Космически апарат на НАСА взе проба от повърхността на астероида Бену

Операцията беше извършена в автоматичен режим, защото поради голямото разстояние сигналът от Земята до сондата стига за 18.5 минути

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фейк видео С една кубинка и латино, е няма що поне на бели да бяхте платили за пред камерата Всичко се засмуква от мъск, тук таме пускат разни бедни имигранти и фейк видео А кой го снима бе, дада трола?

забележително! Браво за постижението!

Пичове, освен да ви платя по един очен преглед + чифт очила на всеки... Ясно, че сте бесни пенсии - ама това трябва да се лекува. Иначе с такова зрение ще се размажете като хлебарка в някой стълб. Това за всички, които са гледали евтината компютърна симулация снощи - и са си въобразявали, че гледат нещо на майната си... :)

Като гледам коментарите, май всички са разбрали, че не са реални кадри. Та за кого пишеш това?

Кога ще разберете че НАСА е една измислица за прикритие ! Отдавна има контакт с извън земни те си правят експериментите с нас а на САЩ и РУСИЯ помагат с разработки но спряха след като се опитаха да ги лъжат че не са за военни цели! от къде го знам ли ами слепи ли сте не четете ли интернет не е само ДИР-а който търси намира истината!

Абе четем в интернет, ама не вярваме сляпо на всякакви измислици. :)

Не те е набарал Аполо-нанайси да ти го обЯсни колко си в грешка.

и защо трябва някой да им помага, ако са толкова прости, никой не може да им помогне

Гледах го директно по наса тв. и нищо не видях.

Щяха да пускат директно излъчване.Тези анимации не ме кефят.

Браво. Единствено не разбрах, как точно се "засмуква" във вакуума...

Чети и гледай. Има го написано, има и анимирано.

Тихо че плашите любимия ми луд Аполото!!! Чакам аз неговата презконференция Инак е ясно че Русия си има такива сонди заровени в Сибир и астероида си го имат в Сибир и даже имат цяла една НАСА създадена отдавна и стои в Сибир и чака между тостера и новия Елбрус.

"Кроме того, отвечая еще на один вопрос, Владимир Путин подтвердил информацию о том, что американцы высаживались на Луну и что башни-близнецы 11 сентября они взорвали не сами: — Это чушь, полный бред! Даже по технологическим причинам: это скрыть невозможно! Это же сотни людей задействованы! И я не могу даже представить, чтобы кому-то в голову могла прийти такая бредовая идея!.. Так можно сказать, что и Юрий Гагарин в космос не летал! " Чети бе гаднино, чети какво говори господаря ти!

Абе ти май не си с всичкия си? :)

Никакъв Гагарин не е летял, изстреляха празна ракета, а него го спуснаха с капсулата от бомбардировач, уж че идвал от Космоса. После, когато реши да проговори, го "разбиха" с изтребителя. Руски лъжци!

Какво общо има с астероида? Нещо не разбирам!

Ние пък ще пуснем нова анимация.

Браво! Нека да има повече такива успешни мисии. Не само защото са в полза на цялото човечество, но и за да дразнят Нанайси и той да пише още смешки... :)))

оня ден си поръчваше видео на живо, ето НАСА изпълнява ;)

Това само ние го можем.

Водкаджиите могат само да завиждат и злобеят, гагагага...

Голям цирк!!! Лъжи, лъжи, лъжи!!!

Немат спирка - Ебаси цирка!! :) Не съм се търкалял от смях толкова, колкото на пресконференцията след "кацането" на последния марсоход - но НАСА сериалът си остава най-забавната фантастика изобщо!

Аре, DP, дай, дай, дай!! 20 минуса за 5 минути можеш ли докара? :) Факира на прокситата! Но колегата отгоре обаче - няма минуси. Явно аз съм големият враг... ПП: И точно така е. Нямате си и идея даже...

Не, ти не си най-големият враг (нямаш акъл за това), ти си най-големият тъпак и се справяш прекрасно с тази роля... Мисията е факт и вече е част от историята на космическите изследвания.

Колегата ти отгоре има достатъчно минуси, за да му светне лампичката, че пише глупости. Стига да има лампичка в главата де, че друго не знам има ли! Теб отдавна съм те отписал. Ни лампичка имаш, ни какво да ти освети... :)

BajMihal

О! Все пак си призна, че това ти е професията... Каква ти е длъжностната характеристика? Форумен шут? Дрънкащ празноглавец? А колко ти е дневната дажба копейки и на каква база се смята?

От мен имаш минус №25.

И твойта майка също...

Так держить, тавариш! Долни лъжи и инсинуации на капиталистическите прасета! Слава на тавариш Жужа от Кремлин!