Коментари - Мощна магнитна буря удари Марс | IT.dir.bg
назад

Мощна магнитна буря удари Марс

НАСА стана свидетел на най-мощната в историята на Марс електромагнитна буря, предизвикана от изхвърлена от Слънцето плазма.

Обратно в новината

Коментари - Мощна магнитна буря удари Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първата задача на новодошлите трябва да е намерят входа за мазето, кода за него, прохода надолу и като влезнат да включат генератора в ядрото. Че иначе трябва да живуркат в землянки, така де, в марслянки.

Супер неграмотно написана статия. Абсолютно никакви познания по физика. Хвърлят се произволни термини в текста без да се знае техния смисъл. Тотално грешни дефиниции. Тъпанаршина. Само, че аз няма да ви списвам статията наново, сами си я напишете наново, но с учебника в ръка!

Е то на Марс още няма никой така, че кел файда от бурята. Иначе за жилища под повърхността и аз като средноинтелигентен фен на космоса отдавна съм ги предложил пред разните тъпи алабализми като куполи, надуваеми палатки и прочее глупости. Гледали ли сте приказката за "Трите прасенца"?Ако не започнат директнио от камък тука ще имаме изпечени прасенца още при сламената къща! От друга страна разбирам и мъск. Как да изсуне кинти от малоумни американски богати дебили с перспективата да живят в землянки на Марс?