната камера разчита смартфона е снабдена..." 3. "... като за фокуса се отговаря технология..." 4. "създаване на ефектна боке" 5. "Има е режим" 6. "Дизайнът на смартфона, напомня за фотоапарат" 7. "долният край на устройството е умишлено удебелено". Редакторът има ли завършено средно образование?

Правилният въпрос е има ли изобщо редактор?

Не! Стоян Гогов е 100% бот!

Има такъв от 2 години. Panasonic LUMIX DMC-CM1

МОЖЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ И СВИНЕ - КИТО - ПАУН - СВИНЯ ГОЛЯМА КАТО КИТ И КРАСИВА КАТО ПАУН :)))

Не се знае дали е най-добрия смартфон за снимки, щото още не е излязъл и не е тестван от хората извън Кодак. То на презентации и рекламни клипчета и снимки винаги е ОК. То и оня Хуавей беше с камера на Лайка, после се оказа, че не било съвсем на Лайка.

А какъв е размера на сензора ? Отелено на снимките на устройството се вижда че има оптична стабилизация, а това не е упоменато в "статията"

1/2.4" сензор, обикновен сапунеркав размер (потърсих го, нали са дали името на сензора в статията). Т.е. нищо и половина.

Ами няма какво друго да е.. полуформатен сензор няма как да наврат там, оптиката трябва да се сгъва и изскача навън при заснемане със поне 58 мм стъклария :)

и защо да не ползвам z5 с 23 Mpix камера с най-мощния процесор

... и едно джобно фотоапаратче Nikon с на половина на твойте пиксели пак ще прави милион пъти по-добри снимки от твоите. И денем и нощем и вътре и вън и навсякъде и по всяко време ... Мегапикселите са само един от множеството фактори които правят снимката добра. Kodak в момента пробват да сложат що годе нормален сензор на телефон. Не урязана умалена подигравка на тема сензор каквато имаме в 99% от телефоните. Тя снимката изначално като е смотана, каквито и филтри да добавя хипер мощния ти процесор се тая.

за първи път чета нечия обосновка която да технически вярна в дир.бг...

Основната камера разчита смартфона ----------------------------------------------- Как и какво точно разчита камерата на смартфона?

разчита каво снимаш и го праща "където трябва" заедно с телефонния ти номер и имената на всичките ти контакти

Фотоапарат с допълнителна функция - телефон.

Съгласен!