Коментари - Лондонски съд нищи загадката кой е създателят на биткойна | IT.dir.bg
назад

Лондонски съд нищи загадката кой е създателят на биткойна

Австралийският компютърен специалист Крейг Райт ще свидетелства пред Върховния съд в опит да докаже, че той стои зад името "Сатоши Накамото", псевдонимът, с който е известен "бащата" на криптовалутата

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Лондонски съд нищи загадката кой е създателят на биткойна | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако Райт беше Сатоши, той щеше да си го каже още в началото, вместо да се крие зад този идиотски псевдоним, а сега да трябва от 9 кладенеца да носи вода, за да доказва, че е той... Следователно - не е той!

А туширамикура кво е измислил тогава?

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:==--- https://do.my/biox

Ползвам я непрекъснато, и Беевски е доволен.

аз го измислих

Едно по-силно слънчево изригване и биткойнетата се нулират.

Биткойнетата най-малко ще го усетят, виж, това че ще падат самолети върху градовете ще се усети от всички.

При такова изригване, Биткойните ще са ти най-малкият проблем. Охлаждащите помпи на АЕЦ примерно, както и тези на водоснабдяването и канализацията ще се избушат далеч преди целия интернет.

"австралийските тайни служби са толкова тайни, че никой не подозира че дори съществуват" (това е цитат от един филм), Доста странно изглежда и появата точно в момента на криза през 2008.

Ами кой, някой велик строител на "пирамиди " .

Сън не могат да спят съдии, банкери и всякакви подобни хрантутеници, че не могат да разберат кой е авторът на нещо толкова значително! Те са свикнали, че с пари всичко се купува - информация, човешки животи, всичко! И това ги гложди и смъди като трън отзад!

Значимо, значимо... Колко да е значимо? Значимо е откритието на антибиотика. Тук, колкото и да говорят, едни спечелиха много пари и доста изгоряха. Похарчи се много ток и се потроши много екип за безсмислени изчисления. Останалото е спекула

По-интересно е как съдия, завършил право, който вероятно има едноседмичен курс по компграмонторст и хабер си няма от криптография, която е много сложна материя дори за специалисти, да не говорим пък за блокчейн и криптовалута, която е иновативна и още по-сложна материя, ще отсъжда по същество. Това е тотален виц.

да сглобят някаква обществено приемлива версия, след което всички вече да спят спокойно... Иначе така много сърби и много боли, и посредствените мозъчета ужасно се измъчват, че не могат и никога няма да разберат истината! :)

Сега ще ти разкрия една тайна, но на никого няма да я издаваш. Съдиите разбират само от право. За всичко останало, се назначават експерти. И да не казваш на никого, ей!

Те тамошните съдии не са прости калинки като тукашните. Освен това CSW има богата история на доказани лъжи и фалшификации на документи в разнообразни предишни процеси срещу австралийското, американското и английското правосъдие. Доказателствата не изискват особени познания по биткойн, за да бъдат разбрани от всеки средноинтелигентен съдия. Най-прост пример давам: биткойн клиентът е написан на C++. CSW предоставя като доказателство някакви дискове с изходен код (уж писан от него 2007 г.). Адвокатите на ответната страна се свързват със създателя на C++ проф. Бярне Стоуструп и той свидетелства, че някои от езиковите конструкции и библиотеките, които се ползват в този код, не са съществували преди 2011 г. И всякакви други циркове. А по повод твърдението на адвоката на тоя австралийски мошеник, че "от COPA не са представили доказателства, че Райт не е Сатоши, а само са се опитали да опровергаят автентичността на представените документи." всеки юрист знае, че отрицанието на твърдение не може да се докаже. Но щом може да се докаже, че CSW е сътворил хиляди документи и файлове фалшификати, и измисля все по-невероятни твърдения, за да обясни как не може да ползва частните ключове към адресите на Сатоши, всеки съд ще отсъди, че CSW не е Сатоши. Което и ще направи СОРА.

Няма никакъв Сатоши. Биткойнът се появи за да обере недоволството от продънената финансова система, за да може всичко да започне отначало и да поеме огромното количество новоизмислени пари, които иначи щяха да бъдат вложени в злато и цената му нямаше да може повече да се манипулира. А биткойна като въздух под налягане може да стигне и милиони долари. Това не пречи никому, освен на последните влезли в схемата.

"истинският Сатоши вероятно щеше да излезе от сенките и да опровергае твърденията му". Да бе, ЦРУ ще излезе и ще си признае...

Е то Сатоши Накамото още държи първите изкопани биткойни, освен ако не е прехвърлил портфейла на друг. Който направи транзакция от този портфейл, значи той е бай Сатоши. Иначе е мошеник.

Първите изкопани биткойни не са никак малко. Милиони койни по днешният курс са над 60 милиарда долара. Кой обаче държи частният ключ за портфейла? Вървят и паралелни дела в които семейството на починал 2013 мъж иска дял защото той участвал в създаването на биткойна и публикуване на информацията за него.