Коментари - Топ 10 смартфоните на 2015 г. | IT.dir.bg
назад

Топ 10 смартфоните на 2015 г.

С приближаващия край на 2015 година, е време да се запитаме кои бяха смартфоните, които ни впечатлиха най много.

Обратно в новината

Коментари - Топ 10 смартфоните на 2015 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама почему так друзя?Ми ний в Росию сделаем убийци на Ай фони и самсунги ,пищите для нас....и нашие телефонние апаратъи!

Който е ползвал поне 1 път телефон на епъл едва ли ще ползва друг телефон.

Ми ползвал съм 4, 5, 6... Сега съм с LG G4 и едва ли нчкога ще се върна на ябъката...

Наредили сте някакви жълти ментета, а сте пропуснали AlcatelOne Idol 3. Страхотен флагман само за 450лв.

"Смартфонът има 8-ядрен 64 битов процесор MediaTek Helio X10 с 2Ghz производителност на всяко от осемте ядра" - абе, хора, що не вземете някой да ви списва тази рубрика? Като не можете да пишите (по тази тема) - не пишете, какво повече да ви кажа?!? "2GHz" не е производителността, а ТАКТОВАТА ЧЕСТОТА, производителността не зависи само от честотата, а и от конвеера, дискредитацията на процесора, архитектурата му и т.н. Така че не пишете дивотии, моля, ставате смешни. Става ли?

Кой я направи тази тъпа класация в която липсват доста добри телефони?! Какво прави тук това надценено HTC? Аз съм с Lenovo Vibe Z2 Pro: 6.0" 1440 x 2560 pixels, Gorilla Glass 3, Android 5.0.2 (Lollipop), 32 GB, 3 GB RAM, 16 MP камера и не мисля да го сменям, освен ако няма ъпгрейд до Android 6.0

Единствено в БГ класация Самсунг Галакси може да е номер едно и то преди Епъл. По продажби Галаксито го няма никакво, но някой льольо е решил, че е номер едно. Логика - нулева, wtf?!

- Тим, ти ли си бе?

Хубаво ми е да си карам и се возя в кожения салон на W221.Когато сляза и вляза в заведение да си изкарам на масата айфона 6+ и в джоба ми да има свити 2 или 3 бона за джи джи би джи.Може и да съм комплексар, но ми е добре.

Стамене, стига си лъгал хората. Я ставай да прекопаш градината и да нахраниш стоката.

Chefo77

Боже, какви неща правят хората, за да компенсират малките си пишки ...

Всеки един в класацията до 5място заслужава да е на първо. Останалите ментаци да си ги ползват със здраве в Азия.

СМАРТФОНИТЕ ИМАТ ЕДИН ПРОБЛЕМ .... ВИНАГИ СИ СЛЕДЕН И ПОДСЛУШВАН :)))

Е, и? Теб като те следят и подслушват, какво разбраха? Какво порно предпочиташ ли?

С най-малко вложени средства, успешно се подслушват, телефоните от типа "нокия с фенерче".

айФоня е на светлинни години от останалите дето са в групата. това си е РАБОТЕЩ КАМПЮТАР в мини формат. и на андроидите и прозорците им се ще и те да са такива, ама са далеч (все още) от тава. точка!

Не е лошо да си прегледаш лавата ако ти кажат, че ти няма нищо да знаеш ...... ЛЪЖАТ те.

Я пробвай, скъпи мой, с този "работещ" компютър да свалиш някой файл от нета....

Очаквах да са изръсили Шита първи. Недоумявам как са се объркали да напишат истината за кой е първият като качество/функционалност. Да не би Шитнята да са спрели хонорарите?

tva Nexus da ne e niakoj kitajsko mente na Lexus :-) stot ako e telefon tva takuv film nema

От какво пишеш от iOS android windows кажи.Ще дам на 7 годишната си дъщеря да ти обясни как да си сложиш кирилица

Ми по мои последни сведения, Nexus 4 си е телефон, дори смартфон. При това нелош/

Всички изброени смартфони са боклуци.

9-ти номер е 250лв

Всичко това са боклуци!Моят смартфон се нарича Калина ,пее,пържи яйца и картофи,отгледа две деца и сега гледа 4 внука,а и други работи умее /пардон,умееше/ да прави...!Да ви пи..я на тутурутките!!!

Деде, прави разлика между жена и тутурутка.

Леле таз класация не е субективна, а олигофренна - мнго се смях - самсунг 1 - няма по-голяма простотия днес в този сайт.

Къде е Lumia 950/XL бре, катили? 640 е бюджетен телефон, оправете си преписаната статия.

Ало, всеки телефон е бюджетен разликата е в това дали е много или малко бюджетен.

samsung gree kato pechka i iade bateria kato za svetovno. Sastite app na iphone 6s varviat bez greene i bez harchene na bateriata. google maps sasto harchi po malko to na apple vs samsung. kitajski bokluci ne komentiram vaobste

Да не си пил метилова шльокавица, че дращиш така? А, ко? Не?

кадет живея няма нито менте алкохол нито китажски ментета телефони. минал сам през лумя, самсунг, лг, моторолла, ипхоне - последня ги удря в земята всичките заедно сабрани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имал съм удоволствието да опитам функционалноста на всеки един от изброените тук смартове,има доста неясноти и неведения около това кой-кой е,и къде е в топ 10 на нашият пазар,знам едно от наблюдение и то в краварската обител,та там и в момента най тачената марка е на НТС особенно М9 както е и правилно описан тук,та аиии пхона 6с при тях не върви,дава се на план с 24 долара първа вноска и след това по 10 долара месечно за 24 месеца,та там хтц-то си е класиката,после и сони и накрая са самсунг и хиоми-то,след него са лж-то и моторола и на 9то място и-пхона,но разбира се,тук сме една извънземна държава,а които намери М9 на хтс за 1100 лв да го отрази тук,черпенето е от мен

Плюйте, плюйте... Аз няколко месеца вече съм собственик на Redmi note 2. Основният недостатък е, че яде батерията като ламя. $150 струва най-евтината версия, уж само за Китай, ама става за навсякъде. Ако на някой не му се свидят 30-40 долара повече - може да си вземе с малко по-мощен процесор и повечко памет. Тоя път дори традиционно слабия GPS на Mediatek е заменен с много по-добър. По-добър от на Galaxy S4. Ама друго си е да отидеш на кръчма, да извадиш айфоня от задния джоб (току-виж станал с модерна закръглена форма) и да пиеш три ракии :)

Стига с това изтъркано клише за iPhone-а и масата. От статията е видно, че не е най-скъпия телефон.

Не е най-скъпият, но е марката на комплексарите.

Xiaomi яде батерия??? Кой знае търговците какъв ROM са ти сложили. Влез в българския форум miui, изтегли си нормален стабилен ROM, и да видим дали ще яде батерия.

А извън и на върха на всички класации гордо свети Нокиа-та с фенерчето

И като ги изтървеш и стават едни и същи неработещи боклуци.

ксиоми??? казва се шаоми или нещо подобно, уауей е ... знаете кое, прости сте си българчетата, казвате епъл, ама викате вашингтон, мухахахахах, селенчета

Ние ли сме прости? Защо тогава американците викат на Иван - Аивън, на Николай - Николей, на Варна - Ваана. За французите, италианците, гърците, китайците, руснаците дори няма да споменавам как произнасят българските имена. Мога да ти дам хиляди примери. По твоята логика и те са прости, а и съм сигурен на 100 %, че и ти бъркаш?

АБЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ? Какво значение има дали е Иван или Айвън, дали е епъл или айпъл, дали е Петър, Пьотър или Пейтриът... там каквото и да било... Важен е пълнежа а при теб ОЧЕВАДНО го няма.... и никога няма да го има...

Прав е човекът, Х в китайския пин-ин се чете меко Ш. В китайския даже сигурно няма "кс". Благодаря е Шие-шие, а се пише на пин-ин: Хie-xie. това Xiaomi се чете най-вероятно Шао-ми. Дори филмът Манастирът Шао-лин се пише на английски Xiaolin temple. Тъй че стига с минуси по човека.

както се напише, разбра ли!Написано е с "x" и е на латиница, а твоите познания по китайски не го интересува никой, ясно ли е отворко!

тежките програми вървят много по-бързо на айфона отколкото на самсунга като изключим тези на гугъл :))) не се оценява само желязото дисплеят на самсунга е по-добър ама аз филми не гледам на телефона

Ай фона е добър ама не достатъчно , това за софтуера му е само легенда тупани

Ми може и да вървят, щото е празен. Сложи му един интерфейс 5гб, па гледай дали няма да клекне като циганско конче с жалкия си 1гб рам.

Празна ти е главата! Един колега има поне 50 игри и сума ти програми в айфона си и въпреки това е супер бърз.

Китаецо, защо в любимите ти ксиомита и хуявейчета няма нито една китайска част или софтуер? Процесори, чипсети, софтуер - всичко Мейд ин ЮСЕй, Корея или Тайван. Отговори ми, жълтурче

Кое е мейд ин Ю ЕС ЕЙ бе? :Д:Д:Д В америка няма никво производство. Знаеш ли кво пише на ай фона? Явно не си бил близко до тази американска гордост. Designed in California, Made in China. Пълен дебил

така пише щото в Китай сглобяват телефоните бе. Колко си глупав. но е факт, че в него няма нито една китайска част

ксиомиту любимия жълт боклук на панелния комбайнер в комуноидно-русофилистичния бг-стан

... а също и на един инженер, който от 23 години насам си получава парите, след като е написал фактури от собствената си фирма, а не от фиш за заплата. И точно защото са си негови парите, знае цената им и предпочита да получава максимална стойност срещу тях, затова има Xiaomi в джоба си.

Jm, не се опитвай да обясняваш. Не е истина колко много заблудени аграрни миханизатори има по тия географски ширини... :)

SONY XPERIA бие по всички параметри, доста ви е манипулирана класацията ;) Освен това има и слот за карти до 200гб, и ативни слушалки които са и стерео микрофон ;)

Телефона на Сони излезе ноември тази година, няколко месеца след изброените телефони. Затова е нормално да има най-добрите параметри за сега.

Къде изобщо ги бутате Ай фоня и лумията, от тях нищо не става.

За лумията си прав, но ще цитирам 20-годишния си племенник, който от Нокия и Самсунг галакси ноут мина на айфон6+: "чичо, аз до сега все едно изобщо не съм имал телефон!" И това във връзка с това, че моето семейство сме епъл манияци, а семейството на брат ми си купува каквото попадне там само на далавера да е.

Еми да, изглежда човечецът е доста прост и обича простите неща, щом шитнята му е допаднала. Кат го кефи глупав телефон, да си го ползва със здраве:)

3 китайски боклука в дъното на класацията. Там им е мястото на жълтите китайци.

Ай сектир ве , ползвай си айфоня и карай по-леко каруцата , че виж друснало на некой камик и се е счупил .