Коментари - ”Киробо” произнесе първите си думи в космоса | IT.dir.bg
назад

”Киробо” произнесе първите си думи в космоса

Роботчето "Киробо", което бе доставено на Международната космическа станция, за да прави компания на японски астронавт, произнесе първите си думи в космоса, оповестиха създателите му.

Обратно в новината

Коментари - ”Киробо” произнесе първите си думи в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това съм аз като малък

като за японче ми се вижда доста ококорено

Не случайно всички японски манги са с европеидни черти нарисувани...

Чикиджии играчки ще ми качват ?? Горе им трябва секс кукла не робот!!!

Що им е кукла? Ако са на зор в последните няколко екипажа има по една жена. Не са много хубави в муцуните, но откъм тяло са добре (все пак е важно условие да са здрави физически - това означава поддръжане). Eто в момента горе е Карен Найбърг - блондинка, не много хубава в лицето ама откъм тяло си е много добре.

Каката си е много добре. Освен това що не се поразтърсите малко и да видите какво става с ерекцията при липса на гравитация... Знам, че във ваше село, трактор може та теглите с оная си работа, но за съжаление това не е категория при избора на астронавти. Там отделят внимание на второстепенни неща, като интелигентност, съобразителност, работа в екип (това е част от тая балъщина, доброто възпитание) и други маловажни неща. Ама ние всички знаем, колко са тъпи американците, така че няма какво да им се чудим.

не е ли малко страшничък и зловещ или така ми се струва? идеален е за филм на ужасите. събужда се Коичи посред нощ от някакъв кошмар и вижда роботчето над него с кухненски нож...

Чъки одобрява !