Криптопазарът през 2023: Ново начало или продължаваща агония?

Втората по популярност криптовалута, етерът, е в подем от началото на годината

Обратно в новината

Коментари - Криптопазарът през 2023: Ново начало или продължаваща агония? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

*Финикииски знаци и токени са все елементи за контрол от контролираната псевдо държавно=корпоративна сатанинска система за роби т.е. вярващите, че държавите се грижели за хората, нищо че са КОРПОРАЦИИ и се грижат за КОРПОРАЦИЯТА МАЙКА и учредителите и - ПЕДО-САТАНИСТИТЕ и ДРАКОНИ в камуфлажна човешка кожа от КРАЛското(т.е. много са крали) сем на Англия и останалите му разклонения, онези от Лондон сити, Ватикана и Вашингтон!"

Вярно е. Всичко е добре, докато не стане зле...

Аз съм Етериан . Не мисля че биткойна ще оцелее . Биткойна е играчка само за богатите и с такива платени статии се опитват да играем в тяхната игра ,където старите играчи притежават топките=жетоните . Все повече миньори банкрутират и накрая ще остане само един миньор =правителството на САЩ. Етера също има проблеми , главно с цензурата . Когато мина от труд на депозит етера стана контролиран от своите разработчици . Не случайно сега най важно за етера е да предостави анонимност и свобода на своите валидатори ,преди правителствата да завземат организацията Етериум. Реално остава само Монеро ,но там натиска е толкова силен че може направо в затвор до живот да ни вкарат ако го притежаваме . Златото и него може да ни го конфискуват ,подобно на автомобилите на гугъл карти но оборудвани с детектори за благородни метали . Дайте съвет ,какво не е под контрола на правителствата ?

всъщност смисъла на правителствата и държавната власт като цяло е именно да контролира средата в която обществото живее. не разбирам защо това ти се струва като проблем.

а жизнените му функции.

Може да си Етериан, но проблемът точно на POS е централизацията и правителствата, Виталик жертва миньорите заради мащабируемост, но според мен това ще донесе само негативи в дългосрочен план, даже вече се носеха слухове, че правителството ще натисне Coinbase притежаващи 40%+ етери от общото количество да редактират блокове, което е абсурдно и противоречи на основния замисъл на криптото. Биткойн е в по-добра позиция и който иска да добива купува една Asic машина и почва

Копаенето на Биткойн вече е рентабилно само за най богатите корпорации . Етера все ощр има шанс да се изплъзне от контрола на правителствата . Получаването на 50% миньорска доминация при Биткойна е по лесно отколкото някой да изкупи 50% от етера .