Коментари - Samsung затвърди лидерството си при смартфоните | IT.dir.bg
назад

Samsung затвърди лидерството си при смартфоните

Samsung запази лидерската си позиция в продажбите на смартфони, надхвърляйки пазарен дял от 35%, докато делът на Apple е спаднал, съобщи днес компанията за пазарни проучвания Strategy Analytics.

Обратно в новината

Коментари - Samsung затвърди лидерството си при смартфоните | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 10г ромите били 10% от населението ни а сега са 29%...Интересно другата год колко ще са и дали ще са по-качествени. Истината е в иОС и Винфон. Профешънала си е профешънъл а непродадена Нокиа или Голф нема!

Съжалявам те, ако мислиш, че Гугъл са аматьори, а Епъл са професионалисти.

Не си много умен,нали?

А най-интересното е при ОС Андроид - 83% ИОС - 13% WP8 - 4%

В тази класация е интересно 5-тото място. Там са Леново с 7% пазарен дял А преди година не продаваха смартфони. Слдващата година ще е интересно...

А кога да очакваме български смартфон на пазара? Между другото, колко ви е хонорара да пишете глупости за Самсунг и Епъл? Ако идиотите можеха да летят, то коментарите на Дир.бг щяха да са летище.

Не знам колко е по-функционален тоя Samsung, но отидох да го тествам днес и за 700 евро няма да дам за таблет който прескача и забива. Нека да ми е "ограничен" iPad-a, но поне ми работи гладко, бързо и без проблеми. Толкова версии и толкова силен хардурер му слагат на тоя Андроид и пак сече!

уви, това е така с много от андроидите, дори висок клас. ХТЦ-тата изглеждат така по-безпроблемни в това отношение. Както разбира се и WindowsPhone8 който също е мега мазен и безпроблемен и струва стотинки

Глупости приказваш, уви. Не съм виждал Андроид да "прескача" А Windows e мега тъп

Тъпа ти е кратуната. Винфона НЕ забива и върви мазно. Анимацията му е сравнима с Пиксар.

цамцун имат 20+ нови смартфона през 2013г, като нито един от тях няма единодушно признати предимства, както и положителни ревюта, съответно има 20 милиона излъгани, които никога няма да повторят тази нонейм цигания, но няма и да признаят че са хвърлили парите си на вятъра - същите пари като за HTC, Sony или Apple. Цамцун феновете са жертви на най-тъпия маркетинг на света - голям дисплей (с малка резолюция) и многоядрен процесор (за да отваря гладко телефонна книга и елементарна игра 200мб) - на "змията" на Нокиа някой гледаше ли процесора ???

Ти тъпанар ли си или обикновен iDiot?

Ебаси трола, честно.

де са зомбитата?

За мен да имам телефон самсунг е все едно да нося анцунг с три черти... мерси, нищо против феновете... носете си ги , и чантички за кръста си купете :) Аз залагам на Сони з1

Сони-мони.....с андроид ли е...смотана работа с компримиси. иОС или УФ8

КомпримИси вече не правА!!! Никога повече Windows

Още ли има балъци, които да купуват изключително надценените телефони на Apple и Samsung?! Хора, осъзнайте се!!! Има много китайски производители, които предлагат по- добри смарт телефони на 3 пъти по- ниска цена!!!

Има много китайски производители, но далеч не всички предлагат необходимото качество...

При китайските няма гаранция дали пипането на дисплея не води до задух или пристрастяване.

Съвсем нормално.Съотношението цена- качество при корейците е доста по добро,а наличието на купища безплатен софтуер само добавя плюсове.

Еееееех.... Кога ли ще видим руски и северно корейски смартфони да се конкурират за лидерство.....

Тези копират дори името на телефона, Епъл модели 3gS, 4s, 5s Гнусмас модели s3, s4, s5 на бас че ще го пуснат. Няма как де ме кефят типове които дори името на моделите не могат да си измислят.

В моделите на Самсунг се крие много по-голяма оригиналност, отколкото в тези на Епъл. Уж еднакви, ама S е тип галактики.

Глупости, буквата S е изобретение, патент и търговска марка на Епъл, както и заоблените ръбове и белия цвят.

Абе стига сте се яли едни други..Това което става на пазара не е добре за нас - потребителите.. Има 2 фирми, които държат 70% от пазара. И докато държат 70% им е през оная работа за потребителя - също както мобилните оператори в бг. Ще се радвам да има още поне 3-4 големи играча с други ОС-и за да си дойдат цените на мястото. Телефона не е статус символ, кога ще го разберете.. Ако беше статус символ, аз щях да имам един бътлър с черна ливрея и бели ръкавици да ми носи бял телефон от слонова кост с шайба на златно подносче до мен постоянно и един пич свързочник с една голяма раница с военно радио на гърба за връзка.. :)

Ха-ха-ха, хареса ми как описа телефонът като статусен символ. И си абсолютно прав. И за другото си прав - не трябва да има толкова малко играчи. В един момент се самозабравят. Но мисля, че през следващото тримесечие нещата ще започнат да се променят с набирането на скорост на Huawei.

аа ти лъзес лъзес аз скоро сицки приклеца и изпревари много скоро)))))

Куца марка с още по-куц Андроид.

Кисело, а...

Я си сложи сам един плюс, че ми е кофти да те гледам така с осем минуса (засега), без нито един плюс

Да, те 80+ процента от потребителите са пълни идиоти, слушай бай ти Ганя, той знае по-добре от всеки чуждестранен льольо що е то качество и финес.

Нещо малко оф-топик... Направи ми впечатление колко много обяви има в базара за смартфони под "реплика". Явно така е модерно сега да се именуват ментетата. А иначе думата реплика се отнася предимно за копия на произв. на изкуството, за които авторът на оригинала е дал съгласието си. А при смартфоните си е чисто ментосване. Не знам някой дали е отварят подобно нещо - отвътре прилича на играчка, сглобена в някое мазе от прохождащ любител на електроника :)

Смартфона е комбинация от желание, необходимост и финанси водени от предпочитанията. Аз имам всяко iУстройство и два пъти повече Андроид таблети и телефони, защото ми трябват за работа. Но като излизам навън ползвам Нексъс 4 и не планирам да си взимам 5-цата например. За работа ползвам Мак Бук Про, но всички други машини у нас са ми под Линукс, дори лаптопа на жена ми, която обожава Убунту. Нямам нито един Уин у нас, просто не ми трябва.. Имам XBOX & Ouya за игри.. Мисълта ми е, че съм запознат със двете платформи до болка. И двете са абсолютен боклук. Не мога да ви разбера за какво спорите. 99% от това, което може да се свърши на едната платформа, може да се свърши на другата. Епъл предлагат затворена контролирана среда с малко възможности за нагаждане към личните предпочитания, но малко по сигурно поради факта че проверяват всяко приложение. При Андроид нещата много по свободни и рисковете малко по големи. На мен повечето неща са ми по сърверите на Гугъл затова и позвам Андроид Само си губите времето в безмислени спорове.. Айфона не е знак на статут, Андроида не е признак на интелект..

Само едно нещо да добавя.. Адски дразнещо е начина по който Епъл се представят за изобретатели на всичко. Почти нищо не са изобретили, освен тялото от цял блок на лаптопите си, но това е друга история. Всичко друго им е крадено, взаимствано или пригодено

Е как да не са - изобретили са доста неща, включително и прототипите на смартфоните на Самсунг

В тая връзка - Стив Джобс, лека му пръст на човека, да не е с македонски произход?

Няма по противно нещо от Андроида!

огледало имаш ли?

С ДВЕ РЪЦЕ И АЗ ГЛАСУВАМ, ЧЕ НЯМА ПО-ДРАЗНЕЩО ОТ ШАРЕНИЯТА НА ГУГЪЛ. Анимация=0, стабилна работа=0, модифициране за инкогнито =0. А без да си логнат в Гугле плай-просто звбрави да ползваш поща! Пълен тшк и милиони пубери.

Много си прав, но преди да се изказваш, трябва да провериш дали от Епъл не са го патентовали, защото утре може да осъмнеш с $10-20 милиона глоба, отсъдена от щатски съд.

Епъл ще стават от сега нататък все по сигурни. От фирма държаща нищожен дял от пазара, никой уважаващ себе си вирусописач не се интересува. До края на годината Huawei ще ги превари като дял на пазара на смартфони, следващите са Sony и ZTE и Lenovo.

Все си изредил китайски ментет. Как ще ми ги сравняваш с Епъл само не разбрах? Епъл, M$, Оракъл и Адобе са тези от които всички останали копират. Включая китайци и корейци.

Не знам за смартфоните, ама това дръпнатото на снимката ще го спукам!

Евала, най-накрая един градивен коментар!

Мерси! Просто казвам каквото ми е на ума!

Предполагам ОТ БОЙ.

През устата с шнорхела!

3евзек

Не е оферта. Казаха че бил голям. А като гледам какво ръчище се крие зад него, не ми се мисли как изглеждат шамарите.

ще го пориш кат риба с големия питон, като бат Митьо пищова :)))

Тц, нормален си е - корейчето е малко ха ха ...

Изобщо не ме вълнуват финансовите резултати на Самсунг и Апъл, както не вълнуват и огромна част от работещите в тези компании. Но пък новината е повод да започне люта дискусия сред коментиращите тук. До няколко часа всеки ще си го е извадил и ще со мери с останалите. :)

Е как иначе - в момента Самсунг имат по-надежден софтуер, по-качестветни телефони, значително повече иновации, по-потребителски ориентирана политика и поддръжка, по-адекватни цени, повече възможности на смартфоните им, по-добри технически характеристики и липса на дразнещите "фешън" кичове - нормално е да са първи ! А за епъл остава борбата за второто място с нокия или други подобни ... А предстои и излизането на S5 ...

Много адекватни цени, няма що...исках да си купя новия Note 10.1...ми той по-скъп от iPad Air.

Но не е толкоа орязан като iPad-а откъм функционалност...

Много ясно, че Samsung ще имат по-голям пазаред дял на мобилни устойства от Apple. Разнообразието при тях е по-голямо.

Това на снимката точно смартфон ли е? Нещо гоуем ми се вижда...

Чакам разгневените огризчовци да ревнат! ;)

Дреме ни на нас да ти кажа:)

Ти разгневен огризко ли си?