Коментари - Заредиха смартфон с лазер от 4 метра | IT.dir.bg
назад

Заредиха смартфон с лазер от 4 метра

Специалистите на Вашингтонския университет показаха, как може да се зареди смартфон с помощта на лазер от другия край на помещението.

Обратно в новината

Коментари - Заредиха смартфон с лазер от 4 метра | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Лазър са му взели здравето, 4 метра да се протяга ...

Бахти смешниците

И QT ще има грижата Пауъл и Донаван да не оплескат работата с фокусирането на лъча :-).

Супер яко. Сега очаквам ментаците да се надпреварват да подобряват дистанцията и само след година я Хуявей я Ксвиоуми и Сие. ще обявят, че успешно са заредили тяхна щайга от 100 метра. Ама тогава Сони, Самсънг и Епъл ще зареждат с 2Вт директно през корпусите от слънцето.

само Хапъл Хапъл те сичку уткрива ва ти не знайш ли ...може и с "иновативен" алуминиев лъскав корпус да зареждат пък и лилави снимки сетне да избичат)))хи хи ....може и супер пупер точни да им станат им картите знае ли се))))) а да не забравим и "елегантно заоблените ръбове" че без тяз накъде и кво зареждане хи хи

към подиграващите се- в момента може да не е ефикасно, но в бъдещето безжичният пренос на енергия ще е нещо нормално... сещам се за старите телефони и как си играехме да напаснем инфраред портовете им, за да си прехвърлим картинка или ринг тон...

харно харно думаш ама той не винаги тъй става ки

кучетата си лаят, кервана си върви ...

Това е по-трудния и по-скъп начин да си заредиш смартфона.На мен к онтакта и зарядното са ми на 1 метър от мен.Следващия път могат да опитат с домашен парен двигател на въглища.

Тебе и телефон не ти трябва (него пак са го изобретили едни такива луди с дълги бради, докато дядо ти им се е присмивал). Седи си на село при баба и дядо, ручай сланина и гледай мача.

И общо изразходваната енергия за зареждането е?

... без значение, в случая.