Коментари - Кои са професиите, в които изкуственият интелект може да измести хората | IT.dir.bg

Коментари - Кои са професиите, в които изкуственият интелект може да измести хората | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

включвам и докторите, пилоти, капитани....

другото го изстрихте.....без AI

Например списвач в сайт тип - копи/пейст и гугъл транслейт. изкуствения интелект може да ги пуска регулярно, безплатно почти и дори с по-добро качество.

Оказа се, че дори творческите професии не са застраховани. И коя творческа “професия” е застрашена? Само не ми казвайте художниците щото Миджърни прави картинки по текст Щото тия “художници” не могат дори да аменят позите на хората в тия картинки

мислиш, че художниците се раждат готови да могат да рисуват точно това, което искат?

Добре де, ако вкарат такъв робот да преподава история в българско училище, кой ще я "пише"? Американците или българите???

И така както в текстила "само от естествени материали", е една добра реклама, ще се появи "създадено от естесвен интелект".

Станислав Лем в романа си "Завръщане от звездите" още през 1961 г. дава отговор на въпроса. Има и други автори фанатсти с много добри виждания по темата.

Имаше един виц как някой върнал в секс-шоп последен модел кукла с изкуствен интелект, защото не му пускала. Та знаеш ли какво ще му хрумне на един ИИ.

Трябвало е да я надуете наобратно. В изложеният, от вас, случай, куклата е била в мъжка същност.

Всеки биоробот може да бъде заменен от метално-пластмасов робот.

Има доста професии, в които е възможно хората да бъдат заменени от машини. Но само в една, това е абсолютно належащо и задължително. Става въпрос за политиците.

това не е от днес а от поне 100 години. в по-умните държави, нарочно не вкарват много автоматизация за да имат заетост .

Еь, кога ли ще дочакаме и на вибра-торите да сложат малко изкуствен интелект ...

Всякакви длъжности свързани с работа с клиенти, ученици, студенти и прочее е най-добре да бъдат свързани към изкуствен интелект поради ненормално високото натоварване на психиката. Навсякъде другаде е по-добре да се основава на условни преходи ако говорим за автоматизация,като оставим настрани това най-добре да затворим подобна страница, движена от прекалено много четящата фантастика тълпа

Кога ще заменят рекрутърките, и без това нищо не правят!?

Ти по добре питай директора дали нищо не правят. Щот нали ... той реди състава

Мога да заменя журналист, но учител - никога !

Като гледам нивото на статиите, "журналистите" отдавна са заменени от ИИ.

Ако беше ИИ, нямаше да са толкова неграмотно написани.

Няма да се случи в близките 50-60 години, да не кажа никога.