Коментари - Китай ще сваля безпилотници с лазерен лъч | IT.dir.bg
назад

Китай ще сваля безпилотници с лазерен лъч

Китай е създал лазерно оръжие, способно да унищожава летящи в небето дронове.

Обратно в новината

Коментари - Китай ще сваля безпилотници с лазерен лъч | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хъммм срещу кой ли е предназначено това оръжие, кой ли използва безпилотници в наше време?

Безпилотниците на онези, които визираш не са малки въздушни цели :-)

Жълтите наистина са открили колелото. През цялото си съществуване (без последните 100год) те са били на пред, а Европа е била догонващата. Всички революционни технологии по всички възможни времена за които се сетиш, са тяхно дело. Не случайно се казва ПЪТЯТ НА КОПРИНАТА....

А България от 1300 години върви по пътя на коприВата!

При положение че китайците са известни с интелектуалните кражби и с това, че нямат собствен развой, а преди всичко крадат технологии, ти се намери да напишеш обратното. Китай е работилница за чужди технологии. Дефинирано. Рядко имат собствена и същност е базирана на готова чужда. А бе ти в леглото обратен ли си също?

Колко дебилски коментара за 1-та икономика в света!Олигофрени!

'първата' икономика в света нещо започва да се задъхва - вече не може да мине 10% праг на година за ръстеж, защото колкото и да се опитват комунетата там, стандарта на китаиците се дига малко по малко и ефтината работна ръка няма да бъде толкова ефтина, което им пречи на ръстезя. наскоро лидерите им изказаха идеи и предложеня как да направят голяма част от производството да бъде насочено към местна консумаця, което допалнително сте намали увеличаването на икономиката на година, защото вапреки че вече има някаква средна класа коитато може да си позволи повече дори да си купи кола(брех колко напред са отишли) не може все още да баде платезжоспособна колкото западните клиенти. лесно да да си на първо място по ръстеж, след като си стандарта и заплащането ти е ниско, а пак си намерил нишата да произвеждаш и продаваш на по богатите, което не означава че си по богат от тях, поне засега.

Нормално, в природата по принцип количествените изменения водят до качествени такива, но това е само в природата. Това, че са много и крадат технологии на поразия им дава предимство до едно време. От един момент нататък ще трябва да си променят и държавното управление.

Жълтите комунистически маймуни са открили колелото. Такива лазерни оръдия имат отдавна и Америка и Русия. Жълтите крадат технологий на поразия.

Пубертет.

не е пубертет,фен на герп е

Нищо ново, Китай винаги ще бъдат на опашката на историята, докато се управляват от олигархия!

Без майтап, ама тия може да се окажат в състояние за изтребят комарите. Преди 30 години циркулираше един виц, в който се казваше че само китайците могат да изтребят комарите, понеже бройките им са съизмерими. Впрочем през 50-те години бяха надвили на врабчетата... Сега робота не го боли глава - що да не пърли комари?

Закс трепеше мухи с лазери по телевизията едно време. Ако се сещате кой беше Закс :D

Не съм се и съмнявал, че свръхинтелигентния българин ще се изцвъка в коментарите и под тази новина. Кво като китайците са измислили хартията, барута и компаса - във времена когато супер напредналите западняци не са знаели кво е това кенеф ...

"Супернапредналите западняци" взеха барута , компаса и хартията и направиха така че да подобрят живота на хората ( обикновените ). Та затова днес ако искаш по добър живот отиваш при "западняците" а не при китайците!

diki, в огромна заблуда си. Имам роднина, живеещ в Китай от години, и не би се върнал в Европа за нищо на света - и при това е някъде по забутаните провинции, не е в Шанхай или някъде по крайбрежието. Всичко ти е чисто, спретнато и уредено. Според него имаме МНОГО погрешна представа за китайците. А и нали се сещаш как се живее с европейска заплата (плюс командировъчните) на място, дето месечния доход е 50-тина долара.

Те, китайците сами си идват при нас! Няма смисъл да им се "натрапваме" - еди квартал по-малко или повече - все тая:D

А откога е в продажба ?

Тия пак ще внасят врабчета...

Смех гоУем.

Не е никакъв смях. Това е стара новина. И неточна. Всщност дроновете се свалят със залп от запържен ориз. Новото в технологията е, че лазерът запържва ориза само за 5 секунди и го изстрелва във въздха. Дронът е летял дълго и е гладен. Преяжда с ориз и пада на земята. Разбра ли сега?

Именно, докато около дрона летят патици по императорски и пилета в сладко кисел сос!

Те и дроновете се правят в Китай.

А Северна Корея ще праща хора да ги ловят във въздуха.

хиперболоид инженера гарина - книга от 30-те години !!!