Коментари - Космическата сонда "Солар орбитър" беше изстреляна от Кейп Канаверал | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците първи и ЕДИНСТВЕНИ: 1.Стъпиха на Луната и то 6 пъти. 2.Качиха телескоп в космоса 3.Приземяват първите степени 4.Успешно примарсиха сонди и марсоходи 5.Имат марсоходи 6.Пратиха сонда на астероид 7.Имат Сонди на марсианските луни Фобос и Деймос 7.Сонди на Церера, 8.Сонди извън Слънечвата система 9.Сонди на Юпитер 10.Сонди на Сатурн 11.Сонди край Плутон, Нептун 12.Сонда на 6 милиона км. от Слънцето 13Сонда до астероида Бену 14.Качвали са в космоса по повече от 3-ма астронавти наведнъж 15.Електромобили в Космоса - лунните ровъри 16.Качиха 77 тонен единичен модул в космоса 17.Единствените качили 140 тонна ракета за пътуване до Луната 18.Направили самолет летящ със 6.72 и то с 199 полета 19.Направили самолет излетял на височина над 100 км и вероятно има още много. И какво правите тъпи мурзилки, като се правите на "интелигентни и силно духовни", в най-добрия случай достигате до Тихия океан. Защото сте идиоти.

Точки 6 и 13 се повтарят и не са вярни. Точка 2 не е вярна.

клипчето кърти миФки... секи път като видя как хамериканското знаме, гордо се вее на луната една сълза се появява в окото ми... вечна му памет на Кубрик..

Горкия ти! Бих ти препоръчал да не хапваш повече от тези гъбки, че някакви халюцинации получаваш от тях! Знамена ти се веят в главата, пък и умрали режисьори те спохождат и ти говорят... Но спокойно, има лечение! Ще се оправиш!

Олигофренчетата , които отричат кацането на американците на Луната –тях Путин ги нарича идиоти. Намерете в го в YouTube. Експертите разкриват, че оборудването на Луната стои все още там, заради което никоя сериозна космическа организация по целия свят не е оспорила постижението на САЩ. Тук само необразованите циганета-кремълски платени ботчета си позволяват наглостта да твърдят обратното. Сурдин В.Г. Лунная программа. Вся правда о Луне и Американцах: Най-мощната ракета- Сатурн-5 и най мощните двигатели за всички времена до сега. –гледайте фактите на руснаците в клипа на 31,30мин https://www.youtube.com/watch?v=tPXnJU20Eak&t=229s Владимир Сурдин о Боге, Большом взрыве, астрономии в школе и многом другом. https://www.youtube.com/watch?v=sVlx5cGFKHY Телескоп видет тропинки, которье астронавни протоптали по луне. Филм за това къде се съхраняват лунните проби донесени при различните мисии на Аполо: Where does NASA keep the Moon Rocks? https://www.youtube.com/watch?v=QxZ_iPldGtI КАК «АПОЛЛОНЫ» СТЫКОВАЛИСЬ ОКОЛО ЛУНЫ. https://www.youtube.com/watch?v=n-HTMmGqAqY

Отсега ше им кажа, на полюсите на слънцето естествено има ледени шапки, на единия бели мечки, на другия пингвини. Интересно какво ще променят с тази мисия.

истината е, че знаем изключително малко за слънцето. На практика почти нищо. На тема "Слънце - какво, как, защо ...?" Има изключително малко научни знания - хипотези които имат потвърждение на база наблюдение и експерименти (теории). С други думи нещата, които знаем за Слънцето със сигурност са изключително малко. За разлика от това има огромно количество хипотези на тема "Слънце - какво, как, защо ...?" Иначе казано имаме изключително много предположения, които макар и да звучат логични и да следват логиката на всички проведени експерименти на земята, докато не намерят потвърждение на слънцето си остават просто предположения и догадки. Именно тези предположения/хипотези имат нужда от данни от наблюдения/експерименти в космоса, за да бъдат доказани, коригирани, опровергани ... С тази мисия всички научни познания свързани със Слънцето ще се промят. В най-добрия случай, огромно количество хипотези ще се превърнат в теории, но по-вероятно ще се стигне до коригиране на почти всичко. пп. слънцето е много труден за наблюдение обект. най-малките обекти на него които наблюдаваме на повърхността му са с размерите на черно море. майтапа на страна, но като нищо може и бели мечки да има.

как какво някой хора ще си променят материалното положение

Ама има ли все още някой който да вярва че краварите могат наистина да изстрелват ракети към Космоса, освен в Холивудските анимации?

5 копейки.

'Аре уточни се къде дрънкаш по-големи глупотевини? На едно място пишеш, че "краварите" не може ли да изтрелват нищо в космоса, а на друго, - добре, че руснаците им давали двигатели, та да изстрелват ракети в космоса?!? Последно?

За него това няма никакво значение. Важното е да пише някаква глупост против САЩ, за да си вземе копейките.

Ракетата не лети нагоре към небето ,а лети към Земята.

Ко речи?