Коментари - Любимите книги на Илон Мъск | IT.dir.bg
назад

Любимите книги на Илон Мъск

Илон Мъск е един от най-успешните иноватори и предприемачи, като по неговите думи той дължи своя успех на книгите, които е прочел. Кои са те?

Обратно в новината

Коментари - Любимите книги на Илон Мъск | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до "прости"05:13 не разбирам, засто ми триете коментара до този господин(госпоя) кои си ти, за да даваш определеня като " клет народец" -погледни се : образование...? квалификаця...?, някакв принос сас несто.. за несто...? вместо да висиш по форумите , барзаи да четеш , застото всяка изпусната минута е загуба на информаця... транслитериран текст, поради липса на кирилица.

Прости хора са българите! 90% от тях поне! Прочиташ какво са написали тук под тази новина и..ти става ясно дереджето на този клет народец!

Лесно ви е да квалифицирате сънародниците си от височината на вашата сияйна личност. А ние обикновените хора как да се чувстваме?

не българи а комуноиди са това.

ОТДАВНА КАЗВАМ ЧЕ ТОЯ НЕ Е ХРИСТИЯНИН :))))

селянино, престани да богохулстваш! ти си обикновен лумпен-комунист! не злоупотребявай с думата християнин!

Мъск е едно недоразумение, олицетворение на американската чалга, забавлява непросветените в обедната им почивка.

Щом му харесва толкова трилогията Фондация да прочете и другите седем.

Мани го тоааа! Винету щом не е чел, къде е тръгнал? У Банкя такива ги биеме и не ги пускаме у кръчмата! Смешник!

Е то и книгите на Карл Май излизали тук са поне 20. Освен основните 3 за Винету и другите са поне частично свързани. И аз някога съм ги чел, но не само тях. Може би ставам за премиер! ;)

Ако си чел повече от една книга не ставаш ;)

В интерес на истината съм чел повечето - без американските биографии. Може да се направи връзка между идеите му и книгите които е чел... Страхотни идеи досега и още по-велики ако следва книгите... Аах да... и Винету е хубава книга обаче написана от германец който никога не е бил в Америка. Та толкова за бившите премиери и техните книги....

и ако следвахме книгите,досега да сме на 23455 светлинни години от дома си,а човека мъск е чел ама си е още тука,гандалф му е казал че като умре че се въздигне до марс

Това се нарича талант момче, пишеш за нещо, което не си виждал.

Карл Май е бил в затвор в Гермяния докато е писал книгите или поне част от тях. Има разбира се и грешни неща, като че черните пантери били най-големите котки. Но сигурно се е информирал по други книги. Има поне 20 книги излезнали тук. То и сега е така и някакви отвън ни обясняват какво е зле в България.

А любимите чехли на Мъск кога?

Моите любими книги: 1. Винету Това е достатъчно да станеш Премиер на България 2 пъти подред. Колегата Илон си губи времето с книжки. Да се управлява една държава е по трудно от това да строиш ракети и аз съм единственият човек които може да го прави. Матряла ми има пълно доверие. Както и да е....ще кажа на колега Илон Кограчулейшанс кат мине абоут България, нека са обади да изгледаме едно мачле!

Какви са "нуговите възгледи"? А имате ли и на Марк Зукърбърг любимите книги?

а моята любима книга е под игото,но не съм илюзонист,и не ми правят реклама

"но не съм илюзонист" - aбе май никакъв не си, не само илюзионист.

а прочети под игото и тогава критикувай,а оня мъск му дреме за тебе,както и на мене за тебе,даже се гордея че не съм илюзонист

тия книги са чудесна подпалка за печка.

Слаба работа. Не може визионер да е големата работа без да са му любими и изчел поне стотина пъти Одисеята и Childhood Еnds на А. Кларк.

Щом не е чел Винету не ми го хвалете.

След като не му е книга - фаворит, от този премиер не става, а следователно не е достоен за уважение! :)

въх поредната партенка -"дзвизда-звезда"

Няколко дена без статия, новина, изречение дори за Елън .... не знам как оцелях! Да отварям Дир-а посред нощ, да се въртя в леглото, да се тревожа, какво ли яде сега Елън, на какво се смеее, дали си мисли за поредния полет на мисълта. Дали не сме изоставени!!! Слава богу не сме. През тези "безкрайни" няколко дни Елън не е измисли свят без войни, но поне ни дадохте една частица от това до което се е докосвал. Благодаря Дир-а, благодаря.

и кво сега,постоянно ще правиме реклама на мъск ли,той бил чел,той щел да ходи на марс,това в книгите ли го е прочел