Коментари - Българин оглави Lenovo за Източна Европа | IT.dir.bg
назад

Българин оглави Lenovo за Източна Европа

Иван Бозев става изпълнителен директор на Lenovo за Централна и Югоизточна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Българин оглави Lenovo за Източна Европа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общо взето един технократ - бюрократ.Ако го оставиш в една стая с разглобен комп и неизградена мрежа,надали ще сглоби нещо.

А ти кво постигна в животеца ти ? Браво на такива българи !

завършил е технически университет бе педал а на крал мас или спортна академия

Браво! Пожелавам му успех!

Ски, плуване и пътешествия! Това ли му е "огромния" опит! 17 години търкал бюрото.

Ех ,злоба човешка....на неуспелите и незабелязаните....аман !

СТРАННО ИЛИ НЕ В ГРАД ЧУНДУ - 14 МИЛИОНА - СТОЛИЦАТА НА ЕДНА ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ КИТАЙСКИ ПРОВИНЦИИ - СЪЧУАН ... ИМА САМО КЪМ 40 000 КАВКАЗОИДИ КОИТО РАБОТЯТ КАТО ПРЕВОДАЧИ ... И ИМА ГЛАД ЗА ПРЕВОДАЧИ-ПРОДАВАЧИ В ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛИТЕ - И ПЛАЩАТ ЗАПЛАТА + ПРОЦЕНТ ОТ ПРОДАЖБИТЕ ... ОНЯ ДЕН КУПУВАХ НЕЩА ОТ КИТАЙ - АЛИБАБА - И ЕДНА КИТАЙКА МЕ ОТКРЕХНА ... ВИКА "ХУБАВО ИСКАШ ДА ГОВОРИШ С ИНЖЕНЕР - ОБАЧЕ ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НАШИТЕ ИНЖЕНЕРИ НЕ ГОВОРЯТ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ " И МИ ГО ОБЯСНИ :) ..

Не само ръководител,а и работното място в България.Прекрастно.

в съвремення свят няма вече много голямо значение от каква националност си. важно е какви са ти способностите. и така трябва и да баде.

Aбе и аз така си мислех преди време, но в последствие се убедих, че не е баш така. Hационалността си е неразделна част от идентичността и самоличността на един човек.

...има време,като ги обръснат ,ще се сетят...

Тоя ще обози всичко :). А сериозно, добре е че и българи заемат високи позиции вече, досега бяхме слуги само, а кадърни мениджъри макар и малко, има.

ТИ и такива като теб обозвате всичко. Скрийте се някъде и спрете да тровите атмосферата и природата! Изключете се и от нета да мирясат хората от вас!