Коментари - Гъбички могат да оцелеят на Марс | IT.dir.bg
назад

Гъбички могат да оцелеят на Марс

Ново изследване твърди, че някои издръжливи земни организми може да са в състояние да оцелеят на Марс.

Обратно в новината

Коментари - Гъбички могат да оцелеят на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво, кацаш на "девствена" планета пък тя се оказва с венерическо заболяване.

gabickite mogat da oceleiat I v ada

pompai

Много ме съмнява ,че се отнася за гъбите от миризливите ми крака и ще ги патентовам :)))

а аз години не мога да се отърва от пущиняка, какво ли не пробвах, ама май ще се отказвам те щом на Марс ще оцелеят, васи гадините

Нямат ламизил на Марс, затова оцеляват!

Обикновен катранен сапун за стотинки е сигурно по-ефективен. Но все пак да внимават някой да не стъпи с гол крак на Марс, че кой знае какъв живот ще се завъди. Да няма после развита цивилизация и да имат религия: - И Бог стъпи на Марс и създаде марсианците. ;)

Сметайте к'во ще е по марсианските колонии - чукнеш марсианка и си гъбясал отвсякъде... (не че земните им посестрими не са 99% заразени отдолу).

Бате, не знам къде чукаш ти че и гъби ... Ако ги насадят на марс ще трябва да се научим и да летим там, че иначе гъби по краката ... целия ламизил на света няма да стигне :)

Отново подвеждащо заглавие. За колко време могат да оцелеят на марс тези организми и дали са способни да се размножават при такива условия? И най-важният въпрос защо няма марсиански организми? Тази безумна хуманистка пропаганда ще трябва да я търпят хората до второто пришествие.

О, яд те е, че една гъбичка е по-издържлива от теб?

Не. Тъжно е че светът е пълен с лъжа и падналият в грях човек и съдейства волно или не, когато има истинска алтернатива за него.

елементарно, но явно каноните те правят тъп. Подходящата среда води до възникването на живот. Но веднъж възникнал, той може да се премести на по неблагопиятни условия. На Марс няма началните условия за залаждане. Но условия на вече зародил се живот има.