Коментари - Нова теория за образуването на Луната | IT.dir.bg
назад

Нова теория за образуването на Луната

Учени предложиха нова теория за образуването на Луната.

Обратно в новината

Коментари - Нова теория за образуването на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Lunata e inertno tqlo doshlo ot drugo izmerenie!

Егаси простотията. Не е истина.

Луната е създадена от Скопие по нареждане на Коминтерна.

Но Нинова е подготвила контраудар....

Всичко е възможно, но не от познанията ни за момента. За Луната има легенди, че не е съществувала около Земята. Тя Луната по изкуствен начин се е отзовала в орбита около Земята, може би с цената на жертви от силно развита извънземна цивилизация, която има заслугата за появата на земният живот във всичките му форми.

вапоризирана - изпарена, превърната в газообразно състояние

За съжаления никога няма да разберем как се формирала Луната. Пътуване във времето е възможно само напред, но не и в миналото....

Това мирише на хипотеза, а не на теория.

Голямо "вапоризиране" е паднАло! Толкова ли нямате свестен преводач, новинарите?

Всички измислени теории се сменят като носни кърпички през ден , през два , през месец, през година. ИСТИНАТА за Сътворението стои непоклатима от преди 3500 години , когато за пръв път е написана от Мойсей в Книга Битие на Библията до днес и не се изменя с нито една запетайка.

щом си вярваш.

БРЦК

Това дето го пише Мойсей го има написано в Шумерските текстове много по рано - преди 6000 и повече години. Там пише също така, че луната се е образувала когато планетата ни (Тиамат) се е сблъскала с друга планета и е била разцепена на две! От по-малката се е образувала Луната. Та отде шумерите са знаели какво е станало преди милиарди години?

Толкова наивни и манипулирани. Вземете разширете прспективата на образованост и непредубеденост, отворете си съзнанието за истинските неща и стига с тези халюцигенни басни. Вярно, истината не е долюбвана, защото руши илюзиите и изобличава, а в Новио завет на Светото писние се казва, че тя ще ни направи свободни. А човек е само свободният такъв, той затова обича истината! Ти от кои си?!

Бастуне неграмотен... Кой р писал библията... Алоо.. Друг бастун неграмотен, като теб... Хахаха... Смешници... Алах, Исус и други разказчета...

За съжаление хората погиват поради незнание. А Господният ден ще дойде като крадец нощем и всичко каквото се е вършило на тази планета напоена с толкова много кръв и натрупана за огън, ще бъде изгорено, и няма да остане ни спомен, ни корен. Защото е могъщ Господ който ще съди живи и мъртви. Ако няма абсолтна справедливост, ако Бог не е всемогъщ и всезнаеш, и ако Неговият свят характер не е непроменим през вечността, вечен живот не е възможен, а само той има смисъл, понеже само тогава всички познания, постижения и стремежи на живите ще бъдат съхранени и ще бъдат развивани през вечността за прослава на Господа. Ние сме създадени за да бъдем зависими от нашият свят Създател, който знае как да ни направи свободни и истински щастливи, а не от хората. Който не върши грях е свободен човек в Господа.

Луната е откъснато парче от Земята при сблъсък с друго космическо тяло. Уликите са навсякъде. Само слепци не ги виждат.

По точно от македонската част на Земята

Само не знам защо я наричате нова, това се знае от древна месопотмия. Четете Дванайстата планета, който се интересува кое и как.

се интересува да чете това : "Кой построи Луната" Автор: Кристофър Найт; Алън Бътлър

К'во бе, не ви хареса критиката ли?

и от тоьи гас и камъни се появиш живот и ДЪрвета и растения.... Господ е създал всичко, обърнете се към Господ докато в време... че сега иху аху ами после? замисляте ли се изобщо...

Които между другото са в изобилие на луната, с лопата да ги ринеш.

Вапоризирна гугъл не транслейтната междоушна айсирана кал.

Тази теория не е вярна. Нашиот цар Александър македонски е закарал с колесници камъни и пръст от Вардаро в космоса и така е направил Луната. Затва она е земля македонска.

Да, обаче, заради влизането в Европейския съюз, респективно заради гърците, сега Луната ще се преименува и занапред ще се нарича Горна Македония, а долу ще си бъде Вардарска Македония...