Кремъл забранява iPhone-ите на служителите си

Служителите в Кремъл не съобщават непублична информация по никакви смартфони, каза Дмитрий Песков

Обратно в новината

Коментари - Кремъл забранява iPhone-ите на служителите си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да отхвърлят американския шпионаж, за да прехърнат китайския. Много умно. Русия ще е добре дошла за китайска рапублика.

На запад ползват фалфиви мобилни клетки и прихващат трафика, независимо от телефона. Така че тва са шменти-капели!

И колите, моля!- гадни, грозни, западни возила...

Стига маниполаций, това е мярка за заштита, а не уграничение на правата. Естествено е да се пазят от истичане на информация.

Късно се усетихте, блядове. В САЩ или ползват кодиран трафик на смарттелефони или изобщо не ползват такива телефони. Една неправилна дума е достатъчна висш чиновник или депутат за изгори. И не следен от Кремъл или Китай а от "своите". Политиката не е за всеки.

Въх, ами сега! Какво ще прави Медведев, като му отнемат любимата играчка. Някои дечица се травмират неизлечимо, когато им се отнеме любима играчка. Същото важи и за домашните любимци. Такова е и нивото на обитателите на Кремъл.

Вчера в мрежата "изтече" интимно видео на руския генерал Александър Матовников, в което той демонстрира своите "хореографски умения". Матовников - заместник-главнокомандващ на Сухопътните войски, бивш пълномощен представител на Путин. Сега той е старши на оперативна група от Сухопътните войски на въоръжените сили на Руската федерация в Беларус. На кадрите се вижда как генерал Матовников показва гениталиите си и люлее крака в еротичен танц. Не е известно на кого е посветено това интимно видео, но се появи след експлозиите на беларуското летище "Мачулищи". Руският АУАКС е унищожен. Матовников е лично отговорен за това. Секс скандалът с руския висш генерал Александър Матовников продължава. В мрежата изтече интимната му кореспонденция с хомо партньор. Фрагменти от кореспонденция между Матовников и неговия сексуален партньор се появиха в обществеността на Telegram. Любовникът изпрати на генерала своя гола снимка, за която той получи похотлив коментар. Предвид интерфейса, генералът кореспондира с любимата си в Instagram на Свети Валентин - 14 февруари. Матовников помоли любовника си да му пише по-късно, защото все още има "среща и доклад на първия". На това любовникът му изпрати своя снимка.

Я дай линк, отворко

И ся кво излезе? Борещата срещу педерастията Русия, се оказа с повече педали и от "гнилият запад"... И зпалатките се плющят, генералите се плющят...

Защо пък трябва да е смартфон? Аз за служебен телефон си ползвам една нокия с копчета. Батерията държи. Идеална работа.

То сега се започва. Това "Кремъл забранява " ще го чуят още хиляди пъти през следващите 5-6 години.

Така е - сега се започва. Виж в щатите нямат проблеми - те го почнаха преди 6-8 години с Хуавей и сега като забранят нещо го приемат за нормално. Последен пример - тик ток.

Aurora всъщност е версия на Sailfish OS, но е предназначена само за Русия, включва това, което Русия е искала и т.н. Аз съм с друга версия на Sailfish и по нищо не отстъпва на андроид или ios. Да не говорим, че е години пред тях по отношение на защитата. Даже май е първата виртуална мобилна ос работеща като реалната ос