Коментари - Немци изграждат LTE мрежи на... Луната | IT.dir.bg
назад

Немци изграждат LTE мрежи на... Луната

Скоро ще може да провеждате обаждания и да влизате в интернет от нашия естествен спътник... стига да се намирате там.

Обратно в новината

Коментари - Немци изграждат LTE мрежи на... Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете с тоя тъп довод - щом руснаците не са реагирали значи е имало кацане на хора на Луната. Страшно затапване! Не знам кой сега е русофилът - май вие които вярвате безгранично в способността на руснаците да докажат ако е имало нещо гнило. Само че руснаците не са могли да докажат, щото е имало излитане. От там нататък какво точно е ставало на Луната никой не би могъл да каже, даже и в наши дни, какво остава за преди 50 години когато технологията е била много по-назад. Можем само да си вадим заключения от косвени улики и интуиция, както и от здравия разум.

Американците са предавали на живо. Тава довод ли е? Също са дали проби от Луната за изследване на 80 държави. В това число и България. А това довод ли е? Няма никакъв снимков материал от полета на Гагарин Това значи ли че той не е летял?

Защо само немците, г-н Гогов, ами баварите, франките, вестфалците, саксонците, швабите, алеманите, англите, даните, бургуните и многото други ГЕРМАНИ защо ги пренебрегвате?

В Германия сигнала за телефоните е като при нас едно време в началото на Мобилтел т.е. търсиш си място дето шо- годе има сигнал, че да можеш някак си да говориш, те на луната тръгнали че и с 4G!!!Голяма смехория. Може и д ане вярвате ,а ма великата Германия дето сами за себе си разпространяват легенди в много отношения са 50 г. след маймуните. Които не вярва да се опита да проведе разговор от движеща се кола в Германия или от някой приземен етаж в сграда и после да ми каже резултата.

Имаш нужда от нов телефон. Този който използваш не струва, затова не можеш да говориш в движение или от приземния етаж.

За разбирачите като теб,да уточня, че използвам Аифон 7 още е в гаранция

А на бас че нещо ще се случи и повече няма да има ни кацане ни новини на тази тема. Няма как да бъде позволено да се разкрие холивудския сценарий.

Колко залагаш и къде.

Колкото искаш, където искаш. Но първо ми посочи един пример който да ме опровергава. Някой да е бил на Луната, да е видял следи от хора там.

Аз пък още търся дълъг лост. Опорната точка ще ми е Земята.

Ама коментари: един път! От умни по-умни!.. В кой свят се намира България?! И я някой там да вземе да се сети и за еврогейовете и прочие дежурна помия, я се вземете в ръце!

Аз пък имам идея да произвеждам градински инвентар за луната!

и лунни домати и краставици, може и лунен казан за ракия :)))

Бе те един смартфон не могат да направят, тръгнали на луната.

след като "великите САЩ кацнаха на луната" в холивудско студио, сега и гернанците ще строят мобилни оператори там.Честито.Ако бяха македонци разбирам ,ама те били германци.

Айде пак те изпусна от поглед сестрата и прописа. Павловият ти рефлекс вече се задейства само от "луната", не е нужно да се споменават кацанията. Толкова години лечение и нулев резултат, трябва да се потърси отговорност за похарчените пари от здравното министерство....

пак ли бе сестро,колко задници избърса днес ръчно и после яде с тая ръка

Ако може да се вярва на сензационните новини в интернет, немците отдавна са на Луната. Разхождат се в черни скафандри и се поздравяват с "Хайл Хитлер".

Гледах неотдавна една такава sci-fi комедия, не беше лоша (филмът беше правен последнит 5-6 години някъде).

link

Където има Базови Станции на мобални оператори, НЯМА живот... Или палиш, режеш и чупиш станцията, или умираш.

Дъх не можеш си пое от тия станции брейй... така и не те оставиха на мира. А и тая сестра постоянно с тия хапчета...

Редакторите на дира достигнаха нови висоти. Да кажеш на германците немци е дори по тъпо от това, да наречеш един англичанин великобританец. Не знам, тия хора поне някаква обща култура нямат ли. По добре щеше да звучи дори да ги именуват дойчовци.

Глупости, в българския германци и немци са напълно еквивалентни.

Два лунохода Audi Lunar Quattro ще се отделят от Alina, за да се отправят към мястото за кацане на Apollo 17.....незнам каква трева пушат в дира, но трябва да е много яка!

Ами може да се окаже фалшива "новина" а може и да ги направят и кацнат, еднакво възможни са и двата варианта в днешно време.