Кой притежава социалните мрежи

Онлайн гигантите не само притежават личната ни информация, но и контролират достъпа ни до информация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еврейските ционисти мръсни

Притежават ги американските тайни служби. Всички те трябва да бъдат забранени в България.

Въпрос: "Кой притежава социалните мрежи" Отговор: Само високо технологичните нации могат да създадат и развият успешна социална мрежа. Това си върви заедно със всичките недостатъци идващи от този тип комуникация. Изостанали авторитарни страни като Русия няма как да са фактор в тази сфера и могат само да ги банват.

Когато ви чукнат името в търсачка, егнто, адреса или каквато и да е ваша лична информация, трябва да се покажат 0 резултата. Това е добрата информацонна хигиена. Всеки си носи отговорността, дали има LinkedIn и прочее тъпотии.

Уикипедия и Фейсбук са на ЦРУ ЦУКЕРБЪРГ работи под контрола на украинските евреи хазари /истинските господари на САЩ ХАБАД Любатович/ Системите за разплащане ПЕИЛПАЛ и СУИФТ също са под ЦРУ контрол щаб квартирите им са в Денвър Колорадо/там е школата център за обучение на ЦРУ кадри/

Я и робинхуд бил педал и член на мрежата лгбт

Направи си профил и в ракия.сом

Ало Стояне, абе кой притежава нова талавизия бе? А босфорТВ.сом?

На всички общо собственик е самият Дявол...

Това няма значение, техен метод е тази свръх конспирология. Истината докараш до ъпсурд и хората те гледат като посмешище. Равна земя, графен, пица гейт, сатанисти, пият кръв... Факт е, че са много умели в управление, имат пари, имат подчинени структури, те са отгоре на пирамидата. Кой са, от къде са, няма смисъл да се дълбае, няма и как да се докаже, но освен пари имат и някакво посвещение, не само за социология, да речем живеят по-дълго 95-100+, дали е само от храната или пият кръв, не ми пука и няма как да разберем, а и това не е важно. Съществено е да се знае, че съществуват и те ни управляват, не рапона, харварда, летеца...

Ако видиш управленските акции, те са. Даже и когато е някой външен, все трябва да е част от тази пирамида. Особено пропагандната част са под тяхно подчинение. Пример при нас по време на прехода, колко и да си добра телевизия, транснационалните компании не ти дават реклама и фалираш. В момента освен Алфа Тв няма българска телевизия.

А дяволът е собственост на Господ.

Мъск трябва да семаха час по-скоро от САЩ, защото вече имат "министерство на истината".

БОГАТСТВОТО НА ИНТЕРНЕТ Е ЧЕ МОЖЕШ ДА СИ СВАЛИШ ЦЯЛОТО ЧОВЕШКО ЗНАНИЕ .... КНИГИ , УЧЕБНИЦИ, СОФТУЕР .... ВСИЧКО ДРУГО Е ТЪПНЯ В МРЕЖАТА

притежават ги тези които печелят от манипулирането на общественото мнение и съзнание

просо сънува

Евреите също си имали Робин Худ ,взимал парите на богатите и давал на бедните. Естествено с много ниска лихва.

ЕВРЕЙСКАТА СВОЛОЧ

повечето са на цру, има и 2-3 на кгб - "вконтакте" и "ок"

Аз лично ползвам кварталната сладкарница v2.3, имам регистрация и на пейката пред блока, където с други блоКъри бистрим политиката, а напоследък споделям мнения и рецепти в близкия Фитнесграм, докато съм на пътеката. Никога не ме цензурират, а последователите ми, често ме изпращат до вкъщи ;)

Усманов освен вконтакте, mail.ru. Взема и 10% от Фейсбук още преди компанията да стане публична. Макар да праща шефът на mail.ru да говори с Яндекс, акционерите на Яндекс решават да не продават. Спорен е въпросът дали по принцип Усманов, който е син на главен прокурор на Узбекистан, лежал в затвора за измами, оправдан, събирал собствеността на Газпром от различни приватизатори, не е човекът на властта в Русия на границата с руската мафия. Вероятно затова му конфискуваха яхта за 600 милиона в Германия. Всъщност яхта прехвърлена на сестра му преди две години чрез поредица фирми, които водят до Систър фонд Швейцария.

Като гледам Ванярд и Блекрок са с най-големи инвестиции навсякъде без Китай и Русия. 100% са собственост в сянка на някоя от “агенциите”.

А Господ е собственост на евреите ;)

Не ме интересува. Не ги ползвам.

Кои? Службите или мрежите, или и двете?

Фбр, цру, ми6 и други