Коментари - Конгресмен от САЩ: НЛО може да са ангели от друго измерение | IT.dir.bg
назад

Конгресмен от САЩ: НЛО може да са ангели от друго измерение

Републиканецът Ерик Бърлисън направи коментара си след секретен брифинг относно феномена, на който е присъствал

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Конгресмен от САЩ: НЛО може да са ангели от друго измерение | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да определено, възможно е! Всичко е възможно , щом е възможно Байдън да е президент на държавата, която е най-голямемия фактор в геополитиката:)

...ай стига с тая библия ставате досадни не сме в Средните векове!

навсякъде зодиаци, астролози, магии, дори и в това, което ни отличава от тогава - напредъкът на технологиите имаме ИИ в ролята на личен астролог

Пропаганда

изведнъж се оказва, че тези "ангели" проповядват друго евангелие, което в общи линии се заключава в отхвърляне на Божия закон

То затова и апостолите са предупредили преди 2000 години - дори ангели небесни да слязат и проповядват нещо различно, не им вярвайте! Жалко, че съвременният човек така се е самозабравил, че вярва на почти всяко свръх-естествено явление директно. Само вижте колко народ е посрещала Ванга ежедневно и става ясно колко ни е духовната култура!

В минали времена тези същества да познати като кентаври, панове, тролове, елфи, вампири и т.н. в момента това не върви и се представят като извънземни. Но е ясно че е духовна същността им, накратко зло духове, демони или паднали и ангели. Начело със Сатана. Времето е скоро! Четете в Библията- Данаил и апокалипсиса

Може и да не са ! Хъц затова си имаме ББ и ПП

Попа се кара на художника, изографисал новия параклис: - Алкохолик такъв, как можа да нарисуваш ангелите с ботуши бре!? - Дядо попе, хлъц, ти ангели без ботуши виждал ли си?

Тук около Земята витаят само падналите. "Исая 14:12-27 Как си паднал от небето, ти Деннице, сине на зората!"

По ми мязат на демони ама айде

Наплъно е възможно. Ама не антропоморфичните ангели, нарисувани от Ботичели, ами разните серафими, херувими и прочее юнаци, както са описани в библията и които мязат на НЛОта отсекъде - куп очи, крила, пръстени, обръчи и прочее летящи чинии.

Където се е правила "хартия" от папирус(папур) за писане на книги. А чифутите са преписали присвоявайки си древните предания на арийци и асирийци. "Второзаковие" е първата книга на "Петокнижие" и тя случайно се появява при "вавилонското"- кюрдското робство. Дотогава чифутите нямат книги и "херовими".

На този конгресмен, май звездите му говорят с пълна сила...

поредния крейзимен кат наш тагаренко. Кат малък отвлечен от ония

Значи може да има ясни снимки на обекти на милиарди светлинни години, а за 80 години не можаха веднъж да направят не-размазана снимка на 'НЛО' от която нищо не се разбира. Само будали може да вярват.

Толкова и ти разбира главата от "снимки"

А в България това са - пп/дб и герп/сдс! Не просто са от друго измерение ... направо са от друга Вселена!

На база опита при срещи от третия вид, определено са дяволи, а не ангели!

е нужно да се влиза след дрегер и тест за тежки наркотици

тея са намерили белото на зеленски