Кометата Борисов оцеля след срещата си със Слънцето

Ядрото е останало непокътнато въпреки епохалното пътешествие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То, и нашият БорисOFF оцеля след сума ти скандали...

А слънцето здраво ли е???

избори 2021 премиер Б.Б до 2025....

Това е знаково. Да му мислят и да си знаят душманите Му. Това е звездна метафора. ЧРД на 13.06.20 г. Който си може и си гобива и в Космоса оцелява. Бог да го пази !

Ти, сериозно ли?!...

Три в едно що е то? Вся и всьо,Алфа и Омега или крива гега и Комета,Слънце,Буда или шамандура ако пък е дунавски буй,нерде АЕЦ КзлодУЙЙ,Балканскио поток напира,Черепа власта съботира, антики вече няма да събира, Гешев го гипсира,ПОЗНАХТЕ ЛИ СЕГА КОЙ Е ТОЙ НАШИЯТ ГЕРОЙ МУСКЕТАР "барета" фен на Лепа Брена и кларинета, АЛИ БОКО БАБА ЕНИЧЕРЯ със мото я се кефя и куфея със мойта пиар-фея,служим вярно на сараите и р-тийп-бея. Алелуя братя и сестри за народа и държавата уя ме боли скоро ще раздаваме чалми,радим я за мойта слава и испанска хасиенда и на тоз корупционнен скандал и легенда ще ударим хепи енда,Идат избори толупиии раята-робска ще поведем под звуците на кабазурни и имамски маанета към урните под-строй ще ви поведем и отново ще се уредим в Едем Властта, райска градина е за нас и там ще се озовем,благодарение на наивни шарани като вас.

как няма да оцелее то три папи са го галили кометата Борисов ,той е и комета и слънце и въздух и вода и вожд и лоена мутренска тъква,която съсипа България и ядрото му останало непокътнато въпреки епохалното пътешествие благодарение на натрупаната лой и облъчените в България.

Тая лоена топка не мое се стОпи толко бърже!

Слънцето как е ?

e, трябваше с последното изречение да започнете статията...и нямаше да я прочета до края :-)

Как така Боци се е срещнал със себе си (слънцето)?

Има раздвоение на личността.

Объркали сте нещо. Борисов е самото Слънце. :)))

колко не са чели ...до края...абе....пийте ...ДО ДЪНО...и на ЕКС :-)

Боко оцелял след срещата с каПутин

Аааа, гогов...ще се наказваме май. какви са тези намеци. Аз съм бил срещнал слънцето. Че и "слънце" е написано с главна буква. гогов, да ти напомня че само моето име се пише с главна буква. Щото аз съм главния. хахахаха. така де, което си е така, то си е така. слънцето не е главно в заглавието. нали така бе гогов? ха така. кой е главния? аз съм главния в тази държава. значи заглавието ти е объркано. правилното заглавие трябва да е "Борисов пощади слънцето след пресконференцията." защото слънцето е останало, нали? значи аз съм го пощадил. хахаха. майтап, ама е вярно. това за епохалното ми пътешествие ви спаси за сега, хареса ми. айде сега да си оправите заглавията и друг път да не се занимавам с вас, че друг път ако объркате нещо, лошо ви се пише.

назад...къмъ 7 клас поне...и да направим разбор на есето...коя е главната идея, коя е поантата, кое е изложбената част,ох, как се казваше тази част по средата и кое е заключението...ако има такова...

Бат Бойко ли е летял до Слънцето и го е блъснал?

сега може да го пишат почетен северен кореец, както е и почетен на бкп

Как няма да оцелее. Само се чудя, как така не е бутнал слънцето и да е застанал на неговото место? ОПС. То било комета....А аз с моето подсъзнание...

комета - в ж.р....да ти имах подсъзнанието към неодушевимите обекти...

Дори на малките деца е ясно, че богът слънце е летял с кометата и е оглеждам галактиката за най-подходящите маршрути за нови междугалактически магистрали.

магистрали...тук е НА МЯСТО...само не на-мествайте тук магистралките....

Ей да му се не види, все оцелява този Борисов. И след епидемията НОЩ оцелява. ;)