Коментари - Lenovo може да се насочи към 3D принтерите | IT.dir.bg
назад

Lenovo може да се насочи към 3D принтерите

В началото на следващата година Lenovo може да разшири продуктовото си портфолио в неочаквана посока и да започне продажбата на 3D принтери.

Обратно в новината

Коментари - Lenovo може да се насочи към 3D принтерите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

3D принтерите стават само за изработване на прототипи и детски играчки от аморфни материали. За метални изделия нямат практическо приложение поради физически и изчислителни ограничения. Те са поредното рекламно чудо за 3 дни.

Ако са с качеството на смартфоните тия 3 D принтери никога не бих си купил такъв принтер

Насочване в каси за бира -- най- ще им тича. Китайски ментета!

ПРИНТЕРИТЕ С НИШКА НЯМАТ НИ ТОЧНОСТ НИ КАЧЕСТВО ... SLA ПРИНТЕРИТЕ ДАВАТ МНОГО ПО-ДОБРО КАЧЕСТВО - И ТО САМО МОДЕЛИТЕ КОИТО ПРИНТВАТ ОКОЛО 20 МИКРОНА СЛОЙ :)))

А ти знаеш ли какво е качеството на принтиране на купен за $250 от ebay принтер - отчайващо. На тези за по $2000 - разочароващо.

Всяка новост си е момент да се изцоца нещо. Не е някакъв връх на технологията и е въпрос на време да се подаряват както струйните. Основното са скъпите консумативи!

НАМЕРИ 3d printer filament maker ТВА СИ Е ДАЖЕ ИДЕЯ ЗА БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ :))) АЗ НЕ СЪМ ИМ ПОЧИТАТЕЛ ПОНЕЖЕ DLP СА МНОГО ПО ТОЧНИ ОТ ТИЯ С НИЧКИТЕ

ами хайде да почват да произвеждат, че да видим евтини 2д/3д циенци фрезички, принтерчета и тем подобни... да си правим изделия и ние простосмъртните... че сега са супер скъпи, но китайците заемат ли се, то ще видим хубави цени :)

CNC фреза можеш и сам да си комплектоваш и сглобиш, и ако не не можеш ад си напишеш софтуера сам има и безплатен. Не е от най-евтините хобита, но цените в момента са поносими.

Lenovo върви уверено по пъта на Benq.