Коментари - Луизиана иска да качите личната си карта, ако ще гледате порно онлайн | IT.dir.bg
назад

Луизиана иска да качите личната си карта, ако ще гледате порно онлайн

Нов закон се опитва да спре достъпа до порнографски материали за непълнолетните

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Луизиана иска да качите личната си карта, ако ще гледате порно онлайн | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пораснах с в-к "Чук-Чук" и списание "Табу", които старателно изучавах от 13 годишна възраст. В Луизиана ще се натрупа доста тийнейджърско напрежение под формата на акне с тези забрани за сексуално осъзнаване!

А Луиза и Ана искат да качиш снимка на делфина си, за да преценят има ли смисъл да ти пускат лаиф кам-а.

какво да правя. Закъде без порно, да не би да похвана книга ...

Пълен смях е това с лична карта, кредитна карта + 3Д сигурност и 99.999% от "младежите" отпадат от играта....Ама тва е червен щат, там обикновено не измислят решения на проблемите...а създават такива!!!

Това ми "мирише" на изнудване и печалба за "наши" ора. Ако искате да няма порно за деца, еми просто го спрете навсякъде да е online. И ако някой иска, да иде да си купи или поръча. От толкова работа нямам време един филм да изгледам, камоли порно да търся.

?

Нашия етнос правим деца като станем на 13

А нашият още на 10.

Тоя етнос на 13 вече са възрастни,има случай на 17 годишни баби дори... Тях законите не ги ловят,дори институциите ги пазят...

Sm3hurk0

Порно индустрията е за милиарди ! Че ще се намират начини да те следят - това е ясно... Ама утре, като седне детето на компа ми, и рекламите като се пявят, то ще се отрече от мен.. :)))))

ще ти остави бележка с по-хубав сайт.

Вчера пак застреляха дете при произволни стрелби, а америслямците се загрижили, че ги излагали на порнография.

То в момента децата може да гледат порно директно от телефона си,от телевизиите,от компютрите си,от списания и вестници,а на запад дори по улиците на разни паради,където ги водят самите им родители. И сигурно са гледали много повече от нас,80% от интернет е порнография и то всякаква,в последно време има всичко,свят да ти се завие и да те занеми,дори нормално порно взе да няма. Аз съм за премахването му от интернет,не забрана,а изцяло премахване,но знам,че няма да го направят,защото всички гледат,а пък бг държавните институции са най големите разпространители на порнография,това е описано в доста медии. В България примерно е забранено да качваш порно,това е така в Иран и Афганистан,в цял свят няма такова нещо,всеки може да качва,стига да не е под 18. Затова и интернет е залят от разврат,странното е,къде им е акъла на тези да се качват,как правят,какво ли не,нямат ли поне малко срам?!?

Само да не спрат чатърбейт с рускините с пишки. Там не е порно а "психотерапия".

Какво е това чатърбейт?

И още сега виждам как личната карта на агент буда, ще бъде широко използвана за верификация.... Тия мъдри мозъци мислещи законите не се научиха, че няма решение, което да е чрез ограничение на нещо. Доказаха го със сухия режим 20те години на миналия век... Вместо това да вземат да образоват децата какво е порно, да въведът задължителни психологически консултации относно порното и по този начин да регулират неговото негативно влияние върху подрастващите.

После ще се окаже, че едни и същи 90 годишни дядковци са гледали по 1000 0000 1аса порно, вдновременно на различни места в щата. Единственият начин е да се махне порното от нета. Да бъде блокирано и зитривано. Другият по-мек вариант е да няма безп,атно порно. Но вторият вариант ще бъде постоянно пробиван и е временно решение.

А първият е невъзможен

Ама как ще спрат Пайрътбей??? Опитват се вече 10-15 години, и все не става... Порното съставлява около 80% от интернет трафика, ТО Е НАВСЯКЪДЕ. Това, с личната карта, просто няма как да работи. Да не говорим, че има и хиляди технически средства да се заобиколи луизианското ИП (по което ще блокират порносайтовете).

Статията е написана от мъж, чиито клипове как онанира, обикалят Интернет