Кои са най-новите танкове на Южна Корея и Япония

Бойните машини на двете азиатски държави споделят някои общи черти

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-новите танкове на Южна Корея и Япония | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Двигателите им дали отговарят на евро стандарта за емисии ? А имат ли адблу система ? И трябва ли да се плащат въглеродните им емисии ?

не ми харесват

Педал, танкове не се създават за да бъдат харесвани

Абе не са много за хвалене.Корейския таралясник е проект на около 20 години (ако не ми изневерява паметта) , за японския си признавам , че знам малко, но и двата са базирани на Леопард 2А.А ако се интересувате от танкове , то съдбата на немския танк в Йемен е незавидна - хауситите с доста стари руски ПТРК-та им разказаха играта.Нещата на учения са едни , а в реалния бой - други.Бих припомнил какво се случи на великите Меркави , когато по "погрешка" обстреляха френския контингент на ООН в Ливан.Леклерк-овете им разказаха играта.

на днешното бойно поле конкретния модел танк не е от толкова съществено значение, всичките имат прекалено подобни характеристики. по важни са екипажа, ситуацията, бойната обстановка ... войната не е компютърна игра! точно такова мислене имаш, като ти чета коментара. игричките се правят така, че винаги имаш шанс, може да е невероятно трудно, но винаги имаш шанс! това много обърква мислите и преценките на много хора. мислите си, че танковете се оценяват като на електронна игра единия так има 5 точки броня другия 6 ... аха втория е по-добър, оценка двигател първия 6 втория 5 е пука ми двигателя не е важен. няма почти нищо което да прочетеш на лист хартия, което да ти даде реална представа за възможностите на даден танк. възможностите на танк можеш реално да разглеждаш само контекста на тактика и стратегия на водене на бой. така че като кажеш "в реалния бой", ако искаш да си честен ще анализираш реалния бой и най-вероятно ще се окаже че в случая с Меркавите, дали са били Меркави или Абрамси или Т надали е щяло да има особено значение за изхода на ситуацията. в реалния живот понякога няма добър избор, няма и неособено добър избор. в реалния живот танкова бригада попада на грешното място в грешното време и просто бива унищожена без значение с какви танкове е въоръжена. пп. помня веднъж говорих с един десантчик за едно обучение когато парашутист падна и се уби, та той обясняваше какво се прави в случая: скачаш, пускаш основния парашут - не сработва, освобождаваш го, пускаш резервния - не сработва, какво правиш? какво правиш?... козируваш на света и се разпльокваш на земята. Това е! няма значение от какъв самолет скачаш, каква марка е парашута или кой номер обувки носиш. Лош късмет - разпльокваш се на земята.

Т-34 им ебамайката

Т34 с шрапнели от собствената си некачествена броня е таковал майката най-вече на собствените си екипажи. Добре че са били бабите та да народят достатъчно..

и твойто маменце е избочил щом блееш като овца пред касапница

и твойто маменце е избочил щом блееш като овца пред касапница

- твоето със сигурност се гордее че е отгледало такъв преуспял 'интелект'.

В началото тежи 60 тона, накрая - 50. Бравос!

минал през тоалетната...