Коментари - Facebook за Android вече поддържа Tor | IT.dir.bg
назад

Facebook за Android вече поддържа Tor

Собствениците на смартфони с Android ще могат да са една идея по-анонимни при употребата на мобилната версия на социалната мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Facebook за Android вече поддържа Tor | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

със или без тора, фейсбоклука е направен да снася всичко на цру-то

Само на мен ли ми се струва тъпо съчетанието между фейсбук и Tor, едното следи всичко, другото те предпазва от следене what a fck?

Идеята е, ако искаш да пишеш или коментираш някого да си анонимен. Или направо да имаш виртуална анонимна ФБ самоличност. Доколкото Тор е наистина това, за което се представя. Не е казано, че във ФБ трябва да сложиш непременно личните си снимки и реални данни - може да си независим журналист например и да пишеш пропаганда.

Тази новина само доказва колко може да се разчита на TOR. Може би поредният проект на NSA - който иска да се крие, моля да заповяда. Доста хакери пускат Tor шлюзове, за да ловят пароли и данни на "анонимници". Нищо чудно 70% от шлюзовете да са инсталирани от NSA и рибата идва директно в тигана.

Tor е чудесен за тролене по нета, май за нищо друго :D

Аз наистина съм назад с тия модерни технологии. Затова някой ще ми обясни ли какъв е смисълът да се влиза в сайт, чиято цел е да се покажеш кой си и къде си, по такъв начин, че да не разберат кой си и къде си по IP-то ти (ако допуснем, че Tor настина дава такава защита)?