Коментари - Lenovo Smart Cast - с лазерен проектор (видео) | IT.dir.bg
назад

Lenovo Smart Cast - с лазерен проектор (видео)

Китайският електронен гигант Lenovo е произвел смартфон с вграден лазерен проектор, който показва виртуална клавиатура или екран.

Обратно в новината

Коментари - Lenovo Smart Cast - с лазерен проектор (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега от епъл ще ги съдят за откраднат патент хехе.

а някой дава ли си сметка колко е вреден лазера за очите и за организма -ослепяваш за 10 години

Трябва да си много тъп, за да гледаш десет години в лазера.

не мое да бъде таквиз работи сао нагризката ги мое пък тук некви китайци хи хи скоро чичката Си че разкаже играта на сите кравари и подобие

Писнало ми е от тези идиотски клипове. Дайте телефона в ръцете на няколко нормални хора от youtube, които правят разопаковане и ревюта та да видим как наистина работи. Толкова ли е трудно?

Гледам някой колеги веднага почнаха да правят равнис с Apple. Лошо няма ама живота ще си мине в чакане някой да измисли нещо по-добро. Радвайте се на малките неща и не търсете кусури на другите. По-лесно се живее.

та кое "доброто" каиш ...тва с "иновативния" блестящ алуминиев капак(дето пречи да бачка?)аа може може тогава може ....ти си чакай Годо...))))

Каиш наричай баща си.

Е голяма "технология" от жълтури - няма що. Това Майкрософт и поне още 2 компании са го демонстрирали преди десетина години. Но да видим, колко шарана ще клъвнат:)

Айде айде, когато "жълтурите" са ползвали барут, компас и хартия, в "цивилизована" Европа са спели с прасетата.

Изглежда готино, но по- скоро е излишно.

Може и да си прав, защото: 2012 г. Изумително дизайнерско предложение за Samsung Galaxy S IV (видео) Samsung Galaxy S IV с изумителна лазерна клавиатура, която се прожектира на бюрото ви.

А, не може така! (cr)Apple ще изнамерят патент на тая технология и ще съдят Lenovo, нищо че не са произвели нито едно такова устройство. Ще видят те тия китайци!

И сега като си представите, че така можеше да се рекламира българската компютърна индустрия от комунизма, ако някой не беше продал/предал държавата и хораа.

А ако си представиш, че имаш мозък може и да направиш умозаключение. Обаче уви нямаш.

Новини от 2004 г. Необходимост от пълноценна клавиатура при PDA или смарт телефоните назрява от известно време. Битката на производителите за завземане на пазара в тази насока е ожесточена. Nokia представи своето предложение за Bluetooth клавиатура - Nokia Wireless Keyboard за телефони, работещи под Symbian. В отговор Samsung представи прототип на лазерна клавиатура за смарт телефони и PDA, която ще бъде на пазара към края на 2004 година . Очакваме и Siemens Mobile официално да покаже своята разработка за модела SX1. Повече информация за разработката на Siemens .

2012 г. Изумително дизайнерско предложение за Samsung Galaxy S IV (видео) Samsung Galaxy S IV с изумителна лазерна клавиатура, която се прожектира на бюрото ви.

"Компютърна промишленост" казваш......ти да не си бил на работа едно време в ИЗОТ импекс? Щото има хора които познават тази промишленост от детството и и не пиши глупости защото тезисите на "тато" вече не са актуални!!

Китай за пореден път показа, че е най-мощната икономика в света!

Правенето на смартфони едва ли участва в някой от параметрите на икономиката. Българите си даваме парите на Китай за тия телефони (за всички телефони!) - това е тъпото на нашата икономика.

Освен, че си се кръстил Китай, си и май толкова умен...

nobody

тая глупост под всяка статия я пишеш, което не означава, че няма да си остане глупост или че пак няма да ти кажа "посмали манго" :) Една от най-мощните - да (и то заради единия милиард население, иначе по доход на човек състоянието е плачевно) но ''най-мощната'' - айде, айде .. малко се поизсили :))

Тебе па кой те пита бе манго? Тоя е завистлив циганин и се ползва с протекциите на админа.

Значи, подписания Соф е кофти човек, и аз съм го забелязвал това с оценките. Ако е имал 4-5 минуса на мнение, при следващия рефреш на страницата да кажем след 1 минуте вече си е сложил 7-8 плюса на неговото мнение. После ако е нарочил някой, по същия начин за една минута му е наслагал 7-8 минуса. Не коментирам просташкото му държание. Не знам кой го толерира тука, но си е за БАН.

Айфоня тези гъзарийки ще ги въведе 2058 година, обаче ще бъдат много иновативни и ще съдят всички останали дето имат от десетилетия подобни за патента, понеже веднъж Стив Джобс са го чули да споменава, че има идея за лазерна клавиатура и проектор :)))

Ти имаш ли продукт на Apple? Защото моят Ipad 1 още работи по-добре от всеки Андроид и батерията му издържа почти колкото нова. И следващият таблет който купих беше Ipad 4, а не Андроид. Имам и един Андроид (Nook HD+), който беше 2 пъти по-евтин, но него никой не го иска в семейството ми. Познай защо!

Батерията издържа почти колкото нова????!!!! Браво значи издържа поне час и половина щото новите на Епъл държат 2 часа .... в стендбай режим

На Епъла батерията дали може да издържи 18ч работа, както на Леново Yoga?

Не че е моя работа, но си харчиш парите са безмислици. По-добре купи на децата книги, плочи, дискове и ги води на концерти и екскурзии. Така поне ще помнят нещо по-смислено.

ПРАЗ пардон нагризана ябълка