Коментари - Учени откриха нови гигантски комети | IT.dir.bg
назад

Учени откриха нови гигантски комети

Американски астрономи установиха, че дългопериодичните комети, чиито ядра достигат не по-малко от 1 километър в диаметър.

Обратно в новината

Коментари - Учени откриха нови гигантски комети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американски астрономи установиха, че дългопериодичните комети, чиито ядра достигат не по-малко от 1 километър в диаметър!?!?!?!?

Земята е сплотена от вода сред водите. Парадокс е че някой известни господа еволюционисти материалисти, твърдят че на Марс е имало потоп, когато няма вода, докато в същото време отричат потопа на Земята, когато има изобилно количество вода. Други пропускат да споменат, че водните молекули на кометите и астеоридите, които са били изследвани, съдържа повече тежки изотопи на водорода, отколкото има като процентно съдържание в земната вода. Което категорично опровергава такава хипотеза, че водата на Земята се е акумулирала в следствие на сблъскъка и с комети и астероиди през ивъображаемите милиони и милиарди години.

Твоят потоп е бил обикновено наводнение в някой район. И тъй като древните хора не са познавали големи райони - за тях "наводнил се е целия свят" всъщност означава например "наводни се нашата долина".

Напротив. Бил е глобален потоп, от който са оцелели само 8 човека. Тези които са били в Ноевият ковчег. Затова учените откриват доказателства за глобалният библейски потоп по целият свят. Господ е избрал потопа като наказание за греха на тези, които не са искали да се отвърнат от греховете си и да слушат предупрежденията на неговият пророк Ной за идващото наказание, защото оставя следи за идните поколения. Той изпита сърцето и вярата на Ной, като забави потопа с цялата седмица и даде възможност на подигравателите да добият смелост и да стават все по-агресивни към Ной , който беше в кофчега със близките си. Защото праведният човек чрез вяра ще живее.