Коментари - Откриха свидетелства за живот на Марс (снимки) | IT.dir.bg
назад

Откриха свидетелства за живот на Марс (снимки)

Канадски и американски учени откриха нови признаци за съществуване на живот на Марс в древността.

Обратно в новината

Коментари - Откриха свидетелства за живот на Марс (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко че другарят вожд ленин не се роди в 21 век. червената планета би била център на комунистическият интернационал а другарката нинова - шеф на всички червени марсиански комунистически дървояди

Акт за раждане да искат от марс

да долните драскачи, снимките от луната са дори повече от 4К. Цветни са защото са правени с фотоапарат Хаселблад на лента, другари идиоти. Имаше и реклама на Хасеблад, че да апаратите са ни много скъпи, но може и да си вземете един безплатно - има четири оставени на Луната :). За съжаление освен американците до ден днешен никой няма технологии и знание да отиде, разходи и върне от там. И то няколко пъти. Знам,че ви боли от неспособноста и завистта ви. Защото сте изостанали фатално и няма настигане. Чао, ако имате други въпроШчета съм готов да ви отговоря, но ако ги зададете възпитано.

Бихте ли ни казали колко няколко пъти се разходиха и върнаха от Луната?

Шест пъти ( 12 астронавта). Дори за придвижване са използвали и лунен ровър.

... упованието на необразованите. И за нея бронебойни патрони няма открити... Първо вярваш в дядо Коледа, после във феята на зъбките, а като пораснеш и в астронавти на луната. Good luck, Mr. Gorsky!

Той Гогов не различава германий от гермнаки...

Поредното подвеждащо заглавие, за да ви прочетем безинтересната статия ...

Открили били таратанци химични елементи ала бала кога намерите скелети на същества или поне черупки тогава ще сте интересни.

Нещо пак ни качиха на шейната - вижте синьото небе на снимка 2???? Няма такова нещо на марс, снимали са някоя пустиня на земята.

Щом специалисти го казват, не може а не им вярваме. Не е учтиво.

специалистите не казват кой знае какво. Имало повишено съдържание на нещо си. Журналистите се пънат за сензация.

Прав сте. Обикновено под специалисти разбирам спецовете по масова дезинформация, които са толкова популярни последните десетилетия.

Мда на холивудската площадка след джойнт парти.

вий вярващите в конспирации сте точно като фанатично вярващите в богове. квото и да ви кажат отговора ви е "бог/конспирация е". сами си подхранване параноя/богоязливост до момента в който до толкова си промиете мозъка, че да си вярвате на глупостите безпардонно. и в крайна сметка, еднакво живеете в измислени светове.

Гледаш сегшните истенски снимки например на Марс. Те са черни на бели петна. Или стари кадри от Аполо с нюанси на цвят. После НАСА ти вади снимки от кацането на Луната с 4K резолюция или поне HD, на които се виждат идеално детайлчета в оставените стъпки от подметките им. При това извадени чак сега 45+ години по-късно. Това НАСА сама си го причинява. А гледа да пуска такива картинки, за да поддържа интерес и вероятно финансиране.

Тези които правят нещата скрито от погледа на мнозинството за да не им се видят мръсотиите, създават и конспиративните теории, за да отвличат вниманието на хората в грешна посока, докато пропуснат реалността, която са им приготвили. И може би щеше заблудата да е пълна, ако не разполагахме с единственият съвършено авторитетен и достоверен източник на информаяция - Божието слово записано в Библията. Там нашият свят Създател, Поддръжник и Спасител е дал точни указания и информация за хората за които истината е по-важна от плътските страсти.