Коментари - На Марс ще се отглеждат картофи | IT.dir.bg
назад

На Марс ще се отглеждат картофи

Екип от учени ще провери възможно ли е отглеждането на картофи при марсиански условия.

Обратно в новината

Коментари - На Марс ще се отглеждат картофи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бира тя върви с картофитв хихихи

Такова съединение "въглероден двуокис" НЯМА! Има ВЪГЛЕРОДЕН ДИОКСИД!!! ДИР, редакторите ви и осми клас не са завършили???

Ти кога си роден?

Каква радост-най-после видният бългаски специалист, Боко Тиквата, ще покаже уменията си в отглеждане на картофи!

А ламбени шишета ще отглеждат ли ?

Най-важното: Хората трябва да разберат, че ако можем да отглеждаме картофи при екстремни условия като тези на Марс, бихме могли да спасим и живота на Земята Демек " Можем да превърнем Земята в подобие на Марс и пак да оцелеем. Смело напред, хора!"

Борисов да не забравят!

"ще се отглеждат" vs. "ще провери възможно ли е отглеждането"

А колорадски бръмбари ще имали.

Човекът на греха обрърнал гръб на Творецът иска сам да стане Бог. Има само два проблема за това. Първият е че мястото е вече заето и изисква святост, която не е присъща на човекът. И второ е че човекът няма нужните интелектуални и духовни заложби. Но хуманистическата пропаганда иска да внуши че човекът обърнал гръб на Бог се движи устремено напред. Затова са тези масирани декларации от тяхна страна. Много шум за нищо както винаги.

Това със святостта направо ме разби !!!!???? След като всичко зависи от Твореца, що този "свят" творец създали и допуснал кланета и войни, а и всички "грехове"? И това не е ли тогава Творецът на греха, създавайки и допускайки всички тези ужаси и грехове на Земята? Тогава каква е разликата между Човека на греха и Твореца на греха? Може би, че първия ползва "греха", а втория "само" го е създал?

И какво сега - дори картофи да сееш ли е богоненавистно?!

21 век е, стегнете се.

До Данчо: Човек, ти знаеш ли какво е това правопис. Какво е това - запетайка. Поинтересувай се, само ще ти е от полза. И чак тогава си пиши мненията/ не искам да казвам - глупостите / във форумите. Другото е излагация.

...и тикви ...ама гооолеми...идете в Банкя да вземете ...там има мнооого...

Трябва да изпратим най-добрия садач на картофи в България - Боко за да сполучи експеримента.

Мда, картофите ще бъдат самоковски а бобът - смилянски ... чакат се и дини от Любимец на по-късен етап.

Дините ще са на мноооого по-късен етап, че искат много вода.

И боб - за отопление и енергия.

Ха ха ха ха....мнооого филми гледат тия хора.

И sci-fi филми гледат, и книги четат някои хора, да - след което похарчват живота си да направят нещо от прочетеното реалност. И игнорират празните приказки на скучаещо-вегетиращите кибици.

А ти що смяташ, че в сюжета на филма не ползват проекти на НАСА?

Като нищо са си планирали викаш, какво ше правът след 3 световна докато ние изпукваме тука в радяция..... Бахси и фашизъма.....Хитлер ряпа да яде.....

Изключително си тъпа. Що не ходиш в некой форум за чалга?

Те да отгледат картофи на Антарктида и после да мислят за Марс. Там да не би да е по-топло? Трябва и уж заминаващите за Марс, да ги сложат за година в някаква кутия там за тренировки, тип затвор. А от картофи витамин С могат да извлекат по изкуствен начин, защото като ги сготвят си заминава. А от сурови картофи май се вдигаше температура. В началото като не са знаели, че не се ядят израстъците, е имало и сумати отровени, и дори измрели.

Да внимават да не пренесат на Марс и колорадският бръмбар.

Е ного ясно че ше са гмо и че некой плаща да си развъжда мутантите без хората да виждат какво ше ядът. После, не ми е ясно как ше ги транспортират до Земята, щото на марс немат пазар за картофи...кой ше ги яде на марс? После, некой да земе да обесни кой плаща разходите...и да видиме защо некой бута тоя проект толкова ного (фключително и с пари) ..... Иначе, ми звучи като една кокошка сънувала.

1.Теста е не да се носят тука, а да се ядат там. От тези, които ще заселват Марс. 2. Кой плаща: Ами който държи печатницата на каймета. Не беше ли в частни ръци от 100 години (оная оттатък океана?) 3.Кой ще иде там да живее: предполагам, че ще са богоизбраните..След като осерат Земята и тука няма да може да се живее - тогава хоп - ТАМ. Преди това ще има тестващи зомбита с еднопосочен билет...Докато се поразвият технологиите...

Оная оттатък океана НЕ Е В ЧАСТНИ РЪЦЕ. Това са простотиите на сидерастите и конпираторите.

"виреят и при най-неблагоприятни условия." Ама това се отнася и за тъщите най-вече. Давам моята за тест безплатно! Ама ако може по-надалечко - Плутон е добре си мисля.

Вземете боко за пионер при отглеждането на картофите

Бахти и учените. Гледали "Марсянецът" и измислили какво да правят :)))

да, може и книгата да са чели, която е доста по интересна, но отегчително математично безумна.. и все пак, основниа въпрос за картофите е: - кой ще дриска? мат деймън ли ще пратят?

Таман гледах филма, за 600 и нам коло сола един път не сра...

Ми ... "много филми гледат в НАСА" :D