17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ментака си остава ментак макар и закупил IBM и Moto. Хората измислили Ес класата, Кока-кола и Сони а тия само заразни вируси и ментаци на тонове!

Убуу, ама май ще почакам да се докаже тая работа със сгъваемите екрани колко е издръжлива и тогава ще го мислим...

С такава цена най-много да промени в кой крачол ми е увиснала оная работа.

потенциала пред китайците е огромен и тези, които ги подценяват ще сгрешат фатално. Защо според теб Тръмп така рязко им влезе с бутонките?

иновациите са хубаво нещо, но все пак понякога трябва да си зададеш въпроса "защо?" какво имат лаптопите повече от таблетите? - най-вече клавиатура. не че на електронната клавиатура на таблет не става да се пише, но е многократно по-неудобно. ако махнем физическата клавиатурата от един лаптоп какво се получава - таблет. това е фундаменталната концепция на тези два продукта според мен, а този се пробва да е и двете като според мен успява само в категория таблет. според мен самия подход към рекламната кампания е погрешен. много по-добре звучи: "13,3инчов таблет, който се сгъва и става доста по-компактен за пренасяне от същия примерно на Апъл и дори може от време на време да се ползва подобно на лаптоп", от колкото "9,6инчов тотално осакатен "лаптоп" (с това мижаво мониторче и без клавиатура не знам как да го нарека), който се разгъва до 13,3инчов таблет".

Личи си че ползваш компютрите само за "цъкане" . Каква OS можеш да сложиш на таблет освен тази на производителя или накоя Линукс дистро недоправка . Лаптопа като архитектура е пълнокръвно ПЦ а не огледалце на което само можеш да си сложиш това което гугъл или ейпъл са ти дали , няма начин за ъпгрейд и тн.

К'ви китайци бе умньо - я виж чии са процесорите, GPU тата и OS-a във ВСИЧКИ лаптопи- няма значение дали Леново или Уйвей.

Какъв е смисъла на това "нещо"?

Ами повече от 5 години имам таблет Dell с пълноценен Windows 8.1

А когато хората измислили Ес класата са говорили на немски с конете си, в Китай са измислили барута, звездната навигация и куп други неща.

Ако започнеш да мислиш ... може и да разбереш .

Опитай пак , с друго нещо - мисленето не ти се отдава .