Коментари - Какво знаем за новия марсоход на НАСА | IT.dir.bg
назад

Какво знаем за новия марсоход на НАСА

Следващият роувър на НАСА ще бъде изпратен към Марс през 2020 година. Какво знаем за новия марсоход?

Обратно в новината

Коментари - Какво знаем за новия марсоход на НАСА | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко знаем за новия американски марсоход. Но след някоя година ще научим повече. виж, за руския марсоход не знаем нищо, и даже след години пак няма да научим нищо. Или е много секретен, или хич го няма. Ако е мнного секретен, това означава че етолкова много секретен, та даже и конструкторите му не знаят нищо за него. Само руско-съветските мекерета знаят всичко за него от научната фантастика.

"CNSA ще се изпълни поръчката на НАСА и в срок ще закара до МАРС цялото им оборудване на по-ниска цена от руските таксита. Ако желаят може да се договорим и за връщане на товари. Проблема е дали ще ни допуснат в конкурса или пак ще подарят поръчката на Мъск и ще чакат години наред. " - из китайската преса.

Има ли изисквания към хардуера? Демо версия?

Много новости. Дано новата система за кацане не изиграе лоша шега,но предполагам, че много се стараят. Нали президента им е скептичен към Дарвиновата теория,парниковия ефект, равенството на половете и свободата на черните. Беше хвърлил око и на НАСА..

НАСА се справя доста успешно и е флагман в изучаването на космоса. Матушка от своя страна ... е, да не дразним русоробите.

А пък за Япония да не говорим. По-зле и от кв. Люлин.

Se taia

Ми матушка имат пак неуспешен опит за извеждане на сателит в орбита от :Восточний", ама дирниците не го пишат, че е извън опорните точки. Пишете в гугъл "Soyuz fails to deliver 19 satellites from Vostochny" Интересно защо ли такава информация винаги се крие, а ако нещо стане с американска или европейска ракета, се вдига шум до небесата...