Коментари - Apple разработва автономен автомобил | IT.dir.bg
назад

Apple разработва автономен автомобил

Американската корпорация Apple разработва автомобил, оборудван със система за автоматично управление, съобщи британският в. "Гардиън".

Обратно в новината

Коментари - Apple разработва автономен автомобил | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесно. Още си ползвам прахосмукачката им.

Немските производители на автомобили са обявили едноседмична ваканция необходима на инжинерите им да се посмеят на новината.

Сега им е смешно, ама скоро ще ги съдят да плащат на епъл. За неща измислени от друг, но патентовани от огризката.

Дизайна на колата е в контекста на Ябълката - леко ударена и се продава със специален сертификат удостоверяващ авторството на удара.

Грешите сополанковци! Ще се задвижва от вас, тъпи малки селянчета, ползващи смартфини, за да видят да не би някой да им е писал у фейса и да слушат мазната си чалга, ааа забравих - и да си правят селфи :))) Да добав, че ще ги тестват с вас. Което диване оцелее, ще му я подарят колата!

засега тестовете по надолнище са успешни 100%!

Злобата която се изсипва по Епъл, може да се сравни само със злобата която се сипе по Путин. Няма други теми по които да има толкова нахъсани плюещи тролове. Което е интересно защото са от двете страни на барикадата.;)

Не е злоба. Ирония и подигравки.

Само един трол може да демагогства така. Как пък и тук намъкнахте Путин ...

и ще се движи между два града по права релсова линия.

...и ще се задвижва екологично с човешка сила, като движиш нагоре-надолу (или напред-назад) кулисни лостове :)))

вече започвам да придобивам усещането че апъл подразделение на ада а джобс е луцифер или поне демон :))) а спрете се малко ?! попишете нещо позитивно например за иновативността на газпром :)))

След 10 години пъпчивите пубери в САЩ ще се убедени, че автомобила е измислен от Стив Джобс, а всички коли ще са скъпи, бели и с ябълка на джантите. Ще се плаща месечна такса на Apple, за да си караш таралясника, а на 2 години ще трябва да си купуваш новия модел. Затова пък ъпгрейта на фърмуера на музикалната система ще е напълно безплатен.

Очевидно, не сте имали продукт на Епъл...

Кой продукт? Онзи, на който като му смениш софтуера става водоустойчив ли?

Имал съм продукт на Apple, когато ти не си бил роден, ма френд (Apple ][), но това няма връзка с факта, че от творци и откриватели, Apple се превърнаха в жалки търгаши на лъскави джунджурии.

Патента за превозно средство на четири колела, придвижващо се с помощта на двигател принадлежи на Епъл!!!

След 5 години ще обвинят Тесла, че са им откраднали "иновативната" идея :)

Колко иновативно... напомня ми малко за Nokia и телефони с цветен екран.... - не са за тях :)

Само забравихте да споменете че Apple "открадна" водеш специалист на Тесла, чийто елктро мобил засега е най-добрия в света. Потърсете в гуглето "tesla electric car youtube".

От няколко години имам чувството, че Apple само чакат да видят какво ще измисли Google, за да ги изкопират. Не че Google не копират, просто Apple си го превърнаха в основна точка в бизнеса си :)

"Датата е 9 януари 2007 г. и Apple показва на света iPhone, смартфон с голям (за тогавашните стандарти) сензорен екран и безпрецедентна операционна система, чиято лекота и интуитивност на използване надминават всичко досега. iPhone печели единодушно симпатиите на потребители и журналисти и тотално обърква плановете на Google. През това време те вече имат прототип на устройство с Android, което така и не вижда бял свят. Устройството носи кодовото име Sooner и подобно на смартфоните на Blackberry има хоризонтален, не-сензорен екран и QWERTY клавиатура. След премиерата на iPhone и най-вече универсалните хвалебствия, които получава, Google решава да преработи напълно Android, като запази отделни елементи от първите прототипи, но крайната цел е операционната система да се превърне в конкурент на софтуера на Apple." Първият андроид телефон излиза 1 година по-късно, а виртуалната клавиатура я въвеждат след още една година. "Колкото и странно да звучи, първият телефон с Android няма виртуална клавиатура. Това е част от наследството на софтуера, който, както споменахме, не е поддържал сензорни екрани, а G1 разполага с физическа QWERTY клавиатура. Решението на Google е критикувано спрямо виртуалната клавиатура на iPhone."

neXus

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2015-2016 Samsung Galaxy S6 edge Благодарение на отличителния извит 5.1-инчов QHD Super AMOLED дисплей, Galaxy S6 edge безспорно е най-стилното мобилно устройство създавано от южнокорейския технологичен гигант досега. Все пак този луксозен смартфон притежава много повече от убийствените си извивки, като включените ултрабърз осемядрен Exynos процесор и зашеметяваща 16-мегапикселова камера подсигуряват, че Galaxy S6 edge е най-добре балансираният смартфон досега. Към това добавете спиращи дъха яснота и живи цветове на екрана, чиято резолюция е 1440x2560, и е невъзможно да погледнете Galaxy S6 edge като нещо по-различно от най-добрия мобилен телефон, произвеждан някога от Samsung. _ А. Дей тъпфонят, бре? Странно, не го виждам

Мда, сигурно ще е 20 коня, ще вдига 50 километра максимум, ама зомбайовците така ще се прехласнат, че ще почнат да ни убеждават, че е с толкова добър софтуер и толкова иновативно е сглобена, че по параметри може да се сравнява с Ферари или Ламборджини и че дори и с такива слаби характеристики е напълно наравно и постига толкова, колкото лошо сглобените и ниско оптимизирани спортни коли с 500 коня :)))

Телефоните им са добри, друг е въпроса, че са скъпички за нас...

Струва колкото Note 5 - 850 паунда, айфоня и той е горе-долу толкова

aко под "скъпички" имаш предвид "надценени" съм съгласен, "скъпички" са. А иначе няма как да са "скъпички" понеже всеки 2ри цървул е с такъв...

Айфоните може да ги наречеш надценени, но не и бавни. При реален тест с отваряне и затваряне на 10 приложения едно след друго, единствено Самсунг с6 е плътно до айфона, а при игрите и той изостава. P.S. Въпреки, че като гледам новата ценова политика на Самсунг с бруталните цени на които ще пуснат Самсунг с6 едге+ спрямо айфон 6s+, май надценени ще се окажат и двата флагмана.

neXus

А нормално ли е един празен тъпфон да е еднакво бърз с пълния с десетки функции С6? Дали "инженерчетата" на Шита не са се поизложили. Празен телефон, равен на пълен по бързина, при това доста често лагващ и крашващ?

Ясно, ще е нещо китайско с лого на ябълка.