Коментари - Любимите книги на Марк Зукърбърг | IT.dir.bg
назад

Любимите книги на Марк Зукърбърг

Марк Зукърбърг е много неща - създателят на Facebook, инвеститор в много иновативни проекти, най-младият милиардер и 4-тият най-богат човек в света.

Обратно в новината

Коментари - Любимите книги на Марк Зукърбърг | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде е 'Винету'???

Има разлика между него и "руския Зукербърг" - Павел Дуров. Павел Дуров заедно с помощта на брат си който е математик, основават ВК, руския фейсбук. Сам се определя като атеист, вегетарианец и либертарианец, като през 2011 дори превежда доста пари за благотворителност на компанията на Джими Уейлс - основателя на Википедия. През 2014 е отказал да предостави информация за Навални и за украински протестъри от ВК до руските служби, пак през 2014 е 'принуден' да продаде от акциите си от ВК на Майл.ру, компания притежавана от олигарх близък до Путин, и в последствие напуска Русия 'завинаги'. Сега е с гражданство на Китс и Невис, и следващата му компания основана в Берлин е "Телеграм".

ми те 1/2 автори на любимите му книги са си евреи?!? в сащ, 90% от милионерите са white american jew (male). знам го от инвестиционна банкерка работеща с клиенти с капитал от над 1 млн. долара. как така стават тея неща? аз знам, ама вие сещате ли са?

разбирам как човек който не е чел религиозни книги това му звучи странно. пробвай, прочети библия, коран, тора (юдаизъм) и някой сборник със сутри (будизъм) докато християнството, исляма и будизма проповядват аскетизъм и откъсване от земните блага. юдаизма казва няма грях в имането - имай, заработвай и забогатявай както си решиш за добре, грях е само ако ползваш съмнителни методи срещу други юдеи. разбира се с времето юдеите ще натрупат повече от останалите религиозни групи.

Началник

чел съм. та сам се покасал! бивш харе квишнар съм, баце. палячото дънов съм чел, клоуна ошо, шута прабхупада, смешната бхагават гита, части от махабхарата и то не малки. библията я започнах и щах да повърна, не я довърших. всичко е лъжа и измама! ментален контрол и манипулация. сега мразя всички религии, без никакви изключения! и отлично знам как им работи на еврейте тая част с "божията помощ", драги... а в изобилието не виждам нищо лошо иначе, но явно ти НЕ ЗНАЕШ ПОЧТИ НИЩО, за устройството на парите, ми се вижда...

сега всички алчни кандидат богаташи да почват да четат тия книги

чел съм повечето от тях. Препоръчвам ги на всички не само на кандидат богаташите пп. то ако четенето на книгите по някъв начин пряко те правеше богат надали точно Зукърбърг щеше да е 4тия най-богат

Зуката най-много обича да разглежда книги от по 100 страници и с картинки по 100 долара, а напоследък му харесват и тези от по 500 евро - по лесно се четат! А дай тоя лайк сья!

Еврейчета му е подсказано какво да направи, иначе всички данни минават през ЦРУ за всички хора, по 10 терабайта снимки, контакти, кой, кога, защо и т.н. Глупаците сами се набутват със смартфони, следят ги постоянно, gsm-a в джоба им, пишат във фейса къде отиват, с кой се срещат и т.н. ;))

интересна теория! сигурно ЦРУ и на "всички хора" е подсказал да си тъпчат всичко в сайта на Зук, че да могат да бъдат следени

Като чета коментарите разбирам защо българският народ е малък, но прост. За завистта и безкултурието въобще няма да говоря. Ам затуй нямаме и просперитет. Една магистрала още не сме построили като хората и никога няма да построим. Най-добре китайците да дойдат!

аз от феминизирани промити мозъци, други коментари и неочаквам, те винаги все такива неаргументи вадят като завист или анти-семитизъм и т.н. но от хора дето висят по цял ден в същия тоя фейсбук и не са построили и Лего със собствените си ръце, какво да очаквам, а коментират стоеж на магистрали - ами феминистки не ви виждам наравно с работниците по тези магистрали или вие само да хленчите знаете и да се борите за равенство!?

Нямаш мозъка за нещо над това да врещиш в картечен режим като изтрещяла циганка иззад пазарската сергия, айде покривай се. Това е валидно и за постовете ти в които се представяш за мъж.

Големи много знайковци сме, а? И се репчим на всеки и за всичко!? Все някой ни е крив. Ама делото по спасяване на давещите си е тяхно дело - това винаги забравяме, или не знаем, или не искаме да е така ...

прост народ с претенции. има и изключеня разбира се.

My favourite book? Well, facebook of course :)

А Мичето Стоичкова какво е чела?

Аз чета също много. Странно ми е защо за мен никога не пишат. Дали защото не съм евреин.

.защото не си четвъртият най богат. не си дори и петият!

стани евреин! моше ще даде париците! сериозно! малко е мъка 4-5 години, щото требе да се ДОКАЖЕШ на духовният ти водач (всека група има такъв палячо)! но след тава, йеховата ПОМАГАЛ! и хоп! пари бол!

Ами чудесно, само че facebook не е оригинален негов проект, той просто е бил програмиста и е залопоутребил с него. На практика този човек няма нито морала нито креативността за нещо изключително. Поради това немога да приема избора му на книги за нещо специално.

художествена литература чете ли

Не, загуба на време е. Човека има специфични цели.

Истинските книги помогнали на Цуки да стане БОГАТ.Сефер разТора БабилонскиТалмуд 22тона Сефер Йецира Ключовете на Цар Соломон .Гностична Кабала : ,Всичките пълен наръчник по Демонология Черна Магия и управление над тьмнта енергия

И тъмна енергия ли има? Ако не си сигурен в това което твърдиш, значи клеветиш ближния, което никак не е желателно.

А Талмуда чел ли е? Оти равино ке се ядоса

Ми нищо неочаквано, списъкът говори за типичния борец с лакти чиито интереси почват и свършват с това как да отхапе възможно най-много.

На работа в руския север

Типично...американска масовка. Няма да захване Достоевски или Толстой...

Баш тия не виждам кой с всичкия си може да ги изтрае. Единственият автор от 19-и век, който и днес става за четене след детска възраст е По.

Брех майка му стара и тоя като малкия Владимир Улянов най-много обичал да чете.

Няма ли да напише сам книга? Като например "Как осъвремених ЩАЗИ", "Как достигнах до най - личните данни на глупаците", "Как с помощта на ЦРУ започнах да купувам и продавам душите на хората за най - ценното на света за евреите - парите."

Тъпи книжки. Щом Старецът и Морето не му е в любимите няма какво да говорим за това тъпо мекере.

"Mein Kampf" я е чел на колене.

Говорите за книги, а само си вижте НЕГРАМОТНОСТТА и НЕВЕЖЕСТВОТО: (цитат от статията) "Книгите, който милиардерът обича са най-разнообразни..." ...?!... Не мислите ли, че не е "който", а е "коИто"?! И не мислите ли, че след "обича" трябва да има запетая?!... O M G!!!

Трябва, разбира се, след новината за Бухенвалд да ни отнемат вниманието с един еврей.

Любимата му книжка си остава чековата. Другото е за пред публиката.

коментарите: малоумни русофилки пищят хаотични глупости нищо ново нищо интересно

Що бе, ти да не си се самоназначил на поста да му подреждаш обувките?

Зукърбърг се интересува от Китай, но на Китай не му е интересен Зукърбърг

ЖЕНА МУ Е КИТАЙКА ... БРАК ПО СМЕТКА - МОСАД И ЦРУ ИСКАТ ДА Е СИМПАТИЧЕН НА КИТАЙЦИТЕ :))

бях забравил че е китайка, но в Китай фейсбука е забранен, изключение са само ХонгКонг и Макао където няма опасност от мюсюлманска 'пролет'

Умопомрачителни коментари! Хора, вземете се в ръце! Човека, който коментирате е на върха на света, а вие в блатото! Кой ли е по-умен??!?!??!!? Не отговаряйте! Въпросът е реторичен!

ето още една типична Либерална овца от стадото, няма мисловна дейност, без дори идея какво прави човека човек - не не са принтираните от централни банки хартийки, с които да си купиш токсична отрова и гмо, които са те излъгали, че са храна! най-вероятно феминистка или феминизиран мъж, ако все още не е гей е на път на стане такъв.

Че е обикновена овца от стадото е очевидно, бил "на върха на света" защото не тъне в мизерия и завист към лъскавите неща на другите като въпросната овца (всъщност овцете са доста по-умни от "въпросната"). Но няма нищо либерално в това да си такъв вид овца. Точно както са тъпи овце всичките мечтаещи за господаря дето ще дойде да ги подреди по правилния начин (в БГ тия са руски слуги или мераклии да се вредят за такива).

Очевидно само хейтъри и глупаци влизат, които даже и една книга не са прочели и завиждат на успелите и трудещи се хора.

Глобалистки роб, това си ти!

Според мен на върха на света са учените, които творят, а не тарикатите, продаващи лични данни.

Не зная какво да ви кажа! Освен, че е интересно, че не виждате по-далече от носовете си! Хейта ви ще ви унищожи! Аз каква съм/ какъв съм за вас няма значение! За сметка на това всички, които се смятате за много "човеци", се самоописвате много добре! Имайте уважение към човека, постинатото от него и се стремете и вие да постигнете нещо! Тези книги поне ги прелистете, опитайте да научите нещо от тях..... ако още можете да четете :) Аз лично се съмнявам! Дерзайте!

Божке, този крадец ли бе! Дори идеята за фексбук не е негова, но нали е евреин получи пълна подкрепа в целта си да стане поредлия евреин милиардер и естествено да прегази всичко по пътя си.

Книга номер 1: Как да окрадем тези за които работим, с труда им да направим фирма, а после да продадем личната информация на нашите клиенти.

един от най-умните хора в момента, а долу са тъпите комунистически тролове

ти си супер тъп бе ганйо щом това еврейско лайно ти е кумира ,..това противно копеле е нищо повече от един нагъл безскрупулен гъз

Да, над 90% от публиката отъждествява "богат и лъскав" с "умен". Почти вярно - напълно вярното е "по-умен". Може да е по-умен от тях щом е успял да се докопа до това, до което и те мечтаят да се докопат.

"Глобална империя", "Нов световен ред", "Краха на нациите"... Ясно! Този май го подготвят да заеме мястото на починалия Рокфелер в йерархията на "богоизбраните". Нищо при тях не се губи! Смятате ли, че ако беше създаден от обикновен програмист, а не от "нашето Моше", Фейсбук щеше да има този планетарен успех? Щеше да си е един регионален клюкарски сайт подобен на нашия "Гепиме"!

новата Света Инквизиция на ЕК (Еврейската Комисариат) на ЕС, т.е. на Светият Съсетски Съюз на Европа, идва за вас, идва за душата Ви, а Светият Инквизинтор-Екзекутор отново ще е еничар - Марин Габриел! Овците блееят, идват страшни времена, в които както Калерги е наредил бялата раса трябва да бъде заменена със стадо то полу-човеци получени от евро-азиатско-негроидната раса получени чрез смесването им и ръговодени от Божествената раса, единственият чист етнос този на еврогейте!

2-ТЕ НАЙ ВЕЛИКИ КНИГИ ??? : - НОВИЯ ЗАВЕТ И - КАПИТАЛА :))

ЦУКЪРБЪРГЪРА Е ПРОСТ КАТО АМЕРИКАНСКИ ЕВРЕИН ... ТЕ САМО СЪС СЕМЕЙНИ ВРЪЗКИ ПРОБИВАТ НАПРЕД ...

литература по Либарална и Глобалиска пропаганда!! как да заличим нациите, как да им инсталираме Глобална правителство, как да направим жените живото-мразещи феминистки, които не искат се грижат за нищо живо освен себе си, а мъжете гейове, съответно как да унищожим първо бялата раса, а впоследствие и човечеството!!

До прочете книгите на Григорий Климов - друго не му трябва :)

този човек, видно от снимката, има генетични проблеми.

Всички от неговия етнос имат такива проблеми

това е резултата от кръвосмешение, с цел паричките да останат в рода! а сега Мария Габриел, ще ме изтрие за език на омразата - новият репресивен цензур на комунистите от Политбюро на Съветския Съюз на Европа, известни като ЕК на ЕС.

ЕК - това не беше ли Еврейски Комисариат?

А любимите му детски песнички? До кога ще ни занимавате с тоя шмекер, крадец на идеи и ЦРУ колаборационист?

Обърнете внимание, че този човек не чете нито едно произведение на класици на световната литература, великите хуманисти - Дикенс, Юго, Толстой, Достоевски.

то па толстой и юго ти казвам едни хуманисти са били в личния си и обществен живот ... :))) ... остави какво са писали по книгите - демек писали са това което се е продавало де :)))

Този клоун твърде много си е повярвал.

А кога ходи до тоалетна бихте ли написали,ей от обща култура?

сутрин около 7:00 и после според зависи през 3-4 часа по малка нужда. други въпроси ?

а виж сол ташака на еврейчето как знае кога еврейчето си вади пишката да пишка