17-11-2017 20-11-2018

Коментари

-Daddy , what`s brain.? -I don`t know son, we are an I-phone users...

Не знам... аз лично януари си избирах телефон и нямах претенции да е ифон или андроид, но исках да е хубав и не много голям. И ифон 8 се оказа най-изгоден като цена и качество. Направи ми впечатление, че хубавите андроиди са доста по-скъпи... та не разбирам постоянното мрънкане, че ифон е толкова скъп. Цената е подобна на Блекбери, хуалей мейт, Галакси. Ифон имат като предимство съдържанието което предлагат в аппстор. В последните години приложенията за андроид напредват, но са далеч все още от аппстор на апъл. Не знам защо, но някак собствениците на ифон са по-склонни да плащат за приложения и услуги и затова девелопврите се надпреварват да предлагат качествено съдържание. С андроид не е същото, въпреки че има прогрес.

То това отдавна е ясно. Един Айфон се ползва средно по 3,7 години, Самсунг около 2,5, докато един Хуавей около година. Затова и ще има повече купени евтини ментаци.

Ха-ха-ха, в днешно време цената не винаги определя качеството и телефоните се ползват докато собственикът не реши да си купи по-нов модел. Следователно, за да сменят Айфона събират най-дълго време пари...

Моята мечта е Айфон, това е наистина телефон, другото е боклук, всички копират ябълката. Сега събирам пари и до няколко месеца ще го имам.

Щом ти харасева и мислиш че си струва, тогава решението е правилно! На мен не ми харесва но и аз съм прав.

Човекът се опитва по саркастичен начин да изрази недоволство от високите цени на ябълките. Според него е по-разумно да купиш малко по-евтин телефон с "безплатна" операционна система и след това разликата в цената да доплащаш с личните данни които компанията събира от теб и продава на всеки който ги поиска. На някои това не им пречи, на други може и да им е втръснало от таргетирани реклами, нетаргетирани реклами, полутаргетирани реклами и реклами като цяло. Интернетът заприлича на Слънчака...

И най-тъпият андроид телефон е 100 по добър от най-добрият айфон. А по въпроса с рекламите и допълнителното съдържание проблеми имат само бавноразвиващите които не са чували за ад-блокер.

В Австралия събираме пари за нов iPhone около 10 дни, дерзайте

Дира, тука няма инвеститори, които да забаламосвате. Акции на огризката отдавна не се купуват.