Коментари - Това са любимите игри на Илон Мъск | IT.dir.bg
назад

Това са любимите игри на Илон Мъск

Илон Мъск е милиардер, който развива множество иновативни технологии и проекти, но освен това той е и геймър. Кои са любимите игри на шефът на SpaceX?

Обратно в новината

Коментари - Това са любимите игри на Илон Мъск | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз съм виждал Мъск да шие гоблени - за разтушване! Ама не такива малки - метър на метър! Той си шие направо кувертюри за спалня персон и половина - и вече има над 32 броя готови! По 12 кг конци отиват за един гуем гоблен!

Да се чуди човек на този Мъск - кога му остава време да джътка! Като за сериозна игра ти трябват понякога и 2-3 нощи! Сигурно са му любими по разказ на очевидец!

Какво ли ше ни каже Мъск в съвсем близкото бъдеще яхнал гребена на вавилонските медии? Кой ли говори през неговата уста?

Клоунът Мъск обичал хумора.

Ами и аз да взимам по 500-700мл през няколко месеца от борсата и да давам акции с/у това и аз ще обичам хумора :) . хората предплатиха за по един електрокар, дето е на зелено още завода за него, и нема технология за батерийте с които ше кара, ти за хумор ми говориш. хумор, хумор, колко да е хумор , а? :)))

Вече започвам да си мисля, че Илон е някакъв политически проект. Вдъхновител на нацията. Свръх човек ( нещо като американските супер герои от комиксите). Той изобретява невиждани неща.Той спасява света от замърсяване. Той е просветител,надежда, трепет, сън. Той е това което е нужно на обществото за да повярва в себе си.Чак започвам да не вярвам в съществуването му.

Я кажи в кой вярваш, да видим ще издържи ли цинизма ти. :))

Абе още като се появи ми беше ясен, че нещо не е в наред.

А има толкова бедни по света, че ако не бяха момченца, нямаше да има с какво да си играят!

Не вярвам. Пичът си има по-яки игрички да си играе - SpaceX, Tesla, Hyperloop, The Boring Company, SolarCity...

Геймърите са отделно племе умствено увредено и дрогирано от изксутвената реалност на една ментална фантазия. Сори, на много ментални фантазии. За мен тия са ескейписти. Коулегите ми дето следват Вижуъл Ифектс по мое чистосърдечно мнение са умствено увредени. Те не могат даже да стъпват по земята.....блъскат се по стените и откровено едва си свързват думите. За мен, тая индустрия е за да зомбира младите и да ги направи безполезни още от ранни деЦки години. Брейнуошинг стелт класс. Друго си е класическото софтуер енджиниъринг - прави те иновативен и щеш не щеш трее да мислиш и да си хем продуктивен, хем оригинален, хем динамичен, хем интелигентен, и най-паче, развива абстрактното мислене.... на геймърите, сичко им е 360 дигриис игра и фентъзи....останалото не го броят, тея са извратеняци!

А ти кога ще почнеш да се занимаваш със "софтуер енджиниъринг", че да попиеш поне малко от плюсовете му?

Увредени, дрогирани, такива, онакива. Може и така да е, може и да не е. В крайна сметка пречат ли ти? Ако не, какъв е проблемът? Някакси, когато човек не разбира нещо, не трябва да се изказва толкова радикално за него.

Личи си че си умствено увредена и това, че лепваш такива етикети те прави още повече такава. Има софтуерни енДЖИНЕЕЕЕРИ които геймят, нали? А гейминга е тясно свързан с тях особено когато се създава продукт. Малоумието ти е безкрайно.

що, влезнАх ти в играта ли? сасипах ти левела ли? хаха, още едно доказателство колко са неадекватни геймарите.... удари ся една бира и си доварши играта. По това се познавате, че нищо друго не ви ентерише освен да чукнете още 2 точки. а междувременно тате и мама слагат масата и ти перът гащите....но как това може да е важно за един геймър? мне, света е длъжен да се върти по неговия левъл и да му служи, за да може той да избута още едно левелче.... зомбясали мърши....

Ти явно визираш някаква фантазия как блед тийнейджър играе шутъри в затъмнена стая. Обаче реалността е, че геймърите са масово лелки на държавна работа, които по цял ден цъкат Фармвил, Кенди Кръш, Ангри Бърдс и т.н.

Е не ,ще ви слушаме глупостите в коя чалготека сте се пипали с Галин или Фики или ква чанта сте си купили.