Коментари - Русия създаде космически микроробот | IT.dir.bg
назад

Русия създаде космически микроробот

Специалисти от Роскосмос усвоиха експерименталното производство на действащи образци на микророботехническа ходеща платформа за работа в космоса.

Обратно в новината

Коментари - Русия създаде космически микроробот | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

създадоха хамериканците...Освен някоя нова война..Ааааа, да! Сетих се! Една красива като фоерверки експлозия, на последния Фалкън на Мъск:) То такива са си хамериканските технологии...Не стават за чеп за зеле, ако не ги откраднат от немци или руснаци:) Фон Брауне, дека си, та да спасяваш хамърите от резила?! МУхахахахахахахахаахаххахаха

Първоначалната версия на платформата тежала 30 милиграма, но често давала дефекти. След добавяне на 40 мг бойна глава, всичко се оправило.

руските изобретения са били винаги по-некачествено китайско копие на нещо създадено преди(фиат-жигула, тях...ха.ха това ми напомня за японските роботи

Освен да се взиряват..И да правят красиви фоерверки за друго не ставаТ:) Като Спейс Х-Фалкън, Челинджър,Колумбия, Антарес, Спейс Шип 2, и т.н:)

РОЙ МИКРОРОБОТИ ЯХАТ КРАВАРСКИЯ СПЪТНИК И ГО ИЗПАПКВАТ :)))

Но засега само американски каубои яхат руски манекенки.

Яхат те...Яхат краварските каубои само надървени чепове....Защото всичките са педали и то ОТКРИТИ ПЕДАЛИ:) Или ги клецат отзад ислямистите в някой Гейклуб:)

бухохохохохохохохохо, сори че се повтарям с тоя под мен, ама честно, не ми идва друго освен: мухихихихиихихиххххххиииииииииииииииииииииииккк

водка и сланина прави ли, не прави..айде да се маха

ха аххааа ха хах аахаха аххааа ха хах аахаха аххааа ха хах аахаха аххааа ха хах аахаха аххааа ха хах ааха....

Може скоро и свестен автомобил да се помъчат да направят, ха дано, ама надали.

Родените да ЛЕТЯТ, не могат да ПЪЛЗЯТ. Успех с пускането на новата версия чушкопек, наречен "И ний сме дали нещо на света..."

Е защо руснакът непрекъснато се пъне да лети, като единствено му е писано да пълзи в калта из окопа?

С американски процесори е пак.

Не е вярно! И този е безаналог в мире, както винаги досега.

В момента може и да не се сещаме за приложението му, но например преди разни искаха да вкарват роботчета в тела на хора. Един вид да ги лекува отвътре. Това може и да е някакво реално начало на такава цел.

толкова е микро, че никой никъде никога не може да го види!

Колкото кълновете на картофите, дето мат Дейманд засади на Марс..В Марсианеца..И за което огромна част от малоумното хамериканско население, наистина вярва че са ходили там:) както и вярва, че са били на Луната.

Браво на руснаците, на път са да направят и свестен автомобил. И компютър

Имат си руснаците..Не се безпокой за тях! Имат си и процесори Байкал, Елбрус, Комдив..както си имат и коли като Лада Веста, Калина , Х-рей и т.н...Не ги мисли руснаците! кажи кво става в Европа...Колко още емигранти ислямисти приеха западните дебили..Има ли вече 5 милиона а?

Ти с Лада ли ходиш на почивка??? Лаптопа ти с Елбрус ли е? Не че ладите са разработка и с платформа на Рено и Дачия или процесорите им са разработени в UK и се произвеждат в Тайван....

В момента единственият проблем бил как "микроробототехниката" от 70 милиграма ще носи захранващата батерия 2000 милиграма. Целта на учените е да намалят теглото на батерията на 1400 милиграма за да влезе в рамките на товароносимостта и тогава - ехей кравари, гледайте през кривият макарон.

И къде го прочете това? Някъде в европедалските сайтове за гейове ли? Я дай линк?

Леле, колко си прост! :)

Руска батерия под 2000 грама няма! Руснаците гейски батерийки не правят... нито могат...

Това го разкажи на хамериканците....Че те с техните батерии, и с фенерче космоса не могат да видят:) Хахахахахахха

Забавно е! В безтегловоност в Космоса може да пренася 20 пъти теглото си !!! В безтегловност в Космоса може да се движи по ..."наклонени терени" и то с мека скоростта от 14 мм в минута или 84 сантиметра в час. Няма начин, направо избиха конкуренцията. Виждам фалиращи фирми във ФАЩ. Велика е Русия и всичко може. Свърши се краварите ще видят космоса през крив макарон. С мега микроробота ще придвижат товар до МКС само за 55 години, а след 55 000 години дори ще стигнат до Луната, докато краварите гледат през крив макарон ... от някоя съседна звездна система

Бе те нека великите хамериканци литнат първо в космоса ...Пък тогава ще гледаме, в коя анална галактика ще бъдат:) Че напоследък нещо все се взривяват....Та се налага да се дупят на руснаците, за местенца на руските космически кораби Съюз .>За да могат бедните хамерикански негърчета, да видят космоса..Но не през крив макарон, а с истинска руска ракета летяща към МКС а:)

когато американците направят нещо в дир пише: учени измислиха или октриха ... когато руснаците обещаят че ще направят нещо след 20 г. в дир: русия каца на луната 2030г.!!! руски учени .... добреееее дир.ру

то пише че те са го направили бе кретен.

То и хамериканците се ходят до Марс..И така са се засилили, че от 90 години на миналия век, все им гледам анимацийките как летят ли летят...А те се взривяват ли взривяват с техните криви ракети:) хахахахахха......а сега дори гледах как кацнаха на Марс..С Марсианец с Мат Дейманд! Яко беше, ей!

След 1000 градусовия чип, руският гений сътвори самоогъваща се тенекия робот! Треперете американци, треперете японци, треперете тайванци, треперете корейци... Русия Тенекия 1 идва!

Ми да! Къде са ръшистите, до хамериканските взривяващи се ракети-Фалкъни-малкъни, Спейс Шипи, Антареси, Челинджъри, Колумбии и т.н..Друго са си взривяващите се хамерикански ракети! Ето това е технология! И ккво от това, че в космоса дори не могат да пръднат, без да си платят на руснаците, за билет до МКС...Или че купуват руски ракетни двигатели!

В интерес на истината - скротума има повече гънки от мозъка ти! Със скротума си да мислеше по-умен щеше да си.

И бият негрите!

Савецкия робот е БЕЗаналогов, защото се управлява с дистанционно за талавизор Електрон!

Все едно чета новини в ДУМА и Работническо дело. Но с журналисти завършили в Маква, толкова.

На Работническо дело са завършили в Масква, тия тук даже не са учили.

Това е превод от някой руски сайт, защото дума "микророботехническа" не присъства в българския речник. (Колкото и да ни повтаряха учтехпром и т.н.)

Страхотно, тавариши! Добре дошли е 20-ти век. С играчка, която я има в ибеу по $50 от 70-те години. Мужикистанските нанотехнологии - най-големите на света! Хахаххаах!

Може ли линк към подобно устройство или само си драскаш?

краварските технологии са най големите в света.Изсерат кравите и викат супер откритие най мега турбо хамерско откритие-на първа страница, а на последна го опровергават щото някой преди 50 години го е открил.Типично по хамерски но удобно за източване на бюджета.Питай Илон Мъск дет щял да ходи на Марс.Ама понеже няма желаещи щял дъ събира клошарите от центъра на Н.Йорк и да ги изстрелва с поредният мега батут .Американският батут -най здравият батет.

АК-47 толкова си тъп, че направо прозираш

Кретен.

Аз винаги съм твърдял че Русия е велика и Русия може всичко. Сега хамериканците ще духат прахта на руснаците, а Тръмп ще им го набие още по-яко. Свърши се краварите ще видят Космоса от тук на татък през крив макарон.

е па они веке са били там - не си ли гледал прасета в космоса с мисс Пиги? че и по късно имаше Cow and Chicken in space. така че нема за кво да се притесняват сега от руските успехи...

Дира ме кефят. Постоянно пускат новини за Русия, Апъл и т.н., за да има коментари и битки Левски-ЦСКА. Само така. Стадото е безполезно и трябва да бъде манипулирано. Пишете коментари, зомбита. Бийте се за боклуци по Черните петъци. Генерирайте посещения и правете умните хора богати.

Айде, да направим разлика между "умни" и хитри, и между "хитри", и безскруполни.