Коментари - YouTube ще се бори срещу конспирациите | IT.dir.bg
назад

YouTube ще се бори срещу конспирациите

YouTube започва да добавя към клиповете с конспиративни теории специални текстови блокове с препратки към съответните материали в Уикипедия.

Обратно в новината

Коментари - YouTube ще се бори срещу конспирациите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ChatGPT

Youtube се превърна в YouPoop Първо взеха да цензурират безобидни думи защото ги вадят от контекста и ги обявяват за "неподходящи за семейно гледане", след това взеха да нападат креативните ъплоудъри и да им спират рекламите към клиповете... след това всеки който каже нещо срещу SJW и BLM, сега пък конспирациите погнаха... Истината е, че "старите медии" искат пълен контрол над youtube защото той се превърна в по-гледана медия от всички тях!

Всяка неудобна истина се обявява за "фалшива новина" или "конспиративна теория" от Евр(оп)ейския Съюз и Евр(оп)ейската Централна БаМка. Междувременно същите работят за ислямизацията и гето-изацията на Европа. Цензура и Централно планиране + Държавни дотации за (((Корпорации))) = Марксизъм, прикрит като капитализъм. Време е да спрете да им работите и бойкот на всичко до премахване на Центрралните БаМки.

Ами верно е че всеки в Уикипедия може да напише каквото си поиска, но аз бих ви предизвикал да опитате и после да докладвате тука колко минути е останало вашето писание там...обикновено е по малко от минута преди да бъде разбито на пух и прах (изключения прави само никомо неизвестни неща). Всеки един източник си има рисковете. Ако четете Британика, тогава чувате само страната на английските учени които може не винаги да са безпристрастни. Ако прочетете книга, тя е писана от 1 или 2 автора, кой знае какви са техните мотиви! Уикипедия в повечето от случайте дава балансиран поглед върху нещата (особено исторически) и има донри правила които макар да не са съвершени са дости добри. По добър способ едва ли има. Няма да се сетите за източник на информация който да не може да бъде критикуван и който да не може да бъде манипулиран.

Ако напишеш текст, удобен за (((Централните Плановици))) обаче остава завинаги... Странно, а?! (провери трите скоби какво значат - не са случайни, както и всичко, което става напоследък)

Да не забравяме и че към всяка статия си има и страница с дискусия, на която всеки може да се оплаче, ако нещо му се струва пристрастно или неточно. И съответно да даде обективните си аргументи защо (например общодостъпни източници). Често модераторите обясняват, защо дадена промяна е или не е взета под внимание или пък приканват човека да направи предложените промени.

Бавно и сигурно се върви към персонализиран интернет, ще видиш тва, което искат да видиш :)

няма теории на конспирациите. има прикрита и изопачена исория. когато истинати опита да си пробие път, тайните общества се опитват да я обезценят.

е част от конспирацията. Друга част отконспирацията е това какво правят тайните общества.

... наричайки истрната "теория на конспирациите".