Курсът на биткойна расте

Криптовалутата прехвърли 22 000 долара

Обратно в новината

Коментари - Курсът на биткойна расте | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропуснали сте да илюстрирате "новината" с няколко златни монети, по сигурно да е и да хване декиш ...

Ако дира каже, че биткоина пада - значи е време за купуване. И обратно - ако расте според дира - трябва да се продава. Това е единственото правило, което трябва да знаете, ако искате да печелите от крипто дисклеймър: Даденото твърдение не представлява съвет за търговия по смисъла на закона!

После пак расте и пак пада. Балъците губят, шепа мошеници печелят.

Расте защото плъховете които избягаха от потъналите крипто банки обърнаха кеша в крипто. А сега дали ФЕД няма да удари крипто сектора през ръцете че им клати лодката, предстои да видим.

Само където не са крипто банки, а обикновени банки. И да, ФЕД е на война срещу биткоин, но той не може да бъде спрян. Кутияна та пандора е вече отворена.

Още има да расте докато тия дето се набълбукаха на 56 000 видят печалба...

Поредните банкови пирамиди се срутиха. Мениджърите пак ще вземат бонуси. Данъкоплатците ще платят масрафите. А експертите тук ще ни обясняват, че биткоин бил пирамида :)))

Абе то и торентите не могат да бъдат спрени, ама я кажи колко американци свалят нещо ?

Биткойна и Етериума са бъдещето. Запомнете го,блокчейна е откритието на 21 век. Да ви яде инфлацията да ви яде недъгавци,бедняци,клошари

Засега са водещите валути, но имат и много минуси като бавни транзакции и ниска мащабируемост при биткойн и високи такси газ при етериум,а едно време Nokia не вярвах ,че ще я изместят но то какво стана..

С това твърдение само показваш, колко си невеж и че не си чувал за lightning network. Лейър две солюшън върху мрежата на биткоин с който разплащането става за секунди, с нищожна такса. Ама така е Ганя, некомпетентен, но на всяка манджа мерудия и разбиращ от всичко - епидемии, блокчейн, геополитика, ядрени реактори и т.н и т.н.

Сори ама невежият си ти, бас държа че не знаеш светкавицата на какъв принцип работи и ако се затвори канал какво става, плюс това я ми разясни Сатоши Накамото какво му е мнението за леяр 2, не си мъчи мозъчето аз ще ти кажа - НИЩО , щото идеята е да върви на основния блокчейн, но се оказа невъзможно с 4 транзакции в секунда и измислиха да е съхранение на стойност като златото , защото не става за това което е направен

Много добре знам какво става като се затвори канал, именно за това там не се правят огромни транзакции, както не носиш всичките си пари в порфейла, а само тези които са ти необходим да се разплащаш за по-кратък педиод от време, а другите си ги държиш в банката или под дюшека (в случая с биткоин си ги държиш на блокчейна). Също така ако пък толкова нямаш вяра на LN и се притесняваш да не ти изчезнат сатошитата винаги може сам да си си къстодиън и да си отворш собствен канал.