Коментари - Криптоборсата FTX търси партньорства с конкуренти | IT.dir.bg
назад

Криптоборсата FTX търси партньорства с конкуренти

Компанията иска да се спаси от липса на ликвидност

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Криптоборсата FTX търси партньорства с конкуренти | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къдравия се оказа голям измамник, фиатните пари хубаво ги няма, ама въпросът е къде са криптопарите, защото хората искат да изтеглят крипто от борсата , а не долари и не става, явно пича е продавал биткойни и етериум без да ги има налични

1. Къдрава черна коса. 2. Казва се Самуел. 3. Не му стига фамилията Банкман, ами си лепнал с тире и Фрид, та съвсем никакви съмнения да не останат у никого. Е, който му е дал "парите" си за управление, сега ще се окаже, че е просто кредитор на Аламида и на FTX и да се нареди на опашката - ха, ха. По-добре да бяха "инвестирали" чрез Бернард Мадов, щото онзи поне е бил играч с десетилетия, а не като този дошъл онзи ден от нищото и днес върнал се пак там.

Търсят те... Онзи дръпнатият добре ги нахендри като се "оттегли от сделката", след като преди това им удари едно рамо към пропастта. Та, не знам те какво търсят, но е ясно, че ФБР, SEC и още двайсетина такива трибуквени организации търсят този рошав евреин, че май бил за по-голяма присъда от Барни Мадов и Лайза Холмз взети заедно.

И къде изчезнаха 8 милиарда долара не разбрах? С право ще фалира!

То си пише. Създали са дъщерна фирма, в която са прехвърлили парите на "инвеститорите", които инвеститорите трябвало да изпозлват за търговия. Това май е силно незаконно, поне за финансовите институции които са на регулиран пазар. Дори форекс търговците са задължени да държат парите на клиентите в отделмни сметки и да не ги изпозлват за цели на фирмата.