Космическата компания на Ричард Брансън съкращава 85% от служителите си

Virgin Orbit не успя да изведе спътник началото на годината, а космическият туризъм се развива с бавни темпове

Обратно в новината

Коментари - Космическата компания на Ричард Брансън съкращава 85% от служителите си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя ли е изтощавал Русия?

само "союзите" си летят, щото са произведени криви

Айде сега и НАСА - по същия начин... :) Мръсни лъжци нямат място в Космоса!

Ти не умря ли от тъпотия или още се мъчиш?

То няма място, вече го напълнихме с боклуци и там! Свинска раса се оказахме.

Поиграха си паралиите и сега по един шут на шутовете.

назначават ги , уволняват ги като боклуци гии размятат некви , дето си мислят , че са космически "спецЯлисти"

Гледай си рашките, после коментирай другите. Винаги са били роби и няма изглед това да се промени. Малкото нормални хора бягат от пРосия презглава.

Като остарее шефа и мишките не работят. Същото се очаква и с Мъск. Ако неще стане с него предполагам фимите ще бъдат разпродадени набързо. докато имат стойност.

е, разбира се, може да се нацепи фирмата на части, които са по-ценни ще ги вземат насам-натам, другите може да се съкращават, на Брансън целта му беше лично да литне, на Безос също, и натам каквото има време до пенсия, после да му мисли някой друг, ако е като кралство може личен наследник, но във фирмите не винаги е така, някои богаташи предпочитат синовете им да се научат на мениджърство от нула ако е възможно, без да получават наготово.

Тоя е такава долна гад...

Не го разбирам тва с космическия туризъм. Да дадеш толкова пара за да те пъхнат в една консерва копърка, където мирише на спарени чорапи и да те вдигнат за няколко минути в Космоса. Ако някой от другите пътници в купето вземе, че се изпусне от ускорението може и да те оповръща. Даже и в БДЖ сигурно е по-комфортно.

Защо така ? Санкциите срещу Русия не изстреляха ли целият ЕС в космоса ? "Космическият туризъм бил с бавни темпове" - хм, каква ли ще е причината, милиони недоволни са по улиците на Франция, всеки ден има протести и недоволни по другите Европейски държави, фалираха доста западни банки, все повече висши фигури в политическият и обществен живот на запада надигат глас срещу този корпоративен западен фашизъм - това не са ли признаци на главоломно развитие в еврозоната, както ни обясняват всеки ден медиите ?

В Русия и бизнеса с кенефи се развива бавно. Още нямат собвстени и чакат на китайските.

Колко пъти си бил там? За Русия ли говориш или за някоя от другите републики във федерацията? Или просто сънуваш мокри сънища?

Още един Дебил, който не знае, че републиките също са Россия!

туй путлерастите сте много гениални. Бизнеси са фалирали и преди путлер и след него ще фалират. Нова ще се създават, това е силата на капитализма, че който иска да печели поема и риска да фалира. Един печели , 10 фалират, но оцеляват най-добрите идеи и обществото върви напред.

Един друг

Така е при капитализма - точно както казваш. Лошото е, че вече капитализъм няма. Всичко е кронита, всичко е олигархии, партокрации, клиентилисти и лобисти. Бейл аут след бейл аут, т.е. национализация на загубите и приватизация на печалбите.