Коментари - Мъск: До 10 години ще свържа мозък с компютър | IT.dir.bg
назад

Мъск: До 10 години ще свържа мозък с компютър

Илон Мъск работи по интерфейс, който ще свърже човешкия мозък с компютър чрез микронни устройства.

Обратно в новината

Коментари - Мъск: До 10 години ще свържа мозък с компютър | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амбър че те опраи тебе баш!

Леко си закъснял :D

Епа рекламата вече директно в мозъка ще ти е прожектират! Даже може и да те карат да правиш неща дето и ти не ги щеш! Имаше и филм по тоя казус май!

Не разбирам защо много от коментарите обиждат Мъск или го намесват в безмислените си русо фобски/филски спорове. Човека е талант от световно ниво, има желязна работна етика и много късмет. Имигрант в САЩ, постигнал всичко на базата на горните 3 фактора.

Селска злоба на неудачници! :)

Просто има няколко неудачника, които обръщат всичко на дребно политиканстване и наричат всеки, който изрази малко по-конструктивно мнение, "путлераст". Колкото до Мъск - сигурно има и безспорни постижения, но фантазиите му са повече. Особено напоследък. Добре, че поне на конференциите му винаги се намират от този ценен тип хора с конструктивно мислене, за които споменах, и го обсипват с трудни въпроси.

То май ще е по-добре да настъпи термоядрена война. Ако е вярно онова, което говори Мъск, то ще е окончателен край на човечеството. Хората няма да се обучават. Ще им се инсталират само знанията, които са нужни на кукловодите. Който трябва да може да управлява металорежеща машина, ще може да управлява такава и нищо друго. Който трябва да може да се грижи за крави, ще умее това и нищо друго. Хората няма да знаят дори, че има съседен град, нито пък континенти и океани. Хората няма да могат дори да подготвят бунт, защото съзнанието им ще се чете непрекъснато.

Самоубий се безплатно е! Защо искаш като сектант да завлечеш целия Свят?

свържи си твоят мозък първом само че Амбър Хърт вече ти го е изпила драги и първо ди ти на марс а после пращай другите селски тарикат такъв

Амбър Хърд може да е всякаква, ама е една от най-красивите жени в света. Такава не можеш да я доближиш, какво да говорим за друго

Човешкият мимолетен живот е празна суета, ако не е съобразен с волята и спасителният план на нашият Създател, защото при такива обстоятелства няма да остави следа. Не си струва да се захласвате по несъществени неща.

Мъск си има цел и всичко което прави е в тази насока, макар и на пръв поглед да изглежда нещо съвсем друго. Основната му цел е колонизацията на други планети и преди всичко на Марс, наред със промяна на мисленето на хората за собствената им планета. Много путлерасти карат на опорната точка, че гледал да усвои държавни пари и пари на инвеститорите. Е, да светна тези боклуци - за това е достатъчна една фирма и с ниско рисков продукт. Отдавна Мъск е милиардер покрай Пей Пал и можеше да си гледа кефа, като руски олигарх. Но човека има цел и интереси отвъд чалгата. Затова рискува всичко което и го инвестира в нови дейности. Примерно СпейсХ има над 30 полета. При средна цена от около 100 милиона на изстрелване, както беше преди него има полети за над 3 милиарда долара, като е получил от NASA 1,4 милиарда зa 12 полета до МКС и си изпълнява задълженията. Къде тук има измама? Прави електромобили и продава. Къде и тук има измама? Построи най големия завод за батерии. Къде е измамата бе путлрастки гниди? Произвежда соларни керемиди с които да си покриете покрива. Къде е измамата? А и не е снобар. движи си с дънки и пуловерче. Няма имения по тропически острови, 100-метрови яхти и фолкпевица за гадже

леко че се изпоти

Освен да грачите нямате какво друго да съчините (е, баш ти и поезия твориш разбира се).

Преди известно време гледах за предприятията му и изведнъж ми светна, че всичкото дето го прави води към Марс. Ето и ти го потвърждаваш. На това хората му казват - визионер. Дали ще успее и кога е друга тема, но човекът работи и не го прави като държавна институция - първо налива милиарди в нещо и после да търси, как да го изплати с практическо приложение като НАСА или Пентагона, за една друга агенция пък хич да не говорим, а подхожда от практическите детайли към крайната цел.

давай мъск, помпи акциите, че тъпаците да инвестват, та да имаш парЕ :) та да има и за новата путка :) разказвай им приказки от 1001 нощ ... бъди новата шехерезада :) хората имат нужда да са прости :)

Викаш банкерите милиардери инвеститори и шефове на инвестиционни фондове със стотици милиарди са тъпи :))))) Умни сте само вие - въшкарите на заплата, защото на ония не им се налага да правят сложни сметки, как да си платят тока и парното накрая на месеца!? :))))))

А ти какъв си? Милиардер или на заплата? Или най-вероятно пенсионер с деменция??? И не си мисли, че всички милиардери са като Бил Гейтс. Повечето са натрупали парите с яки далавери и престъпления.

Ама то след 10 години, мозъци няма да останат ве!!!

А в "Български пощи" още държат парите в изрязани кутии от вафли. Добре сме.

МАСК първо да свърже своя мозък, пък ако е толкова хубаво, след 5 г. и ние ще пробваме.

Тоя е ненормален не дава пари за чалга ритнитопковци проститутки хомосексуалисти-славуца

Рашките откога са ги открили тези работи!

Руснаците са напред. Те са свързали ганглий от плосък червей с човешко тяло, на което е изваден мозъка - резултатът е тролски русофил.

Гениално съждение. Напълно подходящо за "спиртосан малоумник".

Когато се самозабравиш - идва простотията.

Късно е,вече има в България.Нарича се чушкопек.

Ал

Човекот събира капитал за поредната компания.

То и сега гледам , че маса хора получават факсове така както си вървят по улицата.

Супер няма да си сменяван постоянно телефона заради повреда или лоша ос за минути ще уча нов език или направо разговора ще е вид телепатия на машинен език надявам се гадове като Русия, араби , северно корейци, китайци и т.н да ни оставят да видим бъдещето на технологии.

Тези които вътят главно работата не са от изброените страни

Навярно се е изхвърлил наистина, все едно вярва ли си. Но усилието е добре насочено, сума хора ще работят в тая посока и ще научат нови неща, така се върви напред. А защо орките от руската тролеферма наводняват коментарите с умствено изостаналите си постове вече едва ли някой се пита. Родените с гени на слуги генерират постове видимо писани от слуги, лелеещи за добрия господар дето ще дойде и ще ги щади, жалка пасмина.

Колко напред е възможно да се стигне? Например не виждам нищо фундаментално ново в теоретичната физика от няколко десетилетия насам. Хубаво е човек да е оптимист, но е много по-хубаво да е реалист.

Е ако физиката можеше да се развива с темповете от първата половина на 20-и век без да намали вече да сме колонизирали половината галактика. За пореден голям скок трябва натрупване, колко века натрупване е отишло до квантови теории и прочие. А ако твърдиш, че нямаме напредък и сме в застой просто не си честен - дали и със себе си или само с публиката не знам в момента.

Много си жалък. Никой не те пита, но постоянно се оплакваш и плюеш. Вземи си едно куче барем вместо да се надигаш на пръсти пред огледалото.

Това руските хленчар-агитатори вече ме и сънувате в кошмарите си. Добре е така, и тепърва ще става по-добре (и по-зле за вас разбира се, и да хленчите и да не хленчите господарят ви няма силици да дойде да ви помогне, а и не го интересувате особено).

Това, в което Джобс, Мъск и други такива са добри е да разпознаят една идея измежду трилионите като печеливша, да намерят подходящите хора, които могат да я реализират и инвеститори, които да вложат парите си в проекта. Често нищо не става, но по-често - ами виждаме всеки ден резултатите от труда им :) Тук средностатистическия тъпотрол е на толкова ниско интелектулано ниво, че му е безкрайно невъзможно да разбере мисленето и средата на такива хора. Те се кефат на тикви и демагози като Боко или Путин или Лепа Брена....

Идеята е лесна за разпознаване, не е това. Примерно джобен компютър като първия айфон сума хора искат от 80-те насам. Опира до познанства и пробивност, и най-вече до смелост.

Ще го призная само ако робот осемени бъдещата му жена.

Мъск: До 10 години ще загубя всякаква връзка с главния си мозък ... от усвояване на много държавни и частни фондове.

Забелязвате ли, че няма нито едно удивително откритие в технологимната сфера? Когато едно нещо е желано и търсено - тутакси го произвеждат, заливат пазара и то става масово. Което го прави достъпно и нежелано. Оттук и нищо удивително, нищо ценно. Технологията уби всички мечти и стремежи.

НИЩО НЕ УБИВА. НЯМА НИЩО ОСВЕН КОНТРОЛ... просто, обществото ше се стуктурира по нов начин. най-отдолу хора-зомбита с чипове, ии + вилица на врътъ. Тез ше бъдат постоянно претоварени, ше живеят по 30-40 години макс... най-отгоре: хора без импланти. Контрольри, дет ше прават секс, разходки на чис въздух и ше живеят по 300 години чрез трансплантации. ВРЕМЕ Е ДА СЕ МРЕ. ими поне е време да мрът тез, дет не искаме белега на звяра по нас.

sps_hrsf@abv.bg

на тез отдолу ше им махнат и сички излишни функции като това да прават секс, да ядът и пият. се пак, требва да произвеждат здреви органи за трансплантации по безотподна технологиа.

Това е добре. Най-сетне и мозък! Досега свързвахте компютри само с вибриращи изкуствени вагини и прочие.

В общи линии...кодят хората...нека се упражняват

Путагите ги е яд, че частникът Мъск е вече институция и прави повече, отколкото цялата болшевишка държава с нейните 145 милиона боярышника. Мразят го, не щото се Мъск се занимава с политика, а защото разработките му директно застрашават Сибирския бантустан - електромобилите му - петролната индустрия, слънчевите панели - газовата, SpaceX - космическата му програма. Частник бие целия Болшевишки бантустан в ключовите му индустрии - смях! :))))))))))))))))) Но най-смешни са неистовите квичения от лаици! Ама в типичния стил на сибирски чукчи, които не могат да четат, само пишат, явно никой не е почел и за какво пише!

Смешник, ако знаеш колко държавни пари усвои Мъск с реални и с измислени проекти. До момента нито Тесла, нито СпейсХ са на печалба, но това нищо не значи за плиткия ти мозък.

Дай списък на проектите и парите или сестра ти е палавница и не отказва на никой! "Усвоявам" е дума въведена от българските комунета, за да не звучи толкова грубо, колкото "крада".

Не вярвам американците да са чак толкова задръстени та да му се връзват на тоя клоун.

Накарай ги да роботят по-бързо, че скоро ще ти трябва.

Свържи тоя на децата си първо, после го раздавай умник

А пък руснаците скоро щели да изобретят мозък, след това компютър, пък за автомобил ще почакаме

Мъск може да е всякакъв, но коментаторите му, нямат и 0.1% от неговия интелект, както нямат и 0.00000000001% от неговите житейски постижения.

Хайде стига с тези емоционални декларации. Само това ли ви остана?

Не ти ли се изтърка езикът да лижеш постоянно подметки?

Статията не е за Путин. Мъск не се занимава с грантове и политика.

Що не свържеш магаре със звездолет? Ще има да си фъ-ърка на воля!

надявам се първо да свърже своя

Вие/ние не можем да проумеем природата на човека и неговия ингениум, а сме тръгнали да съдаваме изкуствен интелект! За какво става дума?!

А може ли един чип за ТИКВА? За да проговори Английски, не за друго

все повече заприличваш на човек, който има нужда от вмешателство в мозъка , защото нещо се е бъгнал напоследък.

Ми то многото кинти не са за всеки.. Дано сега новата му жена, за която го сватосват, да му ги поизхарчи малко, да тръгне пак на работа, пък да видим тогава какво ще свързва...

Гуру Мъск е отново зад световният мегафон в ролята на прозелит технократ материалист.

Този вече съвсем прилича на поредната финансова пирамида. Помпа акциите с фантастични обещания, а нео-либералните зомбита се връзват да купуват. Когато дойде поредния инсцениран "черен петък", ще върнат електронно цените на акциите до началната стойност. Който имал акции от тази пирамида ще пие една студена вода, а шефовете ще харчат парите им по Бахамите.

Това с прехвърлянето на мисли, вече беше осъществено. Даже в дира мисля че писаха за двамата учени, които си прехвърлили мисъл през половината свят.

Четете малко по-внимателно, много ви се меши Холивуд и реалност на всички в този форум. "Учените" си размениха електрошок от разстояние, това беше цялата гръмка новина.

са като си вържат тиквите тримата глупаци и баштиквата нема начин да не изкарат и некоя белова - зер няма само чернови да вадат

Бедни мишки, коментират и поучават милиардер, който си е изкарал парите и славата само със собственя си акъл и идеи! Пълен смях! :)))))))))))))

Твърде много се впечатлявате от назначеният за световно гуру Елън Мъск, който е яхнал вълната на вавилонските медии и с нетърпение иска да ни открие "безкрайните" хоризонти на човешкото развитие. Нали затова е целият този досаден масонски шум.

Ние и от тебе се впечатляваме, какви високопарни думи употребяваш и в какви уникатни литературни комбинации ги оплиташ! Ти си някакъв отчаян интелигент! Две нива над останалите. Изкатерил си Вавилонската кула и гледаш отвисоко и си говориш със Създателя от близо... нещо непонятно на низшестоящите, които ти пълзят в краката! Ти се Велик ум!

Спирт-е на колко години си?

На 6. Тъкмо научих буквите и сега се упражнявам да пиша.

Дори и да се опитам да приема идеята за смислена пак удрям на камък. И какво ще стане като свържеш мозък със съвременен компютър при положение, че нито съвременния софтуер има някакъв адекватен интелект нито пък съвремените компютри имат адекватна архитектура за подобен софтуер?! То е все едно да монтираш двигател от БМВ на каруца и да си мислиш, че ще имаш някаква полза.

със скоростта на глобалното затъпяване не знам какво ще свърже.......

Илончо, аз и сега, и веднага мога да ти свържа мозъка с компютър! Тоя съвсем се увлече и си повярва... Ама дават му парици от службите и бюджета, и той си дрънка!

Освен Тесла други успешни проекти няма, като да се вземе предвид че Солар Сити и Спейс екс нищо кой знае, колоко иновативно не са постигнали! Всичко друго са мечти и измислици. Въпреки че съм му фен, смятам че напоследък прекалява с теориите а и с LSD-то! Съдейки по абсурдите, които говори напоследък...

има и още няколко упешни проекта. БлаСтар когато е само на 12 години. Зип2 ПейПал

Ставаше въпрос за тези, които са актуални, а не тези от www бум ерата. Сега се мъчи да се прави на иновативен. Казвам го, защото няма резултати от работата му. Да не забравяме все пак че той е визионер а не инжинер или програмист!

"Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му..." Само заради ПейПал мога да му "простя" всички екстравагантности... :)

В действителност в това твърдение няма много смисъл, защото мечтите на човека може изобщо да не са съобразени с релаността.

Илончо, дай едно по едно...

Това ми хрумна и на мене като видях заглавието... :-). До 10 години няма да може да направи телепатия, хич да не е друго дотогава няма да успеем да разгадаем как се кодират данните в тиквите ни та и да се прехвърлят. Предполагам се надява да ги прехвърля 1:1 без да ги разгадава, и ако го постигне навярно ще открие, че в кодирането има и индивидуални подробности. Но стремежът е добър, няма по-добре похарчени пари от тези в наука и разработки.

хората първи, тоя е най-големият враг на човечността, иска да убие всичко човешко, без съмнение е пратеник на Луцифер!!

Фчера ся видяхмье и длгопригласно хуртувахме. Каза ми: Без съмненье, Он отец мой Гаспода наш, сам мьа праща.

А вие не знаете ли че хуманизма е напрактика сатанизъм? Идеята на тази идеология (религия) е да издигне човека до равнището на бог, а да свали Бога , от който зависим 100 % до равнището на човек.

Искам да свърже мозъкът на Динко от Ямбол със сАвеЦки компютер

с лека лоботомийка ви свързваме към директния канал на валхала.... ще чатите, разменяте файлове, лайквате милиони постове във фейсбук със скороста на мигване на окото и всичко това докато ви капе лигата от безжизненото ви тяло...

Мнооого остроумен грак, че и плюсове си наплющял чак геният бе.

заеби грака, я ме светни как се плющят плюсовете че не ми дава повече от един на това IP... има някакъв хак

На Този вече всички му се смеят. Спри бе момче. Хапчетата

кои са всички дето му се смеят?

Ти гледай да се отървеш от Амбър, че иначе ще ти се наложи да свързваш двата края!!!

Пичове, спрете да пригласяте с едни и същи ненужни разсъждения на поредната алабалистика за sci fi балъци.